Etkili Habertwitter “Bir AKP seçmeni sağlıkta yapılan dönüşümü anlattı.” https://twitter.com/etkilihaber/status/1653984559371780096gelişmeye bak artık doktor dövüyorlarmış. bu ülkede doktor maaşının en az 250 bin tl olması lazım yoksa değmez. |
Bu insanlara rağmen tıp okunur mu sizce?
-
-
İnsanlarla uğraştığın hiçbir meslek birbirinden farklı değil bu bağlamda. Para verip seni satın aldığını düşünen insanlar her yerde, her alanda mevcut.
-
Okunmaz,bu zihniyetin değişeceğini sanmıyorum ben seçtiğime çok pişmanım çıkış yolu arıyorum
-
Katılmıyorum hocam, bu ülkede doktorlara karşı sistematik bir düşmanlık var. Hepimiz hastanede doktorla hasta yakınlarının kavga ettiğine denk gelmişizdir.
-
neden okunmasın ki? yeni yasalar çıktı maaşlar artırıldı falan. şu an şiddet olayları da azaldı hem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence olaya tek taraflı bakıyorsunuz ve sadece doktorlar mağdurmuş ama diğer mesleklerin hiçbir sorunu yokmuş gibi yaklaşıyorsunuz olaya ve bence çok yanılıyorsunuz. Bunu söylüyorum çünkü sırf bu yüzden tıptan vazgeçerseniz yine hayal kırıklığına uğrayacaksınız.
Hizmet sektöründe çalışıyorum. Müşterilerin projelerini koordine ediyorum ve taleplerini yerine getiren ekibi yönetiyorum. Normalde benim aldığım sorumluluğu 3 kişilik bir ekibin yönetmesi planlanıyordu. İşkolik bir insanım, yaptığım işi seviyorum. Ekip kurmaya gerek yok diyerek kendim üstlendim ve bu pozisyonu tek kişilik departman halinde yürütüyorum. Mesai saati kavramı tanımaksızın müşterilerle 7/24 iletişime açığım. Ama bunu zaten olması gereken bir şey olarak görüp gece yarısından sonra attığı mesaja sabah 7'ye kadar cevap vermediğim için şikayet eden insanlar var. 22'de attığı son dakika değişiklik talebi konusunda ilgili ekibin bilgilendirileceğini söylediğimde ekipten o saatte feedback isteyen insanlar var. Kendilerine mesai saatleri içinde dönüleceğini söylediğimde yersiz geriliyorum çünkü çok tuhaf triplere giriyorlar. Diğer alanlarda insanlarla iletişim kurmak zorunda olan çalışanların da benzer sorunlar yaşadığını biliyorum. O yüzden mağduriyeti tek taraflılaştırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
-
ankaratıplının uğramayacağı konular
-
Bordro hazırlıyor bekle sen
-
doktor olmaya değer gidersin avrupaya insan gibi yaşam sürersin öyle çok parayada gerek yok benim kuzen fransada doktor 2 sene felan oldu gideli 4500 euro maaş alıyomuş nasıl diyorum 3000 hatta 2500 e bile burayı tercih ederdim diyo bi karavan aldı eşiyle tüm dünyayı geziyo buraya bile karavanla geliyo
-
Bizim halkımızın geneli böyle sadece doktorlara özel birşey değil.Kendini herzaman haklı sanan mal çok piyasada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muhendislik okursan (top uni olmayan) kel gobekli patronundan azar yiyeceksin 7/24 adamı sikayet de edemezsin beyaz kod da veremezsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıp dışında hangi meslekte 50 bin tl maaş garantisi var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek tıp değil çoğu meslek Türkiye'de bu halde ne yazık ki. Veteriner hekim öğrencisi olarak ileride biz de bu tarz durumlara denk geleceğizdir. Daha 1.5 yıl önce hastalıklı eti piyasaya sürmeyi reddeden bir mezbahane veteriner hekimi işletme sahibi tarafından bıçaklandı. Ama güzel ülkemin hukuk sisteminde elini kolunu sallayarak geziyor. Gündem dahi olmadı.
-
Okunur.Haftada 1 gün boks, 2 gün güreş veya judo, 1 gün de poligonda silah antrenmanı sayesinde bunların etkisini minimuma indirirsin takma kafana.
Devran döner hocam iki primat yüzünden istediğin mesleği kenara atma bence. Bu primatlardan ziyade o kadar disiplin isteyen bir işi yapmaya razı mısın değil misin kafandaki sorun buna karar vermek olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01471AD0E -- 10 Mayıs 2023; 12:25:24 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsanlarla uğraştığın hiçbir meslek birbirinden farklı değil bu bağlamda. Para verip seni satın aldığını düşünen insanlar her yerde, her alanda mevcut. |
Okunmaz,bu zihniyetin değişeceğini sanmıyorum ben seçtiğime çok pişmanım çıkış yolu arıyorum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X