Şimdi Ara

Bu insanlarda AR NAMUS KALMAMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı İnsanlar Var Kendisi 80 Doğumlu 2000 Li Kızla çıkıyor yüzük takıyor arada 10 yaş var kendisi 88 li kız 98 li el ele dolaşıyolar

ulen ar damarını .......... sübyan daha lan o haysiyetini şerefini ........... evladı serbest kürsü buyrun arkadaşlar

Edit odun serbest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xemus -- 21 Temmuz 2016; 16:03:43 >

• Çıkarken dünya tatlısı, melek bal şeker, ayrılınca k.sr hain kalpsiz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanane ulan sananeeee kıskandınmı ulan abilerini büyüyünce sende çıkarsın kızlarla yiğenim
  • Bir kızla erkeğin arasında maksimum 4 yaş olmalı milletin abazalığı iyice tavan yapmış 2000 doğumlu küçücük kızlara yürüyen erkek dolu ortalık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız 18 yaşında yalnız.
  • birde bu kadına şiddet olayı var. Hayır 20 yaşımdayım ben bile bu yaşıma kadar bir çok defa kadına şiddete tanık oldum.
    Kadınlar eli ayağı düzgün insanlara (bkz. dh üyeleri) yönelmek yerine böylesi canilere yöneliyorlar.Sonrada şiddete maruz kalıyorlar hoş şeyler değil bunlar.
    Birde her naneyi yiyip nane yememiş kız arıyorum diyenler var. Bir tanesine denk geldim adam üniversitede evli hayatı yaşadım. Sonra hem kendi hemde kız kardeşiyle nane çiynedim diyor. Birde ben nane çiğnememiş kız istiyorum diyor. İşte şiddette burada boy gösteriyor. O nane çiğnememiş kızı alırken bizede nane çiğnemişlere kalacak gibi gözüküyor.

Okumak istemeyenler için özet:
     Bu insanlarda AR NAMUS KALMAMIŞ

• Senin arkadaş nane limon yapmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    umrumda degil 94 doğumluyum

@Emre-Dylan dedigi gibi en az 4 yaş ama ortalık namussuz kaynıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Bir kızla erkeğin arasında maksimum 4 yaş olmalı milletin abazalığı iyice tavan yapmış 2000 doğumlu küçücük kızlara yürüyen erkek dolu ortalık.

hocam canı gönülden kutlarım seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xemus -- 21 Temmuz 2016; 16:25:27 >
  • kızın yaşı 20 den büyükse isterse gider 40 yaşında adamla çıkar seni ilgilendirmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.