Şimdi Ara

Bu İnsanların Acılarına Kör ve Sağır Olursanız Sandığa Gömülürsünüz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da çocugu köpekler tarafından parcalanan bir baba. Ben Allah'a dua ediyorum çocugu mu yanına alsın diye çünkü çocukta yasayacak bir hal kalmamış.

Köpekten kaçarken TIR Altında Kalan 10 yasındaki Mahra'nın annesi. Yasayı savundugu için muhalif vekillerden tepki gördükten sonra. Kızının kanlı ayakkabılarını vekillere gösterdi

Bu acıya kör ve sağır olanlar bunun bedelini öder. İnsanlar acı çekiyor. 21 yyda bu ülke bunları haketmiyor!

Hindistan değil Avrupa'ya benzemek istiyoruz. İnsan hayatının bu kadar ucuz olmamasını istiyoruz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halkın ezici çoğunluğunun yasayı onaylayın zerzenişine kulaklarını tıkayan ve engel olan Cumhuriyet Halk Partisi bu şımarıklığının altında kalacak. Aha buraya yazıyorum, kazandığı belediyeleri bir bir kaybedecek. Yasanın onaylanmasına engel olan Sözcü gazeteside tarihin tozlu raflarında yerini alacak. Vatandaş kendisine yapılan bu kötülüğü unutmaz. Elbet hesabını sorar.

Mustafa Kemal Atatürk'ün partisiyiz diyorlar ama atamızın başıboş köpeklere ne yapılması konusunda kesin ve net emri olmasına rağmen partinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emrini bile görmezlikten, duymazlıktan geliyorlar.

CHP kendi fişini çekti. Çok net söylüyorum, halk mutlaka onaylayın dediği halde halkın sesine kulak vermeyip bu yasayı ısrarla onaylamayan onaylatmayan CHP ve yöneticileri bunun bedelini çok ağır ödeyecek. CHP için sonun başlangıcı oldu diyebiliriz.

Korunaklı sitelerde yaşayıp arabalarıyla yolculuk yapan insanlar, mahalle hayatı yaşayan arabasız insanların ve okul servisine binemeyen çocukların çektiği sıkıntılar konusunda empati yapamıyorlar. Hele ki, sokak köpeklerinin engelli vatandaşlarımıza hayatı nasıl dar ettiği konusunda en ufak fikirleri yok. Parkların, bahçelerin, sokakların mama, yemek artığı ve dışkı ile koku yayması ve mikrop yuvası durumuna geldiğinden korunaklı sitelerde oturanların en ufak fikri yok. Gece vardayısanda çalışan veya mesaiye kalan ve karanlıkta servisinden inip ara sokaklardan evine doğru yürüyen bir babanın her gece sokak köpeklerinin arasından geçerken yaşadığı tedirginliği korunaklı sitelerde ikamet edenler bilmezler, görmezler. Daha saymakla bitmez ama empati yoksunu bu insanlar CHP'yi ve Sözcü gazetesini arkalarına almışlar yasanın çıkmasını engelleyerek bir iş yaptıklarını sanıyorlar.

Yasayı uygulamayan belediyelere kayyum atanacaktır maddeside eklenmeli. Koltuk kaybetme korkusu belediye yöneticilerini iş yapmaya zorlayacaktır.

chp 31 mart seçim başarısını köpeklere yem etti..

Halkla inatlaşılmaz. Çocuğunu köpek teröründen kaybetmiş ailelere yapılanlar çok aşşağılık hareketler oldu.

çoğu yerde köpekler sürüleşmeye ve kendi içlerindede saldırgan olmaya başladılar. Olay mahalledeki 1-2 başıboş köpek sorunu değil. Daha 2 gün önce genç bir çocuk köpekten kaçarken kamyon altında kaldı. Köpek saldırıları münferit olaylar seviyesinden ülke genelinde tehtid riski oluşturan bir duruma evrildi. Belediyelerinden bu kadar fazla köpeği barınaklarda koruma altına alması çok ciddi mali harcamalarıda beraberinde getirecek. Her 3 ayda bir belediye meclisleri ekstra borçlanmalara girmek zorunda kalacak zira bu köpeklerin beslenmesi bir tarafa, aşılanması ve kısırlaştırılmasıda çok büyük paralara mal olacak. Bu durumda direkt olarak vatandaşa yansıtılacak.

Kısacası toplumda artık infiale yükselmiş başıboş köpek terörüne muhalefetin içi boş sjw tavırları ve çözümsüzlük içerisinde mevcut sorunu görmezden gelerek halkla inatlaşmaları onlara ciddi puan kaybettirecek. Heleki bugün çocuklarını kaybetmiş olan ailelere yapılanları bu halkda unutmaz..

yarın iş var, uyumam gerek ama 1 saati geçti evin önünde iki köpek havlıyor, dayanamadım şarjörü boşaltayım dedim otlara doğru, silah tutukluk yaptı iyi mi... biraz bağır çağır yapınca defolup gittiler... madem millet köpek besleyip beni rahatsız edebiliyorsa bende milleti farklı şekilde rahatsız ederim o zaman... kısasa kısas değil mi? onlar beni rahatsız etmesin bende onları etmeyeyim bu kadar basit.

bu köpekler lanet bir şey, bom boş yolda neye havlıyor bunlar? ayakkabılarımı çalıp parçalamak ve komşuların tavuklarını öldürmek dışında bir halta yaramayan bu hayvanları neden besliyorlar sokakta?

...al işte yine havlamaya başladılar. yazımı bitirmeden yine geldiler sabaha kadar susmazlar bunlar. mahallede bir kaç ruh hastası yüzünden uykusuz kalıyorum, bu işin sonu hiç iyi değil... aylar öncesinde belediyeyi aramıştık "ne yaparsanız yapın, biz uğraşamayız" diyorlar köpekler için.

herkes kafayı yemiş.

ne yapacağımı şaşırdım, köpek havlıyor diye polis mi çağırsam? köpeği sustururlar mı? amerikada olsa köpeği uyuturlar direk.

hayvanların içgüdü ile yaşayan bir çeşit yapay zekaya sahip biyolojik robotlar olduğunun farkındayım, hayvanlar korku ile terbiye edilir, bazı insanlar da tıpkı hayvanlar gibi korku vermek suretiyle yola geliyorlar. karşı sokakta bu köpekleri besleyen bir şahıs var, ruh hastası, konuşarak anlaşabileceğimiz bir tip değil maalesef.

bu sabah işe giderken bir tane bulldog gördüm, çokta sevimli bir şey ama sokağa salmışlar ve köpek baya susamıştı. marketten su alıp vereyim derken kayboldu ortalıktan, bulamadım... hayvanların bilinçsiz olduklarının ve hiç bir hayvanın tam olarak evcilleşmeyeceğinin bilincindeyim fakat sinir sistemine sahipler ve onlarda acı hissediyorlar.

hiç bir canlının insanların keyfi yüzünden acı çekmesini istemem fakat köpek seviciler sırf kendi zevkleri için bu hayvanların popülasyonunda patlamaya sebep oluyorlar ve daha fazlasının acı çekmesine neden oluyor ve insanlarında zarar görmesine sebep oluyorlar...

bu yüzden köpek sevicilere karşı kesinlikle kibar davranmaya gerek yok.

Sokaklarda köpeklerin olmasını isteyen insanlarla sağlıklı iletişim kuramazsınız.

Sokaklarda karda kışta çöplüklerde köpeklerin yaşamasına müsade etmeyi, iki kuru ekmek ve poğaça yedirmeyi hayvanseverlik sanıyorlar. İki de başını okşayıp vicdan mastürbasyonu yaparak kendilerine tatmin ederler. Olan sokaktaki aç ve hasta halde dolanan köpeğe, ölen korumasız masum çocuklara olur. Yaydıkları hastalıklar da cabası.

Bir ülke düşünün ki sokak köpekleri yüzünden evlatları kaybeden ailelere muhalefet vekilleri karşı çıkıyor, eleştiriyor, üzerine yürüyor, şov yapma diyor. İktidarın yıllardır ilgisizliği ile oluşan bu sorunlara en başında karşı çıkmak ve iktidara çözüm baskısı yapmak yerine romantik solculuk yaparak köpeklerin sokaklarda kalmasını istiyorlar. Bu partilerin kitlesi de eleştirmek yerine sağa sola saldırıyor. Malum kitleden daha yobaz bi kitle olabilirler.

• Halkın ezici çoğunluğunun yasayı onaylayın zerzenişine kulaklarını tıkayan ve engel olan Cumhuriyet Halk Partisi bu şımarıklığının altında kalacak. Aha buraya yazıyorum, kazandığı belediyeleri bir bir kaybedecek. Yasanın onaylanmasına engel olan Sözcü gazeteside tarihin tozlu raflarında yerini alacak. Vatandaş kendisine yapılan bu kötülüğü unutmaz. Elbet hesabını sorar.

Mustafa Kemal Atatürk'ün partisiyiz diyorlar ama atamızın başıboş köpeklere ne yapılması konusunda kesin ve net emri olmasına rağmen partinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emrini bile görmezlikten, duymazlıktan geliyorlar.

CHP kendi fişini çekti. Çok net söylüyorum, halk mutlaka onaylayın dediği halde halkın sesine kulak vermeyip bu yasayı ısrarla onaylamayan onaylatmayan CHP ve yöneticileri bunun bedelini çok ağır ödeyecek. CHP için sonun başlangıcı oldu diyebiliriz.

Korunaklı sitelerde yaşayıp arabalarıyla yolculuk yapan insanlar, mahalle hayatı yaşayan arabasız insanların ve okul servisine binemeyen çocukların çektiği sıkıntılar konusunda empati yapamıyorlar. Hele ki, sokak köpeklerinin engelli vatandaşlarımıza hayatı nasıl dar ettiği konusunda en ufak fikirleri yok. Parkların, bahçelerin, sokakların mama, yemek artığı ve dışkı ile koku yayması ve mikrop yuvası durumuna geldiğinden korunaklı sitelerde oturanların en ufak fikri yok. Gece vardayısanda çalışan veya mesaiye kalan ve karanlıkta servisinden inip ara sokaklardan evine doğru yürüyen bir babanın her gece sokak köpeklerinin arasından geçerken yaşadığı tedirginliği korunaklı sitelerde ikamet edenler bilmezler, görmezler. Daha saymakla bitmez ama empati yoksunu bu insanlar CHP'yi ve Sözcü gazetesini arkalarına almışlar yasanın çıkmasını engelleyerek bir iş yaptıklarını sanıyorlar.

Yasayı uygulamayan belediyelere kayyum atanacaktır maddeside eklenmeli. Koltuk kaybetme korkusu belediye yöneticilerini iş yapmaya zorlayacaktır.

• Sokak itleri istemiyoruz. Çok seven evine alsın beslesin.Hepsi uyutulmalı. Sokakta maksimum kedi olmalı.

• CHP'liler zengin olm adamlarin hepsi rezidansta villada yaşıyor ne bilsin kedi ne köpek ne hepsinde.mercedes var

Hükümet cenahi bile bunlardan daha duyarli halkin sorunlarına ki bu kopek olayini kovaliyorlar

Bu ulke 200 sene once de bataklikti 200 sene sonra da bataklık olacak bu gidisle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın iş var, uyumam gerek ama 1 saati geçti evin önünde iki köpek havlıyor, dayanamadım şarjörü boşaltayım dedim otlara doğru, silah tutukluk yaptı iyi mi... biraz bağır çağır yapınca defolup gittiler... madem millet köpek besleyip beni rahatsız edebiliyorsa bende milleti farklı şekilde rahatsız ederim o zaman... kısasa kısas değil mi? onlar beni rahatsız etmesin bende onları etmeyeyim bu kadar basit.

bu köpekler lanet bir şey, bom boş yolda neye havlıyor bunlar? ayakkabılarımı çalıp parçalamak ve komşuların tavuklarını öldürmek dışında bir halta yaramayan bu hayvanları neden besliyorlar sokakta?

...al işte yine havlamaya başladılar. yazımı bitirmeden yine geldiler sabaha kadar susmazlar bunlar. mahallede bir kaç ruh hastası yüzünden uykusuz kalıyorum, bu işin sonu hiç iyi değil... aylar öncesinde belediyeyi aramıştık "ne yaparsanız yapın, biz uğraşamayız" diyorlar köpekler için.

herkes kafayı yemiş.

ne yapacağımı şaşırdım, köpek havlıyor diye polis mi çağırsam? köpeği sustururlar mı? amerikada olsa köpeği uyuturlar direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 18 Temmuz 2024; 1:43:25 >

• chp 31 mart seçim başarısını köpeklere yem etti..

Halkla inatlaşılmaz. Çocuğunu köpek teröründen kaybetmiş ailelere yapılanlar çok aşşağılık hareketler oldu.

çoğu yerde köpekler sürüleşmeye ve kendi içlerindede saldırgan olmaya başladılar. Olay mahalledeki 1-2 başıboş köpek sorunu değil. Daha 2 gün önce genç bir çocuk köpekten kaçarken kamyon altında kaldı. Köpek saldırıları münferit olaylar seviyesinden ülke genelinde tehtid riski oluşturan bir duruma evrildi. Belediyelerinden bu kadar fazla köpeği barınaklarda koruma altına alması çok ciddi mali harcamalarıda beraberinde getirecek. Her 3 ayda bir belediye meclisleri ekstra borçlanmalara girmek zorunda kalacak zira bu köpeklerin beslenmesi bir tarafa, aşılanması ve kısırlaştırılmasıda çok büyük paralara mal olacak. Bu durumda direkt olarak vatandaşa yansıtılacak.

Kısacası toplumda artık infiale yükselmiş başıboş köpek terörüne muhalefetin içi boş sjw tavırları ve çözümsüzlük içerisinde mevcut sorunu görmezden gelerek halkla inatlaşmaları onlara ciddi puan kaybettirecek. Heleki bugün çocuklarını kaybetmiş olan ailelere yapılanları bu halkda unutmaz..

• nikita7404 kullanıcısına yanıt

Hocam sen bataklık değil sinekler ile mücadele ediyorsun. O bölgede bekle oraya kim yiyecek getiriyorsa durumu anlatıp bu kişileri uyar. Anlamıyorlarsa psikolojinin bozulduğunu ve bu işin kötü noktalara gideceğini söyleyip gözlerini korkut.

İnan bana eğer bugün gidip bu sorunu kökünden çözmezsen zaman içerisinde psikolojin yıpranır ve emin ol ki yıpranan psikoloji geri düzelmiyor.

Oraya yiyecek döken dengesizlerle bu işi çöz , insan gibi uyar. Yoksa köpekle uğraşsan ne uğraşmazsan ne akılsız hayvan nereye yiyecek dökülse oraya gidip sabahlara kadar havlayıp çevreyi rahatsız eder anlamaz ki. Asıl sıkıntı bu akılsız hayvandan çok aklı olan ama o kafasındaki beyni kullanmayanlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sokaklarda köpeklerin olmasını isteyen insanlarla sağlıklı iletişim kuramazsınız.

Sokaklarda karda kışta çöplüklerde köpeklerin yaşamasına müsade etmeyi, iki kuru ekmek ve poğaça yedirmeyi hayvanseverlik sanıyorlar. İki de başını okşayıp vicdan mastürbasyonu yaparak kendilerine tatmin ederler. Olan sokaktaki aç ve hasta halde dolanan köpeğe, ölen korumasız masum çocuklara olur. Yaydıkları hastalıklar da cabası.

Bir ülke düşünün ki sokak köpekleri yüzünden evlatları kaybeden ailelere muhalefet vekilleri karşı çıkıyor, eleştiriyor, üzerine yürüyor, şov yapma diyor. İktidarın yıllardır ilgisizliği ile oluşan bu sorunlara en başında karşı çıkmak ve iktidara çözüm baskısı yapmak yerine romantik solculuk yaparak köpeklerin sokaklarda kalmasını istiyorlar. Bu partilerin kitlesi de eleştirmek yerine sağa sola saldırıyor. Malum kitleden daha yobaz bi kitle olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 18 Temmuz 2024; 10:20:4 >

• Yerel seçimde de 'mültecileri mancınıkla göndermezseniz sandığa gömülürsünüz' diyordu internetteki öfkeli gençlik, adamlar rekor oy ve belediye kazandı. Akp'nin mülteci oyunu ellerinde patlayınca internetteki elemanlarına sokak köpekleri talimatı gelmiş.

• Periah kullanıcısına yanıt

hayvanların içgüdü ile yaşayan bir çeşit yapay zekaya sahip biyolojik robotlar olduğunun farkındayım, hayvanlar korku ile terbiye edilir, bazı insanlar da tıpkı hayvanlar gibi korku vermek suretiyle yola geliyorlar. karşı sokakta bu köpekleri besleyen bir şahıs var, ruh hastası, konuşarak anlaşabileceğimiz bir tip değil maalesef.

bu sabah işe giderken bir tane bulldog gördüm, çokta sevimli bir şey ama sokağa salmışlar ve köpek baya susamıştı. marketten su alıp vereyim derken kayboldu ortalıktan, bulamadım... hayvanların bilinçsiz olduklarının ve hiç bir hayvanın tam olarak evcilleşmeyeceğinin bilincindeyim fakat sinir sistemine sahipler ve onlarda acı hissediyorlar.

hiç bir canlının insanların keyfi yüzünden acı çekmesini istemem fakat köpek seviciler sırf kendi zevkleri için bu hayvanların popülasyonunda patlamaya sebep oluyorlar ve daha fazlasının acı çekmesine neden oluyor ve insanlarında zarar görmesine sebep oluyorlar...

bu yüzden köpek sevicilere karşı kesinlikle kibar davranmaya gerek yok.

• nikita7404 kullanıcısına yanıt

Hoıcam özellikle güneydoğu anadoluda cins hayvanları kaçak bir biçimde üretiyorlar diye biliyorum.

Halbuki bunların tamamen kayıt altında ve çipli olması gerek. Bahsettiğiniz o hayvanı atan kişi bu sayede bulunabilirdi.

Gerçekten sıkıntılı bir durum. Ancak öte yandan şöyle bir durum var genelde sokağa atılınca cins hayvanların çoğu ya ölüyor yada öldürülüyor benim sokakta gördüğüm hayvan sürüleri hep köy köpekleri sokakta cins hayvan gördüğümü neredeyse hiç anımsamıyorum.

• Yıllardır muhalifim . Muhalefetin şu tavrından tiksindim. Alternatif olsa kıyısından köşesinden geçmem bu muhalefetin. Muhtemelen sonraki seçimde oy vermeyeceğim. Maalesef hükümetin ekmeğine yağ sürdüler. Her adımları zaten hükümete yarıyor

• Evlatların başıboş köpekler tarafından parçalanan insanların haykırışlarını ve onları aşağılayarak çemkiren milletvekili diye önümüze koyulan köpekten aşağı mahlukatları yemin ediyorum hiçbir zaman unutmayacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu son seçimde tamamen tepki oyu almıştır adam akıllı bir parti olsa chp hava alırdı. DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR misali. Kaç belediyeyi chp adayı iyi yada çalışyor diye aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solarisx -- 20 Temmuz 2024; 9:52:44 >
  • Bu toplumda bazı kitleler var onlar kendi benliği ve kendi düşünceleri hariç hiç bir şeyi kabul etmezler. Bu hayvanseverlik falan değil. Boşuna uğraşıyorsunuz, bu insanlarla tartışılmaz, tek çare sert şekilde kanun koyup kamu düzenini bozmaktan ceza vermek, başka türlü düzelmezler. Tekrar söylüyorum bu insanlar rasyonel ve realist düşünmez boşuna onlarla tartışmaya girmemek gerekir. Tek çare bu insanlara karşı eylem yapıp ve kamuoyu oluşturup acil önlem almak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 22 Temmuz 2024; 1:44:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.