Şimdi Ara

Bu işin ustalarına bir sorum var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modeller ve nakit fıyatları su sekılde; samsung LE 32s 71B 2340 ytl.phılıps 32 pf 7331 2520 ytl. toshıba 32 w L66 2070 ytl. sony 32 s2000 2700 ytl. sharp 32 GD 8E 2160 YTL. biliyorum yıne forumu oku dıyeceksınız ama son bı yardıma ıhtıyacım var zıra artık alıcam bırını.LUTFEN USTADLAR SON BI YARDIM!!!

• AYRICA 3G KURALININ IKISINI YAPTIM AMA YINEDE UCUNCUSUNE CESARET EDEMIYORUM!!!
  • dostum bahsettiğin fiyat aralığı için tek tavsiyem lg32lc2r
    bakmadan karar verme.
  • yok mu baska bı dusuncesı olan arkadaslarrrrr!!!!
  • bu forumda bir arkadas bana toshibanın ıyı oldugunu soylemıstı bu modeller arasında en ıyısı o sanırım genede karar senin
  • KIsaca:
    şu başlıktaki, sony,samsung ve toshiba ile ilgili bilgileri oku,

http://forum.donanimhaber.com/m_11017040/tm.htm

ayrıca;
    LG yide düşün..............

not: PIP olmayan tv alma.............

selamlar
  • arkadaslar tesekkurler.yalnız onbes ben bunu okumustum daha once benım ıstedıgım sadece bu bes secenek arasından en ıysını almak.bu konuda yardımcı olursanız sewınırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca sharpın goruntu kalıtesı fıyatına gore geyet cazıp geldı. ve galıba bu panelı turkıyeye teknosa getırıyomus fıyatınında uygun olma sebebı bu galıba.ama panelı kım uretıyo onu bılmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keeton

arkadaslar tesekkurler.yalnız onbes ben bunu okumustum daha once benım ıstedıgım sadece bu bes secenek arasından en ıysını almak.bu konuda yardımcı olursanız sewınırım.

Demekki iyi okumamışsın,
    samsung ve sony senin seçiminle ilgili kıyaslama var, hatta toshibanında sadece sharp yok,
    samsungun s-r serisi ile ilgili, sony nin yine s-v ile ilgili detaylar var
    toshibanında 68-66 serisi bilgileri var,
    bir daha oku derim
    selamlar
  • sony 32 s2000 2700 ytl bunu al gerısı yalan bence neden dersen bu tv sanıyede 100 hz lık tekrarlama yapıyo ama dıyerlerı sanıyade 50 hz lık tekrarlama surelerıne sahıp bende bunu forumdan bı arkadaş sayesınde ogrendım ve haklı cıkdı vestel 72250 lcd almısdım gerı verdım sony 32 s2000 2700 ytl bu modelı alacam.hızlı sahnelerde bulanık gormek ısdemıyosan sony derım.y

quote:

modeller ve nakit fıyatları su sekılde; samsung LE 32s 71B 2340 ytl.phılıps 32 pf 7331 2520 ytl. toshıba 32 w L66 2070 ytl. sony 32 s2000 2700 ytl. sharp 32 GD 8E 2160 YTL. biliyorum yıne forumu oku dıyeceksınız ama son bı yardıma ıhtıyacım var zıra artık alıcam bırını.LUTFEN USTADLAR SON BI YARDIM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esereser -- 18 Aralık 2006; 16:56:55 >

• quote:

ayrıca sharpın goruntu kalıtesı fıyatına gore geyet cazıp geldı. ve galıba bu panelı turkıyeye teknosa getırıyomus fıyatınında uygun olma sebebı bu galıba.ama panelı kım uretıyo onu bılmıyorum.

Sharp kendi panellerini üretiyor diye biliyorum. Sadece 42" üretimi olmadıgı icin Taiwan daki bir firmadan bu ebattaki modelleri icin panel alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esereser

sony 32 s2000 2700 ytl bunu al gerısı yalan bence neden dersen bu tv sanıyede 100 hz lık tekrarlama yapıyo ama dıyerlerı sanıyade 50 hz lık tekrarlama surelerıne sahıp bende bunu forumdan bı arkadaş sayesınde ogrendım ve haklı cıkdı vestel 72250 lcd almısdım gerı verdım sony 32 s2000 2700 ytl bu modelı alacam.hızlı sahnelerde bulanık gormek ısdemıyosan sony derım.y

Sony 32S2000/2010/2020/2400 ün 100hz olması kesinlikle söz konusu değildir.

Piyasada şu anda bulunan 100HZ tvler, LG LB2 , toshiba WL(t)68, Samsung M7,M9 serisinden ibarettir.
    Ayrıca philipsin 99 serisinden 100hz lik bir üründe gelmekte.

100hz nin ne derece etkili olduğunu gormek için;
    http://www.lesnumeriques.com/article-303-1443-36.html
    http://www.lesnumeriques.com/article-303-1566-64.html
    linklerindeki ornek resimleri incelemenizi tavsiye ederim.

• ben bir sony kullanıcısı olarak sana bu modeli şiddetle tavsiye edrim.sony 32 s2000 2700.
    ayrıca bu konuda bayağı bir uzman sayılırım.yaklaşık 6 aydır bu lcd olayında varım.5-6 başlık ile bu konularda
    görüşlerimi dile getirdim.bakarsan bulabilirsin.kolay gelsin...
  • herkese tawsıyelerı ıcın cok tesekkur ederım.galıba tercıhım s 2000 olacak.alıp gorduklerımı aktarmak ıcın sabırsızlanıyorum.umarım bır hayal kırıklıgı yasamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.