Şimdi Ara

Bu işlemci bu anakarta olurmu Xeon E5345

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu almak istediğim işlemci XEON E5345:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-q8200-q6600-performansli-xeon-e5345-modlu-quad-8-mb-1333-395953813/detay

ANAKARTIM :http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000377

ANAKARTIMIN DESTEKLEDİĞİ İŞLECİLER :http://www.foxconnsupport.com/cpusupportlist.aspx?type=mb&socket=Socket%20775&model=G31MV&cputype=Intel

q6600 falan almak istiyodum onlar 95 W ymiş uyumlu olmuyor internette gezerken bu işlemciyi buldum 65 W SANIRIM anakartıma uyumlu olurmu sorunsuz çalışırmı ?

diğer bileşenler

ddr2 800 mhz 4gb ram
    r7 240 2gb 128 bit
    250 gb hdd

•  Bu işlemci bu anakarta olurmu Xeon E5345 işlemciyi taktım böyle bir hata alıyorum wattımı yetmiyo anakartın yoksa bios falanmı güncellicez xeon e5345 65W diye biliyorum lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bunu dusunuyordum ama bu oslemci icin kucuk bir etiket gibi bisey takiyorlar google ye yaz xeon g31 islemci takimi doye bir video vardi yararli olabilir

• takılı zaten işlemci 80 W benim anakart 65 W veriyo nası g31 anakart anlamadım hiç nileye yaramıyo

• Anakartın üzerinde 775pin sayısını 771 e düşürecek bir aparat veya jumper switch olması gerekiyor. Orayı düzgün ayarladın mı ? Niye xeon işlemciye bulaştın ki, bunlar daha çok server makinalar için kullanılıyordu
  • şuan kullandığım işlemci e5300 quad core serisinide desteklemiyo sahibinden de gördüm xeonnu açıklmada 65W okumuşum ama işlemci 80W çekiyo aldığım işlemcide modlu sticer takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzenc -- 8 Şubat 2017; 22:8:26 >
  • Xeon L serisi takabilirsiniz. L serisinin güç değeri 50 Watt. L5430 öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her Xeon her 775p anakrta uymaz. Bunun Tdp değeri de önemli tabii ki. Elinizdeki anakart maksimum 65W tdp değerine sahip işlemcileri çalıştırabilir. Aldığınız işlemci 80W. sahibinden sitesinde 50 TL. civarı sorunsuz yazılan Foxconn G31MXP anakartlar var. Bunu alırsan işlemci bunun ile çalışır. Ve ya arkadaşın dediği gibi Tdp değeri uyumlu işlemci de alabilirsiniz. Ama zor bulunuyor zaten. Bulamazsanız anakart alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 11 Şubat 2017; 5:53:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yzenc

Bu işlemci bu anakarta olurmu Xeon E5345 işlemciyi taktım böyle bir hata alıyorum wattımı yetmiyo anakartın yoksa bios falanmı güncellicez xeon e5345 65W diye biliyorum lütfen yardım edin

malesef anakartı değişmen gerekir elindeki işlemciyi kullanmak içim yada daha düşük tdp değerli bir işemci gerekir

• Evet artık yaza kaldı ddr3 anakart alcam yani şöyle bi sistem kurcam

775 pin ddr3 anakart

ddr3 4x2 1333 mhz ram

aeroocol 400 w şuan mevcut

gtx750ti

Xeon e5345 2.3 şuan mevcut

nası olur bu sistem monitörüm 1440x900 parçaları 2.el alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzenc -- 12 Şubat 2017; 3:54:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.