Şimdi Ara

Bu işlemci Sıcaklığı Normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • programdan birşey anlayamadım hiç oc yapmadım resimde 102 görünüyor yanlış yeremi bakıyorum acaba?

Bu işlemci Sıcaklığı Normalmi?

• gayet normal boş halimi yüklümü ?
  • işlemci nedir ? boşta stok fan ise gayet iyi değerler boşta
  • işlemci i5 2500k boşta hali stock fan ile hız aşırtsam sorun çıkarırmı acaba anakartın özelliğinde tek tuşla yükseltiyor yapsammiki daha önce hiç yapmadığım için sıkıntı çıkarırmı acaba?
  • Sıcaklıklar gayet normal. 102 dediğin yere değil yan tarafındaki sayıya bakman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

Sıcaklıklar gayet normal. 102 dediğin yere değil yan tarafındaki sayıya bakman lazım

teşekkürler hocam peki her çekirdeğinki 39 cpu yazan 29 hangisi tam olarak ısısı ve % de kaçtan sonrası riskli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

quote:

Sıcaklıklar gayet normal. 102 dediğin yere değil yan tarafındaki sayıya bakman lazım

teşekkürler hocam peki her çekirdeğinki 39 cpu yazan 29 hangisi tam olarak ısısı ve % de kaçtan sonrası riskli?

bir işlemci 105de iflas eder yani yanar , ancak biosların %90 ı 95cden sonra kendini otomatik resetler ... yani aşırı ısınmada kendini kapatır ancak sürekli olarak oyunlarda 70c değerlerinde geziniyorsa işlemcinin ömrü çok cabuk azalır . hiç değilse 60-70 tl arası xigmatek sogutucular var onlardan alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: Extreme_i7

bir işlemci 105de iflas eder yani yanar , ancak biosların %90 ı 95cden sonra kendini otomatik resetler ... yani aşırı ısınmada kendini kapatır ancak sürekli olarak oyunlarda 70c değerlerinde geziniyorsa işlemcinin ömrü çok cabuk azalır . hiç değilse 60-70 tl arası xigmatek sogutucular var onlardan alabilirsin

100 tlye kadar bütçe ayırdım fan için o fiyata en ideal ve en sessiz olanı önerebilirmisiniz?

• Eğer yükte 45 dereceyi geçmiyorsa bu sıcak havalarda, Fan almana gerek yok kardeşim
    50 den yukarı vuruyorsa almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme_i7

quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

quote:

işlemciye göre değişir 55 den sonrası zarar.

• sıcaklık (boşta da olsa) normal ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.