Ocaktan sonra yapabilirsem paketli bir hazır gıdayı alıp kendi tasarladigim pakette müşteriye sunacağım bunun piyasaya surulmesi için gerekli belgeler nedir hazırladığım paketler sınırlı üretim ve sadece 1000 adet olacak Hangi belgeler gerekli Aldığım ürünu üreten şirketin özlük hakki doğar mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 7 Ekim 2023; 21:40:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu işi nasıl yapabilirim/ Hukuksal boyutu nedir hangi belgeler gerekli

-
-
gıda olduğu için iş çok uzar bence. ürün çok ütopik bir şey değilse %90 fason üretimini yapan bir fabrika vardır. onla anlaşıp kendi ambalajını kullanmak en baş ağrısız yöntem ama onlarda miktarı kabul eder mi bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam sağ olasın fason üretimi düşündüm de az miktarda old için kabul etmezler diye düşünmüştüm yine de uygun vakitte sorayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fason dışında girmem böyle işe ben şahsen. firmalar kurnazdır. avukat orduları vardır. bir şey bulup seni rahat bırakmazlar. kazandığın davadan bile zararlı çıkarsın.
-
Bu forumdan akıl alacağın kadar basit bir konu değil elinde patlayabilir;marka hukuku alanında çalışan bir avukattan danışmanlık almalısın.
Teşekkürler hocam Amerika'da benzer isi kolayca yapanlar var da dedim acaba aynı fikir burada da işler mi
riske atmamak lazım hocam; benzemez.
Kar marjı ne kadar olacakki aynı ürünü farklı ablaja koyup satmkla?
Olsaydi Koleksiyon ürünü olarak lanse edecektim insanlar paketi için ürünü alacaklardi sınırlı adette ve kısaca siyasi söylemleri barindiracak (bilinen partiler için ayrı kutu ve onu destekleyen ifadeler ve parti liderlerinin animasyon haline getirilmiş yüzleri olacaktı kutuda) ve urun bedelinin belli bir yuzdesi bağış olarak o partiye gidecek şekilde olacaktı (her partinin içinde zengin ve parasını bu şeylere harcayacak insan vardir) param ve imkanim olsa seçimlerden önce yapardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 19 Ekim 2023; 0:52:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X