http://img143.imageshack.us/my.php?image=atal7wv.jpg Evet Beyler SS bu Adama Gordum GM Verdi Dedi Bi Acıklaması Olan Varmı
quote:Orijinalden alıntı: Zeenhmmm prelilere hediye kardes bu gm vermeıyor ztean gereksiz bi item sayılır oNe alaka ya 2 yıl öncenin yılbaşı hediyesi
quote:Orijinalden alıntı: Zeenhmmm prelilere hediye kardes bu gm vermeıyor ztean gereksiz bi item sayılır oquote:Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc hmmm prelilere hediye kardes bu gm vermeıyor ztean gereksiz bi item sayılır o Biraz Daha Açarmısın
quote:Orijinalden alıntı: 5SS5quote:Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc hmmm prelilere hediye kardes bu gm vermeıyor ztean gereksiz bi item sayılır o Biraz Daha AçarmısınAlıntıları Göster pre lere veriyi
quote:Orijinalden alıntı: N.Gpre lere veriyiAlıntıları Göster LA RESmi TAM GORMEMISIM SEN HANGİSİNİ DİYORSUN ARKADAS PS OLAN FLAME CLEVER IMI O CATALımı?
quote:Orijinalden alıntı: ZeenLA RESmi TAM GORMEMISIM SEN HANGİSİNİ DİYORSUN ARKADAS PS OLAN FLAME CLEVER IMI O CATALımı?Alıntıları Göster <<Claverler Benım ya Flameye CEvırdım Datalardan Çatal Dıyom
quote:Orijinalden alıntı: 5SS5<<Claverler Benım ya Flameye CEvırdım Datalardan Çatal DıyomAlıntıları Göster Çatal gm ler tarafından verilio süs için normalde bi işe yaramıo
quote:Orijinalden alıntı: A fine day to dieÇatal gm ler tarafından verilio süs için normalde bi işe yaramıoAlıntıları Göster Adam Yemek Yicek Heralde Çatalını Cıkarmış
quote:Orijinalden alıntı: HellLord_gsAdam Yemek Yicek Heralde Çatalını CıkarmışAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Adam Yemek Yicek Heralde Çatalını Cıkarmış Gelin Troller!
quote:Orijinalden alıntı: barmanquote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Adam Yemek Yicek Heralde Çatalını Cıkarmış Gelin Troller! Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: barman quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Adam Yemek Yicek Heralde Çatalını Cıkarmış Gelin Troller! muhahahahhahah
quote:Orijinalden alıntı: barmanquote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Adam Yemek Yicek Heralde Çatalını Cıkarmış Gelin Troller! Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: barman quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Adam Yemek Yicek Heralde Çatalını Cıkarmış Gelin Troller! Güzel olmuş lantern +9 gibi işe yaramayan bir item. Belkide arkadaşın dediği gibi troll yemeğe yarıyordur
quote:Orijinalden alıntı: gokakaquote:Orjinalden alıntı: barman quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Adam Yemek Yicek Heralde Çatalını Cıkarmış Gelin Troller! Güzel olmuş lantern +9 gibi işe yaramayan bir item. Belkide arkadaşın dediği gibi troll yemeğe yarıyordurAlıntıları Göster Gm pathosta onu bulana veriodu bundan event hediyesi olarak berilir bi işe yaradıgı yok
quote:Orijinalden alıntı: EldvinGm pathosta onu bulana veriodu bundan event hediyesi olarak berilir bi işe yaradıgı yok Alıntıları Göster beramusta gördüm 900m'a satıyordu 3 atağı var
quote:Orijinalden alıntı: NO_oBberamusta gördüm 900m'a satıyordu 3 atağı var Alıntıları Göster işe yaramiyor süs
quote:Orijinalden alıntı: Propranolol catala benziyo Alıntıları Göster Hiç bi özelliği yok boşuna heveslenmeyin
quote:Orijinalden alıntı: 5SS5Ty.Alıntıları Göster hocam bize de data ile nasıl oynayacağımızı anlatır mısınız?? bizde yakalım....