Şimdi Ara

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.652
Cevap
5
Favori
66.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]

ne kadar eder beyler bu özellikte arattıklarımın en düşüğü 5m den koyulmuştu.

hala cevap bekliyorum :)

5m etmesi imkânsız.

kaçtan satayım peki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

Ederi nedir arkadaşlar?

250 euro dan dene derim

bid 100 euro dan başlat

O kadar etmez, damage iyi ama cd loh gibi ekstra özellik yok.
    100€ civarı belki eder.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5m etmesi imkânsız.

Bunun cd 62 as 6 ve int 67 lisini 2.5 tan koydum alan yok.
    Edit: 1 civarı belki eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarkabul -- 14 Temmuz 2012; 12:55:47 >

• @SellYourSoul

Tamam; yardımcı olmayı kendisine görev edinmiş bi'başlık ama AH / Rmah'ta arama yapmaktan bu kadar korkmamak lazım.

Misal amuletiniz için dex 100+, GF %30-35, crit dmg 45-50 değerlerini girerek arama yapıp piyasayı görebilirsiniz. Hemen satmak için en düşük fiyatlının altına inmeye çalışmakta yarar var.

Şayet değişken 3 değil, 5-6 olursa o zaman arama sonuçları çok çeşitlilik gösterebilir. İteminizi sürekli "up"lamanıza gerek kalmadan yorumlar yapılır zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

@SellYourSoul

Tamam; yardımcı olmayı kendisine görev edinmiş bi'başlık ama AH / Rmah'ta arama yapmaktan bu kadar korkmamak lazım.

Misal amuletiniz için dex 100+, GF %30-35, crit dmg 45-50 değerlerini girerek arama yapıp piyasayı görebilirsiniz. Hemen satmak için en düşük fiyatlının altına inmeye çalışmakta yarar var.

Şayet değişken 3 değil, 5-6 olursa o zaman arama sonuçları çok çeşitlilik gösterebilir. İteminizi sürekli "up"lamanıza gerek kalmadan yorumlar yapılır zaten...

Çok haklısın hocam çoğumuz aynı yöntemi kullanıyoruz aslında.
    Arkadaşın verdiği örnek için demiyorum ama bazen öyle itemler geliyorki AH de benzerini bulamıyoruz.
    Yada 3 ten fazla işe yarar özellik oldumu kafa karıştırıyor, arama kriterinde limit 3 olduğu için kaça koyacağımızı bilemiyoruz.
    Daha çok bu tür durumlar için faydalı bu başlık.

Şu arama limitini niye hala 3 te tutuyorki Blizzard anlamış değilim
    Çok mu zor oraya 2 tane daha kutucuk koymak.

• quote:

Orijinalden alıntı: golddragonx

benzerini ah'ta 3 tane gördüm.200 mil ile 50 mil arsı. Sizce kaça gier bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

+ 13215646. Aynen öyle.
  •  Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]

Ah Fiyatları nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerrahpasaa -- 14 Temmuz 2012; 14:25:44 >

• Arkadaşlar şu itemlara değer biçebilirmisiniz? RMAH'da gideri olan var mı? Yoksa AH'de bile zor mu diyorsunuz?

• bunların hepsi birbirinden çöp, ben bunları kırmam bile o kadar kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

bunların hepsi birbirinden çöp, ben bunları kırmam bile o kadar kötü.

• Arkadaş herkes de bi rmah merakı nedir ya. Çar çöp itemleri rmahta gideri nedir diye koyuyolar bir de
  • Arkadaş bilsek herhalde buraya sormayız dimi sana? Sana mı soracağım buraya item koyarken. Bir şey eder mi diye soruyoruz. Çok biliyosan etmez dersin olur biter.

Zaten bu başlık iyice saçmaladı. İtem koyanlarla dalga geçme yeri oldu. Sonuçta insanlar buraya öğrenmek için yazı yazıyorlar. Senin gibiler de tutmuş dalga geçiyor aklı sıra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 14 Temmuz 2012; 15:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

quote:

quote:

quote:

quote:

5m etmesi imkânsız.

Bunun cd 62 as 6 ve int 67 lisini 2.5 tan koydum alan yok.
    Edit: 1 civarı belki eder.

1m den sattım 850k geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaş bilsek herhalde buraya sormayız dimi sana? Sana mı soracağım buraya item koyarken. Bir şey eder mi diye soruyoruz. Çok biliyosan etmez dersin olur biter.

Zaten bu başlık iyice saçmaladı. İtem koyanlarla dalga geçme yeri oldu. Sonuçta insanlar buraya öğrenmek için yazı yazıyorlar. Senin gibiler de tutmuş dalga geçiyor aklı sıra.

Hocam acemi olabilirsin ancak koydugun itemlerde ciddi anlamda kötü 60 lvl e gelene kadar zaten insan neyin iyi neyin kötü olcagını az cok bilir forumda araştırsan yine ögrenirsin seninkisi çıkan her rareyi gideri varmı diye sormak gibi bir şey...forumda onlarca yazı var araştırı ver bi zahmet hangi itemler iş yapar hangi özellikler iş yapar diye...mesela benim sordugum itemlerin gideri var ancak piyasa çok karman çorman oldugu için burda sorma geregi duydum görüş alma ihtiyacı duydum anlatabiliyormuyum

• Nedir ederi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 14 Temmuz 2012; 16:28:08 >
  • quote:

Arkadaş bilsek herhalde buraya sormayız dimi sana? Sana mı soracağım buraya item koyarken. Bir şey eder mi diye soruyoruz. Çok biliyosan etmez dersin olur biter.

Şimdi ben sana burda cevap versem inanki değmezsin o yüzden neyi nasıl biliyosan öyle yap hadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

quote:

Şimdi ben sana burda cevap versem inanki değmezsin o yüzden neyi nasıl biliyosan öyle yap hadi.

Senin gibisinin cevabı tabi ki bana değmez. Doğru karar vermişsin yani tebrikler
  • Exalted Pallium kitabı var bende. ne kadar eder?

http://us.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-pallium
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Exalted Pallium kitabı var bende. ne kadar eder?

http://us.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-pallium

Hocam ah de sell kısmına koy,orda son 10 satışın ortalama fiyatını göreceksin.Minimum o fiyata koyarsan hemen satılır,biraz daha üzeri bir fiyata koyarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 14 Temmuz 2012; 17:24:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.