Bildirim
Bu JANtı arıyorum bulan bilen varsa lütfen yazın bulamadım Lütfen YArDımm.
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok kardeş ama jant dünyasına bak -
Merhaba sana jant konusunda şöyle yardımcı ola bılırım sahıbınden.com honda civic 2004 ve 2006 arası model leri antalya aratırsan ekte gönderdıgım resimdeki aracın sahıbınden nerden kaca aldıgımı endetaylı birşekilde ögrene bilirsin iyi günler. http://www.sahibinden.com/hatasiz_hondaaaaaaaaaaaaaaa_arayanlarin_dikkatine-24WQQaXQQ18633816WQQpXQQdisplayitem bir incele istersen -
ilginiz için tşk ederim hondanın sahibine mesaj attım umarım cvp atar. -
Aradığınız jantın markası Enkei olabilir, modellerine bakmanızı öneririm.. -
walla bakmadığım marka kalmadı tekrar bakim Enkei ye :) -
arkadaşlar yokmu yardım edecek olan ? -
Harbi güzelmiş ya -
arkadaşlar yokmu yardım hadi bea :S -
-
Bu İkisinden Biri Benziyor Heralde ? -
Bana da 17 inç FIAT STILO jantı lazım. Bildiği olan varsa paylaşırsa sevinirim. -
hala bulamadım bu jantı arkadaşlar. -
tam emin değilim ama 5 kollu alessio olabilir aradığın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cn3rx
tam emin değilim ama 5 kollu alessio olabilir aradığın
Bu jant aranan janta benzemiyor. Bariz fark var. Fark, kolların dış daireye birleştiği yerlerde.
-
düşünen arkadaş olursa diye ekliyorum elimde sıfır hiç kullanılmamış orjinal kutusunda duran amerikan malı Kazera KZ-X var istediğim fiyat 700TL jantları 5-6 ay önce 1200 e aldım
-
quote:
Orijinalden alıntı: siyahinci83
düşünen arkadaş olursa diye ekliyorum elimde sıfır hiç kullanılmamış orjinal kutusunda duran amerikan malı Kazera KZ-X var istediğim fiyat 700TL jantları 5-6 ay önce 1200 e aldım
Bu jantlar hakkında biraz bilgi verir misiniz?
Kaç inç? Bijon aralığı nedir?
-
yav ben hala jantı bulamadım :D ne jantmış arkadaş :) -
quote:
Orijinalden alıntı: stiilloo
quote:
Orijinalden alıntı: siyahinci83
Bu jantlar hakkında biraz bilgi verir misiniz?
Kaç inç? Bijon aralığı nedir?
jantlar 17" dir , 4X100 bijon aralığına sahip 7.2KG ultra hafif alaşım jantlardır daha fazla bilgi isterseniz özel mesaj atabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opc_line -- 19 Mart 2010; 16:05:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X