Bildirim
BU JANTI BULABİLİR MİYİM ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Google'da aratınca Audi RS4 jantları çıktı :) bu replica olabilir belki. -
2 aydır arıyorum taktım kafaya abi ya bulamadım bi türlü ya :) -
Zevk meselesi tabiki ama..bana pek öyle aylarca yana yakıla aranacak kadar güzel ve özel gibi gelmedi açıkcası..Yinede bir resim çıktısı alın büyük bir firmaya gidin jant satan resmi gösterin onlar temin edecektir yada enazından sizi yönlendirirler. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: aybasan
Zevk meselesi tabiki ama..bana pek öyle aylarca yana yakıla aranacak kadar güzel ve özel gibi gelmedi açıkcası..Yinede bir resim çıktısı alın büyük bir firmaya gidin jant satan resmi gösterin onlar temin edecektir yada enazından sizi yönlendirirler.
Ya haklısın hocam da iste belki de bulamayınca kıymetli oluyor :) ama yine de bakacağım teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni
http://www.bilio.com/jant-c4379/kormetal/km773-s-mirage-5-5x13-pcd-4x100-et-28-jant-4-adet-p204921957/
Bu bayağı yakınmış dostum teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X