Şimdi Ara

Bu Kadar Hoparlörden Nasıl Yararlanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 5+1 den kalma hoparlörler
    speaker den kalma hoparlörler
    içinde dört tane hoparlörün bulunduğu dört tane twintr deniliomuş galiba küçük hoparlörlerin bulunduğu bi kolonum var(kolonda 2 tane pioneer 100lük bas veren bişi ,,bi tane de 120 lik markası silinmiş hoparlör)
    anlayacağınız 7,8 tane hoparlör var ve ben bunları kullanamıoyorum.
    bunları pc me nasıl bağlayabilirim
    yardım ederseniz sevinirim..
    pc ye bağlamak için ne almam lazım amfi mi (eğer öyleyse marka model önerilerinizi de öğrenmek isterim)
    şimdiden teşekkürler

• şey bi de unutuyordum ses kartım kurtarır mı benim pc çok eski( AC'97 )
  • kardeş ses kartin idare eder tecniches pioneer ayarinda bişe al bütçen ne kadar?? ona göre marka model yazalim.
  • 7-8 tane hoperlörü kulanman içinn anfiye ihtiacın var....amfi için ne kadar para verebilirsin?
  • peki bi amfiye kaç tane hoparlör bağlayabiliriz
    amfilerde kaldımayınca ısınma problemi oluyormuş herhalde,, önereceğiniz amfilerde öyle bi şey olur mu onu da yazarsanız sevinirim..
    amfi fiyatlarıından haberim yok ama şimdilik bütçem 100-150 olabilir...
  • amfi nin güçlü olması önemli. sistemi taşıyamıyacak bi amfi alırsan zorlayıp kendini yakabilir(tabi koruması yoksa)
    5.1 i desdekleyen amfiler fazlasıyla işini görür daha fazlasına para verme bnce.
  • 100-150 ytl ye aldığın anfi zaten güçlü olmayacaktır...kolonlarında güçlüyse zaten kaldırmaz..biraz daha para topla bence iii bi 5.1 destekleyen amfi al....bide 7-8 kolonu birden takabilirmisin bilmiorumm arladarında güzel ses çkarmayanları ele bence 5 kolona kadar indir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim
    5.1 i destekleyen amfi al demişsiniz örnek de verebilir misiniz?
    diyelim ki cebimde 300 llira var 300 e ne alabilirim.
    zaten bi amfiye 300 den fazla da vermem.
    (ne de olsa teknoloji özellikleriyle cezbediyor yetinmeyi bilmek lazım)
  • 10 tane hoparlör ü aynı anda kullanmak iyi değildir hoparlörler çok güç istiyorsa istediğini vermek gerekir veremessen hoparlörden çok fazla ses çıkmaz vede istediğin kaliteyi alamazsın 5 tanesini kullan çünkü diğerlerinin frekans aralığı farklıdır..
  • tamam ben de 5 hoparlör kullanırım o zaman
    amfi önerilerinizi hala bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fonetastic

tamam ben de 5 hoparlör kullanırım o zaman
    amfi önerilerinizi hala bekliyorum

hoparlörün kaç watt ile çalışıyor?
  • herkese teşekkür galiba bir bilenin ellerine teslim etmek en iyi karar olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.