Bildirim
Bu kadar kötü oyuncular sizin takımınızdayken sinirlerinize hakim olabilir misiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tank farkına kazanmışlar oyunu. Syndra lucian o tankları kesemez. Heca illaloadsajkldjsaldjsa thresh hepsi tank. Bu yüzden kaybetmişsiniz. -
o kadar da kötü değil bence, başa baş bir mücadele olmuş ama Mf farkıyla kazanmışlar.. tabi 57 dk oynayıp böyle kaybettmekte insanı ayrı üzüyor. -
Nid alınmayarak , reksai alınıp offtank kasarak taşınır.En önde sen olacaksın hasarı tanklarken ölmeyeceksin ki arkandaki lowlar bişeyler yapabilsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Nid alınmayarak , reksai alınıp offtank kasarak taşınır.En önde sen olacaksın hasarı tanklarken ölmeyeceksin ki arkandaki lowlar bişeyler yapabilsin.
S5te full reksai oynamis birisi olarak eger 5 kisi rank girmiyorsaniz reksai alinmaz. Nidale soloq herosudur ama diamond alti iş yapmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır olamam
Olabilirim.
Not: ss'e bakmadim, bu soruyu cevaplamak icin bakmaya gerek yok.
Dakika 57de 0/20 hecarim 20/0 nidaleden çok iş yapar
Oyun uzadığı için yenilmişiniz
Uzamasının sebebide rakipte wave clear olması yada oyun bilginizin az olması
Diamond alti is yapmaz yav he he
Konuya bakmak gerekirsr herkes full build hero comp farkina kazanmislar.
hocam kompları güçlü ama diyorum ki dakka 45 deki fightta miss fortuneye mızrak tutturdum ve kestim. ardından threshi kesip öldüm. benim adc apc top lane de full builddi ve 3 kişiyi ahri illioi ve hecarimi kesemediler ve zilean ultisi vardı 5 v 3 gibi düşün böyle bi oyun oynama tarzı var mıdır anlamıyorum. zaten adcnin hasarına bakarsanız ne kadar kötü olduğunu görürsünüz. -
Ligin ne bilmiyorum ama diamond alti elolarda genelde dk 20de savaşlara baslandigi icin nidale hicbir ise yaramiyor. Diamond üstü eloda ward oldugu icin her lanede olay karsi junglei oyundan düşürmeye ve attigin dive ganklerine bakiyor. Nidale ile lee haric neredeyse her jungu oyundan düşürürsün. Atilan divelerde e skilli sayesinde tam kuleden hit yiyip ölücekken e atip birini kurtarabilirsin veya kolayca q tutturup kesip çıkabilirsin.
Haklısın ben adamı jungda madara ediyorum öne geçiyorum her laneye attığım gank kill olacak aşırı fedim, adamlar öndeyiz hadi mide gidip bitirelim mantığında oynuyolar ulan lanelere dağılınki üstünlüğümüzü daha da arttıralım ben gank atıyım. Sonra flame yapıyolar nidalee jung ne diye allahın kekoları -
Diamond alti elo nedir? Diamond iyi mi hele tr de oynuyorsaniz?
Ligim euw d3-d2 tr challenger
Nidalee ile zaten snowball olup 1v9 atiyorsun low eloda, high elodada dedigin gibi karsi junglei dusurmeye calisicaksin takimina avantaj saglayacaksin
Kendim nidalee maindim zaten. Soloqdada jungleda nidalee ile cok rahat yukselirsin ama son zamanlardaki nerfler ile dustu.
Trde chal westte dia 2yim bende ayni sekilde. Gelen nerflerin nidaleyi etkiledigini düşünuyorsan birak oynama bence. Hala 3.10 da tüm jungleyi kesebilen tek hero. Low eloda istersen 500 killin olsun dk 30dan sonra tflerde maximum 3 kisi alabiliyorsun cc yedigin an gidiyosun karsi itemleri tamamladiginda.
Mid main oldugum icin biraktim oynamayi zaten birde eskiden daha gucluydu?
Miss Fortune o buildle ultisiyle penta atar direkt 4k
Valla kardeşim sen yinede iyi dayanıyorsun syndra bide sen oynamışsın.Sen yine iyi dayanıyorsun biz seçimdeyken biri katarina sup gelmeye çalıştı bana.Üzücü valla bu tr sunucusunun durumu çok üzücü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midoyuncusu -- 29 Haziran 2016; 15:02:37 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X