Şimdi Ara

Bu kadar oyun arasında oynayacak oyun bulamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar oyun arasında oynayacak oyun bulamıyorum

Bu oyunların arasında sadece Witcher 3 ü bitirdim diğerleri kimine hiç başlamadım kimi yarım kaldı kimini 1 saat oynadım öyle bekliyor.

+ olarak hiç oynamadığım ve kurulmayı bekleyen resident evil 7, Dying light, Dishonored 2 ve dark souls 3 var.

Sanırım tek sorun oynayacak bu kadar çok oyun olması

• Keşke bilgisayarım Dishonored 2'yi kaldırsa. Sırf onun için sistem dizerdim para olsaydı. Dying Light oynadım ancak high'da 60fps oynamayı çok isterdim. Çok şey kaçırıyorsun. Korku sevmesem de RE7 çok güzel oyun olmuş belirteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Keşke bilgisayarım Dishonored 2'yi kaldırsa. Sırf onun için sistem dizerdim para olsaydı. Dying Light oynadım ancak high'da 60fps oynamayı çok isterdim. Çok şey kaçırıyorsun. Korku sevmesem de RE7 çok güzel oyun olmuş belirteyim.

Dishonored 2 yi bende oynamak istiyorum ama hikayesi çok ağır olduğu için Türkçe yama bekliyorum maalesef sadece vur, kır, ilerle yapılacak bir oyun değil
  • O oyunların çoğu çöp ben de oynamazdım.
  • Bunlar neki steam ' de 170 tane oyunum var ben bile oynayacak birşey bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bilgisayar aldım ama oynucak oyunum yok r6 siege var bi tek düzgün onuda oynuycak arkadaşım yok zaten keşke pubgm olsa
  • Eskiden oyun edinmek zordu; oyun elimize geçtiğinde bir değeri olurdu. Böylece o oyunu oynamamazlık etme gibi bir lüksümüz olmazdı. Şimdi internet ve Steam sağolsun oyunlara erişim çok kolay. Bu da oyunun gözümüzdeki değerini düşürüyor. Bakıyorum Steam hesabında 100 küsür oyun var ama hiçbirini oynamak istemiyor. Nerde çokluk orda... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Bir Oyun Vardı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.