Şimdi Ara

Bu kadar Thermal Macun yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sunbeam ccf soğutucu aldım. ancak thermal macun yktu bende bilgisayarcı dükkanına gittim bi genç kullandıkları thermal macundan tek kullanmalık verdi. ancak bana az gibi geldi. daha öncede pek sürmedım. sizde bu resmkdei oran yeterlimidir.kalınlıgı 1mm falan
    not kullandıgım işlemci amd 965BE 3.4 ghz
     Bu kadar Thermal Macun yeterli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 15 Mayıs 2013; 12:30:01 >

• Yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Yeterli

bana olan yardımların için çok çok teşekkür ederm _G_K_N_ hakkını ödeyemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 15 Mayıs 2013; 12:43:30 >
  • En yakın zamanda iyi bir macun alıp yenileyin, şuan benim işlemcide ondan daha az bir macun sürülü (macun bitmiş haberimiz yok alamadıkta yoğunluktan) çok fark olmadı soğutucu hayırlı olsun
  • peki eski iz kalan macunu tamamen temizlemem m igerekiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

peki eski iz kalan macunu tamamen temizlemem m igerekiyor :)

tabi iyice temizleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

peki eski iz kalan macunu tamamen temizlemem m igerekiyor :)

tabi iyice temizleyin

tmm hocam teşkkler hallettik ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • direct contact soğutucularda normalden biraz daha fazla macun sürmek gerekiyor malum arada boşluklar daha fazla olduğu için macun yayılmıyor yeterince.
  • normalde işlemci thermal macunu 8 ay 1 yıl arasında kontrol edilip bakım yapılarak degişilmelidir . bakım yaparken eski thermal macundan eser kalmayacak şekilde temizlemen gerekmektedir tabiki . fakat şununda bilgisini vereyim bu tip işlemci sogutucusu kullanacagınız yerde ( CORSAIR SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ ) alsanız kafanız rahat eder hem işlemci performansını arttırır hemde daha uzun ömürlü kullanırsınız . fiyatı ise 150-300 tl arasında modeline göre degişiyor bilginize saygılar :)

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/products.aspx?L2=OEMCLL&br=CORSAIR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.