Şimdi Ara

bu kadarda adilik olmaz!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben frko oynuyorum charım cumartesiden beri askıda oyuna kaç defa reset attılar düşmedi dün arkadaşınkide askıda kaldı(oyun kapanmadan önce) sonra oyun kapandı açılınca oyundaki tek kişi gm idi bu kadar adilik olmaz sen kas kas sonra nolduo emeklerin tmm benim charım cok bişi deildi ama 80 lik adamlar war birinin basına gelmiştir bu bu kadar adilik olmaz emeklerinle oynuyo bu ş*refsizlerr

• quote:

Orjinalden alıntı: __kedicik_tr__

beyler ben frko oynuyorum charım cumartesiden beri askıda oyuna kaç defa reset attılar düşmedi dün arkadaşınkide askıda kaldı(oyun kapanmadan önce) sonra oyun kapandı açılınca oyundaki tek kişi gm idi bu kadar adilik olmaz sen kas kas sonra nolduo emeklerin tmm benim charım cok bişi deildi ama 80 lik adamlar war birinin basına gelmiştir bu bu kadar adilik olmaz emeklerinle oynuyo bu ş*refsizlerr

kardes benim charımda giti ReDBuLLs Clanı Başkanıyım 62+ Clana ADam Alnır...

• quote:

Orjinalden alıntı: kadir26

quote:

Orjinalden alıntı: __kedicik_tr__

beyler ben frko oynuyorum charım cumartesiden beri askıda oyuna kaç defa reset attılar düşmedi dün arkadaşınkide askıda kaldı(oyun kapanmadan önce) sonra oyun kapandı açılınca oyundaki tek kişi gm idi bu kadar adilik olmaz sen kas kas sonra nolduo emeklerin tmm benim charım cok bişi deildi ama 80 lik adamlar war birinin basına gelmiştir bu bu kadar adilik olmaz emeklerinle oynuyo bu ş*refsizlerr

kardes benim charımda giti ReDBuLLs Clanı Başkanıyım 62+ Clana ADam Alnır...

sendemi girişte hata alıosun askı veya inv.password?

• geçmiş olsn kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojka

geçmiş olsn kardeş

saolasında ben su an chara uzulmuyorum yaptıkları adiliğe uzuluyorum ş*refsizler

• evt aynısını veriyor gm iyice kaşınıyor
  • sabrım taşmak üzere az sonra yeni acc açıp gm ye ana a*rat düz gitcemde
  • valla adamalrın umrunda dil ki küfür etsen nolcak kendi ırkı olmunca çekemiyor bu yabancılar türkler gibi dil herkes türk olamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.