Şimdi Ara

bu kadarda olmaz artık!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gittigidiyordaki satıcılar milleti iyice keriz yerine koymaya başladı.hepsiburada.com da 107 ytl olan Sennheiser PX 100 kulaklık gittigidiyorda 29.50 ytl. bu sahtecilik işi iyice komik bir hal almaya başladı.http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=17814&productId=evsennpx100 http://urun.gittigidiyor.com/Sennheiser-PX-100-PX100-KULAKLIK-BULK-AMBALAJDA_W0QQidZZ5858030

• ülkede neyin ne olduğunu bilmeyen insanlar oldukça ve böyle sahte ürünleri aldıkça bu satıcılar daha cok satar bu sahte kulakliklardan
  • buram buram sahte kokuyo
  • bi de özellikle yazmış sennheiser kalitesiyle
  • insan gibi sordum onu satana.. neden sahte ürün satıyorsunuz diye.. hayır sahte değil derse. bir tane numune yollayın distribütör firmaya yollayalım orjinalse 10 tane alalım sizden diyeceğim
  • gg 'ye bir ürünün sahte olduğunu gördüğüm için durum bildirimi yaptım, 15dk içerisinde kaldırmışlar ürünü. Oh ne güzel iyi dedim, 30dk sonra aynı satıcı aynı ilanı tekrar açmış. GG 'ye sahte ürünleri kontrol edemediği ve bu yolsuzluğa seyirci kaldığı için
  • yok arkadaş o malı satanın değil alanın suçu var.sen sahtecilere primi ver ver ondan sonra şikayet et.burda o cx300ler sahte dediğimizde tepemize on kişi binerdi şimdi onlar gelmiş sahteye sayıyıoar.ondan sonra berat agresifmiş şuymuş buymuş.

knouyu merak edenler "forumda 39ytlye satılan cx300ler orjinalmi" konusuna bakabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu fiyatlara ne oldu böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bende katılıyorum alıcılardan kaynaklanma olayına. bir şekilde gittigidiyorda sahte yada orj. ürün satışları çok fazla. ama alıcının akıllı olup derinlemesine araştırması lazım.

bikere akıl var mantık var. 100ytl üzeri olan kulaklık nasıl olurda 30ytl fiyata satılır? çok şüpheli bir durum

mesela ankarada picooZ mini uzaktan kumandalı helikopter bulamamıştım. gittigidiyorda 40 çeşit var ama isimler picoZ piccoZ vs. vs. ve görüntüler aynı...

aradaki fiyat farkıda insana lan bak yaww, bu daha ucuza satıyo alalım dedirtebiliyor bazen ... ama ben kanmammm

akıllı olmak lasım akıllııı!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 28 Ağustos 2007; 21:11:10 >

• Bence de kabahat alanda...
  • zaten px100 ün poşette satıldığını hiçbir yerde görmedim göreceğimide sanmıyorum
  • arkadaşlar valla ordaki satıcılar burda da geziyo sölim de hani.bazı insanlar burda cx300 filan satıyo aman oralı olmayın tavsiyemm
  • en iyisi klasik 2 yıl garantili ürün almak.
  • Donanımhaber diye bir site var. Başka da vardır belki ama ben burayı biliyorum yorum sitesi olarak en tanınmış. Araştırmadan yorumları okumadan gidip ismine bakarak 3 kuruş ucuza alacağım diye yırtınır da alırsa kişi her türlü kazığı yemeye mahkumdur. Astarı yüzünden pahalıya gelir kalırsın ortada. Adam bilinçsiz satıcıysa sen de bilinçsiz tüketici olmak zorunda değilsin. Yanlış anlamayın sözüm belirli bir kişiye değil. Bilinçsiz olan tüm tüketicileredir.
  • burda satılan ep 630 lar ve cx300 ler orjinalmi peki yarı fiyatına satılıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savsata -- 31 Ağustos 2007; 19:38:09 >
  • gg de sahte urunlerin dolastığını kabul etmekle beraber bişey belirtmem gerekiyor.hepsiburada.com da 131 ytl ye satılan ie4 ü 55ytl ye bulundugum sehirdeki bir satıcıdan riske girmemek için elden satın aldım.Ürün gercekten orjinal cıktı ve tabiiki aldım
  • ya bunlar kdv sız mı nasıl oluyorda bu kadar ucuz oluyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: parietale

gg de sahte urunlerin dolastığını kabul etmekle beraber bişey belirtmem gerekiyor.hepsiburada.com da 131 ytl ye satılan ie4 ü 55ytl ye bulundugum sehirdeki bir satıcıdan riske girmemek için elden satın aldım.Ürün gercekten orjinal cıktı ve tabiiki aldım

kullanıcının adı ne bende alıcamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: seferyuce

ya bunlar kdv sız mı nasıl oluyorda bu kadar ucuz oluyor ?

Evt hem kdv siz hem de garantisiz oluyor malesef.

@konitek.com : PM attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.