Şimdi Ara

Bu kadarda olmaz diyorsun, tam o kadar oluyor ! [Bronz Elo]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Çok iyi bir lol oyuncusu değilim. Hatta bence iyi bile değilim ama, nasıl oynanır, nasıl oynanılmalıdır, en azından bunu biliyorum. Yaklaşık 4 ay oldu oyuna başlayalı. Unranked'dan sonra Gümüş 2 olarak giriş yaptığım rankedda çok şey gördüm. Hatta 'neler neler görmedim ki'. Ama az önce çıktığım şu maç için herhangi bir kelime bulamadım, kuramadım da. Gümüş 2'den bronz 2'ye doğru hızla süreklendim, çünkü asla sabırlı bir oyuncu olmadım. Ve belki oyuna başladığım gün yapmam gerekeni 2 haftadır yapıyorum. Flame adamı, küfür edeni muteleyerek oyuna başlıyorum. Sinir yapmıyorum. İyi de aşama kaydettim, yararı da oldu fakat şu maça kadar. Dedim ki seri maçım, şöyle solodan taşırsam iyi olur. Abi neyi taşıyosun, neyi kazanıyosun ya. Bazen şu bronz olayı fazla abartılıyor diye düşünürdüm. Bence az bile konuşuluyor.

Herşeyiyle bu kadar sevdiğim, bu kadar hayran kaldığım bir oyunda böyle insanların olduğunu gördükçe çıldırıyorum.

Bu arada Draven pick ekranında 'ben taşırım ;)' demişti.
    Kendini taşı yeter demiştim. Onu da yapamadı.
    Allah ailesine sabır versin ne diyeyim.

Bu kadarda olmaz diyorsun, tam o kadar oluyor ! [Bronz Elo]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocahpto1 -- 1 Eylül 2015; 5:06:16 >

• 30 olur olmaz dereceli girersen böyle olur
  • Hata biraz sende. Benim senaryomun benzerini yasamissin. Gümüş 2'ye yerlesmissin iste, oh mis. Düşmeye başladıktan sonra neden hic ara vermedin? Ben de gümüş 2 başlamıştım. Sonra bronz 1 oldum düşe düşe. Bu noktadan sonra tek yapabileceğim her rolde nasıl oyun taşıyabileceğimi ogrenmekti. Arkadaşımla duo girdik vs. Support oynadım en cok, oynuyorum da. Cok iyi bir oyuncu değilim. Altın 3 serilerine çıkacağım simdi iste. Su noktadan sonra zorlamamani öneririm. Gün icinde 15 tane mac atma yani. Bir de video izle hani. Özellikle su an Psikolol en öğretici Türkce icerikleri hazırlıyor. Youtube kanalı. Onun dışında ben pek sevmem oyununu ama oyun bilgisi kötü olmayan Oyunbros var Turk olarak. Bir yerden sonra oyun spamlamak ise yaramıyor. Hatta ters tepiyor 4-5 division düşürüyor insanı. O yuzden önerdim bu kanalları. Tavsiye istememissin ama, benim durumuma cok benzeyince susmak istemedim. Hadi günaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudz0m -- 1 Eylül 2015; 6:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk iki yorum bu oyunun neden böyle olduğunun bir göstergesi sanırım.30 olur olmaz girmedim önce bir oyun geçmişine bak, bişeyler yap öyle konuş güzel evladım.
    Lawleds;
    Her gün dereceli atıyordum evet ama dedigim gibi artık değil. Hocam bir iki kişi feedlese sorun değil, hiç sorun değil. Ama 4 kisininde feedleyip, onu da geçtim oyun içinda saçma sapan hareketler yapıp bütün oyunu batırması inanılır gibi değil ya. Bundan iki oyun önce 32/5 riven oynadım, yine bozgun. Yani bu bir takım oyunu istediğin kadar taşımaya çalış yapabileceğin hiç bir şey yok. Duo girsen tamam bir şekilde ama bazen onda bile imkansız oluyor. Psikolol tek takip ettiğim kanal. Hatta kendisi de bronz serisine başladı ama görmen lazım onun bile ne kadar zorlandığını. Oyun çığrından çıkmış durum da. Görüyorsun sadece şu konuya gelen ilk iki yorumu bile.
  • Yani evet kaybetmeye başlayınca oyuna girmemen gerekiyor ama aynı konudan bende muzdaribim. Mesela 10 maç üst üste kazanıyorum,sonra 2 maç üst üste kaybediyorum biliyorum ki yine kaybedicem ama giriyorum oyuna. Zaten böyle yapa yapa 900 maç oldu gold2yim şuan. Şimdi karşıda kasan adama da bağlı biraz. Annieye 22 kill verirsen sadece ultiye 3 kişi çıkarır aradan. Sende bi o kadar kill almışsın taşıman gerekirdi aslında. İlk önce hatayı kendinde ara öyle olursa daha başarılı olmaya başlarsın.
  • Oyunu ve karakterleri iyice kavrayasıya kadar normal oyun atmaya devam et, kendinden iyice emin olunca derecelilere başla. Karakter sayını arttır ve tabi ustalaştığın karakter sayısını da. Ayrıca sinir olma hiçbir oyuna, takım oyunu olduğu için şans meselesi maalesef. %20 sen ve tecrüben, %80 takım ve tecrübeleri. Yani %20 yetenek, %80 şans diyebiliriz. Örneğin karşıdaki annie sizin takımda olsaydı 40 dakika ve bozgun yerine, orada 20 dakika zafer yazacaktı.
    Elinden gelenin en iyisini yapıp gerisini takıma bırakacaksın. Küfür eden, ağlama-zırlama yazan veletleri direk engelle, oyun sonu da engelle. Bir önemli husus da, kendin gibi o kümeyi haketmeyen bir duo daha bulursan %20-80 oran olur sana %40-60 :) Konuşarak oynarsanız daha rahat olur sizin için. Oyunda herkes hakettiği kümede değil maalesef, bronzundan şampiyonluk aşamasına kadar birçok örneği var. Biraz tecrübe, biraz şans. Elinden geleni yap, gerisini takıma bırak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes hak ettiği ligdedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu hangimiz bronz başlamadik ki su oyuna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Oyunu ve karakterleri iyice kavrayasıya kadar normal oyun atmaya devam et, kendinden iyice emin olunca derecelilere başla. Karakter sayını arttır ve tabi ustalaştığın karakter sayısını da. Ayrıca sinir olma hiçbir oyuna, takım oyunu olduğu için şans meselesi maalesef. %20 sen ve tecrüben, %80 takım ve tecrübeleri. Yani %20 yetenek, %80 şans diyebiliriz. Örneğin karşıdaki annie sizin takımda olsaydı 40 dakika ve bozgun yerine, orada 20 dakika zafer yazacaktı.
    Elinden gelenin en iyisini yapıp gerisini takıma bırakacaksın. Küfür eden, ağlama-zırlama yazan veletleri direk engelle, oyun sonu da engelle. Bir önemli husus da, kendin gibi o kümeyi haketmeyen bir duo daha bulursan %20-80 oran olur sana %40-60 :) Konuşarak oynarsanız daha rahat olur sizin için. Oyunda herkes hakettiği kümede değil maalesef, bronzundan şampiyonluk aşamasına kadar birçok örneği var. Biraz tecrübe, biraz şans. Elinden geleni yap, gerisini takıma bırak

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHKinqDH -- 1 Eylül 2015; 7:52:31 >

• Ver hesabi ver.

• Üstte yazmışlar ama duo gerçekten şart. Mid-jungle/adc-support/top-jungle tarzı oynayabilirsiniz. Özellikle junglea bilen bir arkadaşını yollayacaksın ki feedleyen lanede baskı kurabilsin, ezilen lanede de yardım edebilsin. Solotopta feedlemeyip oyun akışı bu şekilde olursa objektiflerle beraber çok rahat kazanabilirsiniz. Sen taşıyamasan bile gank atarak seni öne bile getirebilir. Durum bu.

• Flash almadığın sürece o Ligte olmayı hakediyosun demektir

• 33 yaşındasın ama kullandığım kelimeleri seçemiyorsun. yazık senin 33 yaşına ne diyeyim.

annie'yi aradan cıkartmak gerektiğini biliyordum, bütün oyun boyunca da annieyi dodgeladım ama bir yere kadar.öyle bile olsa gerçekten 4 kişininde feedlediği bir oyun düzeyinde oyun taşımak, kazanmak çok zor. ve evet haketmediğim ligdeyim. en azından altın'da olmalıydım, bu konuda mütevazide olmayacağım.

flash almıyorsan hakediyorsun diyen arkadaş,
    sana cevap vermeyeceğim maalesef.

diğer tüm yapıcı yorumlar için teşekkür ederim. daha iyi olacağım.
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Bu gerçekten motive edici oldu. Aslında bildiğim ve kendi kendime tekrarladığım şeyler ama birininde onaylaması gerekiyormuş sanırım :)
    Teşekkür ediyorum.
  • okumayın kill alıp iyi oynadım zanneden bronz

pm at 10 liradan lig atlatırım
  • Screaty nickini ekle (smurf) eğlencesini oynariz istiyorsan akşamları, en azından 1 kişi bilen olur bnm icinde ( bu arada bu hesabın sahibi arkadaşa tskler dediğim gibi sıkıntıdan bunu oynuyorum :D )

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    konu içinde bahsettiğim benim skorlarım yada oyunum değildi. sen tekrar bir oku, mümkünse algıla.
    yapacağından hiç süphem yok bu arada. ben bu eloda herkesin herşeyi yapabileceğini de gördüm.
    aydınlandım resmen.
    tabii canım, u are awesome! you too!
  • Fioraya flash almakla baslamalisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: apocahpto1

konu içinde bahsettiğim benim skorlarım yada oyunum değildi. sen tekrar bir oku, mümkünse algıla.
    yapacağından hiç süphem yok bu arada. ben bu eloda herkesin herşeyi yapabileceğini de gördüm.
    aydınlandım resmen.
    tabii canım, u are awesome! you too!

demek ben çıkarabiliyorsam sen çıkamıyorsan iş sende bitiyor söyle eloboost ister misin
  • Bronz liginde durum şöyle tek kişi girersen örneğin ormancı oldun sen daha kırmızına giderken adamlar solo mid ve botda başlıyorlar feedlemeye nereye gideceğini şaşırıyorsun.bir oyunda dk başı takımından ölen oluyorsa napacaksın 20 dk 20 kill vermişsiniz taşıyamazsın oyunu birşey yapamazsın.Çözüm ne?Duo gireceksiniz özellikle mid solo veya jung rollerinde olacaksınız ki oyunu taşıma ihtimaliniz artsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 1 Eylül 2015; 9:34:07 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.