Şimdi Ara

Bu kadarda olmaz diyorsun, tam o kadar oluyor ! [Bronz Elo] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flash konusunda nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz yahu ? yüksek eloda defalarca fiora oyunu izledim, hiç biri flash kullanmıyor.lanede bir süre safe oynamanız yeterli, sonrasında Q skilli zaten yeterli mobil işlevi görüyor. bana 'flash almıyorsan bu ligi hakediyorsun' diyen arkadaşlar,aslında siz tam olarak bronzu hakediyor olabilir misiniz acaba ?
  • Eğer gerçekten iyi oynadığına inanıyorsan yükselirsin yeteri kadar oyun spamladığın takdirde. Her oyun değilde bir %70'i taşınabilir oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocahpto1

flash konusunda nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz yahu ? yüksek eloda defalarca fiora oyunu izledim, hiç biri flash kullanmıyor.lanede bir süre safe oynamanız yeterli, sonrasında Q skilli zaten yeterli mobil işlevi görüyor. bana 'flash almıyorsan bu ligi hakediyorsun' diyen arkadaşlar,aslında siz tam olarak bronzu hakediyor olabilir misiniz acaba ?

hangi yüksek elo o? bronzsun kardeşim sen millete hala atarlı yorumlar atabiliyosun bronz insan o kümeyi her daim sonuna kadar hak eder tek yapman gereken oyundaki o püf noktayı çözmek sonra gerisi gelir

bahsettiğim o püf noktayı ben fark ettiğimde bronz5ten plata 1.5ayda çıktı üstelik sabah akşam günde 15maç atarakta değil

sonuçta herkes bronz başladı
     Bu kadarda olmaz diyorsun, tam o kadar oluyor ! [Bronz Elo]

• Qq yapmak için hesap acmıssin iyide oynanamışsın 38 dk lik oyun farmin 188 sürekli etrafi gezdim yardım etmek için desen bi ise yaraman gerekti 12 kere ölmüssün ki en fazla ölenlerdensin takımda benim tahminim sacma sapan tf lerde killeri toplayip bu nasıl team diye söylenenlerdensin.altını hakediyorsan bronzda kalmazsin gümüşten altina çıkmam 2 günümü aldı sadece iyi oynayan adam bronzda kalmaz nokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşıyamayacağın daha bir çok oyun olucak hepsi için qq acicaksan işimiz var bazı oyunlarda yapacak bir şeyin olmuyor unlucky diyip geciceksin

• Ulan okadar kill almış annie var orda doğru düzgün takımında tank yok düzgün bir sıcra combosu yapsa takımın dümdüz olur oyunu seçim ekranında kaybetmişsiniz zaten

• Böyle konuları görünce ver hesabı silwer yapıp vereyim diyesim geliyor sonra tekrar bronza düşecek diye yazmıyorm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silver 2 den bronz 2 ye dusebilmek icin harbiden agir noob olmak lazim. orta derecede oynasan bile silverde kalirsin dusmezsin. Ama gercekler acidir herkes hakketigi ligdedir.

• FİORADA KAÇMA SKİLLİNİZ OLDUОU İÇİNMİ IŞINLAN TUTUŞTUR ALIYORSUNUZ ACABA ?

• Flashsiz oyuna giriyorsan (shaco haric) ya sende sorun vardir ya da rakip ormanciyi salak yerine koyuyorsundur.

Ama gercekten salak degilse ilk ganki topa olacaktir. Bu da kendini aptal yerine koymaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes o serverden ne bekliyorsun ki, ben westte oynuyorum trdeki bronz arkadasimla pre gireyim dedim cunku zevkli oluyor kendisi komik bi insan, neyse oyuna girdik morgana afk gitti jinx 4 kere öldü o da afk kaldi biz kaldik oylece oynuyoruz 3 kisi karsida topta malph var 3 kisi baskin atiyoruz " Daha gelecek yok muydu ^^^" gibi ergence seyler yaziyo zaten 3 kisi oynuyoruz flash ulti atiyo sonra chatten "suprise^^^" yaziyo falan. Serverin genel kalitesi belli cok birsey beklememek lazim.

• offtank herolara yönel
  • Vay arkadaş herkes ne çok biliyormuş. Gerçi niye şaşırıyorum ki, o pick ekranındaki insanlar da burda.
    Yapıcı bütün yorumlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Yahu hangimiz bronz başlamadik ki su oyuna :)

Herkesi kendin gibi mi sanıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

Ver hesabi ver.

Kahkaha attırdın hocam

• 30 tlye euw tr fark etmez 48 saat içinde %100 garantiyle bronzdan silvera çıkarıyorum PM atabilirsiniz.

annie elo booster olabilir mid kalırsa genelde bende annie ile boostlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 1 Eylül 2015; 18:30:58 >
  • benim senaryomun daha kötüsü.bende gümüş 2 başladım mis gibi herşey güzel çiçekler böcekler falan derken o lanetli eloya düştüm sonunda.gümüş 5.elo hell diye tabir ediyorum ben burayı çünkü bronzlar geliyor genelde.ve tek çare olarak şimdi yeni pc alacagım onu bekliyorum belki 0 lagsız oynarsam bir ihtimal taşıyabilir ve golda çıkabilirim

bol şanslar
  • Okumadımda sanırım klasik Bronz QQ su
  • Flash almakla başla

• YA BRONZDAN ÇIKMAK İSTİYORSAN TÜM TAKIMI MUTELEYİP JUNGLE SPAMLAYACAKSIN BU KADAR BASİT

Edit: Oha spellere bak lan kör oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 2 Eylül 2015; 6:38:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.