Şimdi Ara

Bu kadarda olmaz diyorsun, tam o kadar oluyor ! [Bronz Elo] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abinos41

30 olur olmaz dereceli girersen böyle olur

yok hocam, bronz harbi sıkıntılı.
  • Allah sabır versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En basitinden yama notlarını takip et ve hangi rolde hangi şampiyon güçlü ona bak. Sonrasında o şampiyona alışmaya çalış. Lanede agresif oyna ve sürekli karşındaki adama flame yap. Bir yerden sonra o adam çileden çıkar, junglerına flame yapar, karşı takım karışır. Jungle oynayacaksan karşıda yasuo gibi kırılgan ve kamplanabilir kişiyi seç. 3. gankten sonra flame yapmaya başlayacaktır.

• Hala spellere kafayı takmıs şu kişiler eğer yüksek elo oyuncuları ise, ben bronzda kalmaya da razıyım. Bütün oyun matematiğini flasha bağlamış çok süper playerlar.
  • Büyüler güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocahpto1

Hala spellere kafayı takmıs şu kişiler eğer yüksek elo oyuncuları ise, ben bronzda kalmaya da razıyım. Bütün oyun matematiğini flasha bağlamış çok süper playerlar.

Flash olmadan olmuyor ki. Şu an Flash almadığım şampiyonlar sadece jungler Shyvana (Birden fazla kaçma mekaniği var, Exhaust CC eksikliğini daha iyi gideriyor) ve Hecarim'dir (Ghost skillsetiyle daha iyi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 2 Eylül 2015; 14:51:43 >
  • hesabinda tristana var mi bronz 1 yaparim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

Flash almadığın sürece o Ligte olmayı hakediyosun demektir

Dia 2 çok zorunda olmadıkça bende lanede hem baskı kurabilmek için ignite ve orman kamplarından (blue red gromp hariç ) herhangi birini alıp lanede emen gitmek içinde tp alıyor ama belli başlı herolara ve gayette iş görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

okumayın kill alıp iyi oynadım zanneden bronz

pm at 10 liradan lig atlatırım

sen bronz deilmisin hem de 2002li
  • Ben değilim ama sanırım sen "değilsin"

• quote:

Ben değilim ama sanırım sen "değilsin"

pardon 2002li değilsin ama bronzsun tmp hades.........

• Herkes hakkettiği ligtedir

Bu kadar basit hayır değilim diyosan silver5e 40 lira 2 günde teslim ederim

• TMP degil tnb ban yedim westte:http://forum.donanimhaber.com/m_109318788/f_//tm.htm#109318788 paran varsa yarın sabaha gümüş uyanabilirsin

Düzenlem: o hesabı sattım bu arada düşün paran varsa cidden 10 liradan çıkarayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 2 Eylül 2015; 22:45:47 >
  • Abi bu konuyu iyi ki açtım ya, çok eğlendim. Bütün oyun matematiğini flash spelle oyuna girmekte görenler mi dersin, zaten bronz 1 olan hesabımı gümüşe taşımam için gelen yorumlar,mesajlar mı dersin, 5 kişiyle oynanan bir takım oyunu için 'herkes hakettiği ligdedir' diyecek kadar oyundan hiç çakmayan 'challenger'lar mı dersin. Neler neler abi. Sakin olun, sadece üst üste gelen, sık sık tekrarlayan bir isyanımı paylaşmıştım. Merak etmeyin ben hakettiğim lige yine çıkacağım ama sayenizde zaten farkında olduğum şeyi artık daha güçlü savunabiliyorum. 'bronzda da aynı adamlar, challengerda da, elmasta da'. Sadece biri kendini daha, daha iyi sanıyor ve bazen, nadiren bu konuda haklı çıkıyor. çünkü anlarsın ya, zaten fifti fitti ;)
  • quote:

TMP degil tnb ban yedim westte:http://forum.donanimhaber.com/m_109318788/f_//tm.htm#109318788 paran varsa yarın sabaha gümüş uyanabilirsin

Düzenlem: o hesabı sattım bu arada düşün paran varsa cidden 10 liradan çıkarayım

kardeş ben goldum :DD bronzsun işte neyi inkar ediyorsun :D

• Golda lig bası 25 ilgilenirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Watford Dynamite

quote:

TMP degil tnb ban yedim westte:http://forum.donanimhaber.com/m_109318788/f_//tm.htm#109318788 paran varsa yarın sabaha gümüş uyanabilirsin

Susman icin son care girip senle konusmamsa ekle GT NightWish

• 4 yıldır oynuyorum, son 2 yıldır ise uni. nedeniyle oyunu sadece yazın oynuyorum 1 senede. Her yaz tatilinde zaten sezon değişmiş oluyor ve dia yapıp bırakıyorum. Dia olmam da hiç zor olmuyor zaten senenin 3 ayı oynayabildiğim için eskisi gibi iyi değilim. Oyunu öğrenmeden dereceli girmeyin diyeceğim, çünkü plat ve aşağısı kötü oyuncudan bile fazla yani oyunu bilmemek o.
  • Haklısın ama oyunda bronze'dan aşağısı yok oyunun en alt tabakası ora. Yani yakındığın lig altın-gümüş olsa "hadi bronze olsa anlarım" derim ama bronze'dan bahsederken ne bekliyorsun ki? Umarım hakettiğin yere yükselirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Watford Dynamite

quote:

Susman icin son care girip senle konusmamsa ekle GT NightWish

başkasının çarını söylemek iyiymiş tbrklr

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.