Şimdi Ara

BU KADARI AYIP AMA ARTIK BİR ÇÖZÜM BULALIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

BU KADARI AYIP AMA ARTIK BİR ÇÖZÜM BULALIM...

(En Son Oy Tarihi: 23.7.2016)
Giriş
  • Benim şikayetçi olduğum bir konu var ve ben bunu oylamaya sunmak istiyorum. Yöneticilerden de ricam anket sonuçlarını göz önüne alın ve buna göre bir çözüm üretin...

Ben Forum'daki modların adaletsiz davrandıklarını düşünüyorum, kurallar çerçevesinde hareket etmediklerini, kendi kişisel görüş ve doğrularına göre konuları sildiklerini ve bunun konuşulmasını engellemeye çalıştıklarını düşünüyorum ve bunun çözülmesini istiyorum.

Moderatörlerin eleştiriye açık olmadıklarını düşünüyorum. Kendilerini eleştirdiğimiz zaman konuları sildiklerini düşünüyorum.

Ayrıca bir konu silinirse eğer silen moderatörün açıklama yapmasını ve kendini açıklamasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cracker_ -- 10 Ekim 2006; 23:42:47 >

• silinen konu hakkında açıklama yapılması iyi olur.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

silinen konu hakkında açıklama yapılması iyi olur.....
    _cracker_ sen bu gece ihtilal yaparsın forumda. kasıp kavuruyorsun
  • quote:

Ben _cracker_ ın konusunun silinmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.
    herkes gibi o da kendi eleştirisini yapmıştı ve gayette saygılı ve anlaşılır biçimdeydi..
    ama yetkililer kafalarına göre iş yapabiliyorlar sanırım. hiç bir sebep yazmadan ve uyarmadan konuları silmişler.. artık kimin ağırına gittiyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

yo büyük ihtimal çizileceğim ama insan haksızlığa uğrayınca gözünde hiçbirşey olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _cracker_

quote:

yo büyük ihtimal çizileceğim ama insan haksızlığa uğrayınca gözünde hiçbirşey olmuyor

Alıntıları Göster
    kısımen katılıyom

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    lütfen konuya girenler oylarını olumlu veya olumsuz kullanabilir mi?

1 saniyenizi bile almaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyatlara ne oldu böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    yani bende dediğin gibi _cracker_
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostly

Alıntıları Göster
    3 sn de bir sayfayı güncellerken 7-1 den birden 7-10 oldu bilmem dikkatinizi çekti mi?

teknoloji işte

biliyorum ama aklıma gelen kadar da değildir artık yaaa

öyle ise bile memnuniyetsizliği bilmek yetecektir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cracker_ -- 10 Ekim 2006; 23:55:24 >

• quote:

Alıntıları Göster
    forum kurallarını okursan modlardan cevap beklemen gerek kalmaz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostly

Alıntıları Göster
    Sorunun ne arkadaşım nasıl yardımcı olabilirim? açtığınız ve silinen konuyu şimdi okudum.
    O konuyu açarkenki amaç neydi bana bunları anlatırmısınız.
  • keske cevap verılse ama sana uyarım sen bu gece ban yersın fazla konusma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

keske cevap verılse ama sana uyarım sen bu gece ban yersın fazla konusma bence
    banlansa da umurunda olacağını zannetmiyorum.. haksız yete 2 topiği silindi bu akşam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenvirus

Sorunun ne arkadaşım nasıl yardımcı olabilirim? açtığınız ve silinen konuyu şimdi okudum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

konuyu açarkenki amacım resim verdiğim ve güldüğümüz bir topic vardı. orda baya ağır eleştiriler almışım halbuki espri mahayetinde bir topicdi...

bir mod gece gece hiç güleceğim yoktu derken başka bir mod konuyu kitlemiş....

tabi her insan farklıdır

o konu üzerinde konuşurken sert çıkışlar yapsam da kimseyi kastetmiyordum ortaya söylenmiş bir sözdü ve üzerine alınan alınır cevap yazardı. beni de tendi topicimde eleştirenlerden cevap bekledim.. birkaç kişi ile son derece düzeyli konuşma geçerken aramızda konunun kitlendiğini gördüm

hatta kitlenen konunun link ini verecektim ama o da silinmiş malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

arkadaşım banlanmak veya banlanmamak ne önemi var ki eger burda bana bir haksızlık yapıldığını düşünüyorsam ve bu çözülmüyorsa ben neden daha fazla bu sitede kalayım ki?

şu an çok eski ve rütbeli bir nick im olsa o elimden gitse ne yazar? o nick bana haksızlık yapıldığını düşündüğüm bir siteye aitse eğer???

Benim burdaki amacım olay çıkarmak dikkat çekmek veya sabote etmek birilerini karalamak değil. Ben böyle bir insanım görüşlerimi buraya yazıyorum doğru veya yanlış.. site kurallarına uymuyorsa atılırım... site kurallarına uymuyorsa yazdıklarım silinir. toplum kurallarına uymuyorsam toplumdan dışlanırım ama ben buyum ve yanlış yaptığımı zannetmiyorum...

amacım sadece şurda ayrı görüşte de olsak birbirimizle tartışalım ama sert ama yumşak.. kesinlikle saygısızlık yapmadan tartışalım...

yoksa NICK dediğin 10 dakikalık bir iş ve ben buna önem vermiyorum.. avatar koymaya bile zahmet etmememden belli olmalı... ama eğer haksızlık varsa ortada ben burdan aldığım nick i ne yapayım?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

arkadaşım banlanmak veya banlanmamak ne önemi var ki eger burda bana bir haksızlık yapıldığını düşünüyorsam ve bu çözülmüyorsa ben neden daha fazla bu sitede kalayım ki?

şu an çok eski ve rütbeli bir nick im olsa o elimden gitse ne yazar? o nick bana haksızlık yapıldığını düşündüğüm bir siteye aitse eğer???

Benim burdaki amacım olay çıkarmak dikkat çekmek veya sabote etmek birilerini karalamak değil. Ben böyle bir insanım görüşlerimi buraya yazıyorum doğru veya yanlış.. site kurallarına uymuyorsa atılırım... site kurallarına uymuyorsa yazdıklarım silinir. toplum kurallarına uymuyorsam toplumdan dışlanırım ama ben buyum ve yanlış yaptığımı zannetmiyorum...

amacım sadece şurda ayrı görüşte de olsak birbirimizle tartışalım ama sert ama yumşak.. kesinlikle saygısızlık yapmadan tartışalım...

yoksa NICK dediğin 10 dakikalık bir iş ve ben buna önem vermiyorum.. avatar koymaya bile zahmet etmememden belli olmalı... ama eğer haksızlık varsa ortada ben burdan aldığım nick i ne yapayım?

Alıntıları Göster
    quote:

avatar yapmak isteyene 5 mp den kesiyorum denyo yu

Bahsi geçen konu da yukarıdaki cümleleri sarf etmişsiniz, sizce bu çok normal bir durum mu?

Bu kişinin yüzüne karşı söyleyemiyeceğiniz sözleri savunmasız bir ortam da söylemiş olmak sizce ne kadar doğru?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

konuyu açarkenki amacım resim verdiğim ve güldüğümüz bir topic vardı. orda baya ağır eleştiriler almışım halbuki espri mahayetinde bir topicdi...

bir mod gece gece hiç güleceğim yoktu derken başka bir mod konuyu kitlemiş....

tabi her insan farklıdır

o konu üzerinde konuşurken sert çıkışlar yapsam da kimseyi kastetmiyordum ortaya söylenmiş bir sözdü ve üzerine alınan alınır cevap yazardı. beni de tendi topicimde eleştirenlerden cevap bekledim.. birkaç kişi ile son derece düzeyli konuşma geçerken aramızda konunun kitlendiğini gördüm

hatta kitlenen konunun link ini verecektim ama o da silinmiş malesef

Alıntıları Göster
    Silinen konuya baktım ve silinmesi uygun bir konu.
    Konuda resmi yayınlanan bir kişi var yüz bölümü kesilmiş, bıyıklar, benler yapılmış, avatar olsun denmiş vs. vs. pekala ben size soruyorum o resimde diğer kişi neden Photoshop ile yok edilmiş?
    Sizin arkadaşınız o şahıstan daha değerli midir? sizin için öyledir ama ben 3. şahsım, o arkadaşta, sizin arkadaşınız da benim için farksız kişiler.

Forumda her kimin resmi kullanılırsa izni olmadan, o resimleri sileriz geçende bir üniversitede görevli öğretim üyesinin resmi yayınlanıyordu onu ben sildim.

Şimdi bu şahıs bu resime bir şekilde ulaşsa ve foruma dava açsa ne yapmayı düşünürünüz?
    Ünlü bir kişi değil, resmini yayınlamaya hakkınızda yok, tamamen ceza kanununda şikayet edildiği takdirde suç teşkil eden durum.

Silinmesine tepki verilmesini ve size destek veren kişileri görünce şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: selenvirus

Silinen konuya baktım ve silinmesi uygun bir konu.
    Konuda resmi yayınlanan bir kişi var yüz bölümü kesilmiş, bıyıklar, benler yapılmış, avatar olsun denmiş vs. vs. pekala ben size soruyorum o resimde diğer kişi neden Photoshop ile yok edilmiş?
    Sizin arkadaşınız o şahıstan daha değerli midir? sizin için öyledir ama ben 3. şahsım, o arkadaşta, sizin arkadaşınız da benim için farksız kişiler.

Forumda her kimin resmi kullanılırsa izni olmadan, o resimleri sileriz geçende bir üniversitede görevli öğretim üyesinin resmi yayınlanıyordu onu ben sildim.

Şimdi bu şahıs bu resime bir şekilde ulaşsa ve foruma dava açsa ne yapmayı düşünürünüz?
    Ünlü bir kişi değil, resmini yayınlamaya hakkınızda yok, tamamen ceza kanununda şikayet edildiği takdirde suç teşkil eden durum.

Silinmesine tepki verilmesini ve size destek veren kişileri görünce şaşırdım.

Alıntıları Göster
    konu hakkında bir bilgim yok ama yukarıdada dedim.. silinen konu hakkında açıklama yapılırsa kimse neden sildiniz diye çıkıp sormaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

avatar yapmak isteyene 5 mp den kesiyorum denyo yu

Bahsi geçen konu da yukarıdaki cümleleri sarf etmişsiniz, sizce bu çok normal bir durum mu?

Bu kişinin yüzüne karşı söyleyemiyeceğiniz sözleri savunmasız bir ortam da söylemiş olmak sizce ne kadar doğru?

Alıntıları Göster
    O topicte birden fazla yanlış vardı.Silinmesi çok doğru bir davranış olmuş.

olay özetle yanlışlıkla kadraja girmiş birinin aşağılanması ,alaya alınması ,resminin verilmesi ( resimdeki diğer kişiler çıkarılıp)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 11 Ekim 2006; 0:17:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.