Şimdi Ara

Bu kadarına PES ! resmen rontgencilik! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: marss

Sevgilimle beraber parka oturmaya gitmiştik. Çekirdek çitleyip sohbet edecektik. Hangi banka otursak anında etrafımızı 45-50 yaş üstü bir elinde tespih diğerinde kıvrılmış gazete, gömlekli, krolar sarıyordu. En sonunda kalktık gittik bir ağacın altına çimlere yayıldık, aramızda tam duygusal bişeyler gelişiyordu ki yandaki çalıların arkasından hıyar tipli magandanın birisi ile göz göze geldik!! yuhh be kardeşim git film izle nerde vakit geçirirsen geçir, bizi niye rontgenliyorsun!! Nedir yaa bu emeklilerden çektiğimiz..!!

meydanda, ağaçlıkta, çalılıkta, çimlere yayılarak duygusal birşeyler geliştirirsen millette rontgenler. git evinde geliştir ne geliştiriyorsan.

Bir de bunların kafelerde yiyişen türleri vardır ki Allah muhafaza.
    Sorduğumuzda da ''Özel hayatım karışma'' derler. Ulan toplum iindesin ne özel hayatı? Git evinde sevişecek misin ne halt ediyorsan et

Toplum Ahlâk kurallarından yoksun 1 bağnaz kafa daha HALKA AÇIK ALANLARDA ÖPÜŞÜLMEZ VB. ŞEYLER YAPILMAZ MADEM YAPIYORSUN SONUCUNA KATLANICAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 16 Mayıs 2008; 13:23:46 >

•  Bu kadarına PES ! resmen rontgencilik!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zeus_1907

sen eğer topluma açık mekanlarda özel hayat yaşakam istiyosan bakışları göze almışsın demektri,

özel hayat genel hayatın içinde gözden uzak yaşanamaz

bu dediğinde bir yere kadar haklı olabilirsin. Ama o yer neresi.. toplumda normal karşılanmayacağı tüm kesimler tarafından kabul görmüş bir olay olur bakarsın gözlemlersin.. mesela bir kaza olur araba çarpışmışdır bakarsın, ya da stadın otasında, sokağın ortasına çırılçıplak bağırarak koşan insan vardır dikkatini çeker bakarsın.. ama elele, kolkola ,dudak dudağa çiftlerin nesi anormal ben anlayabilmiş değilim. hani sanki savaş çıkmışta, savunma yapacağına alem yapıyormuş gibi etrafın içine sindiremeyeceği olağandışı karşılanması gereken bir şey midir bu benim başıma gelen olaydaki pozisyonumuz!!
    bırakın allah aşkına başka şeyler öne sürün, bunun sonu plajlarda magandalık yapanları aklamaya kadar gider.. o zaman mayo giymesinler, denize girmesinler demeye başlarlar..

Olaylara hep kendi cephenden bakmışın objektif düşün kro değilim ama
    2 kro düşünüşü var
    -Ellere varda bize yokmu
    -Adama bak cillop gibi manitayı götürüyor

Tabiki bunlar hoş şeyler değil ama hani bir yemek yerken lokantada yiyim dışarda elimde gezdirerek ayıp olur adabı vardır ya biraz bunu korumak lazım el ele tutuşup gezersin ama iş (beden dilinde) 3 cm'i geçince bakmıyacak adam bile bakar arkandan küfreder yoksa kimsenin umrunda değil hiçbirşey millet geçim sıkıntısı içinde sen mutluymuşun seviyormuşun umurlarında değil ama gereğinden fazla yakınlık olursa herkesin göz teması olur

• quote:

Orjinalden alıntı: oeste

ankara botanik parkta başıma benzer bişey geldi malesef apachi takımı heryerde hele bide bunların sahte diesel-D&G giyen modelleri yokmu bizim tayfanın alay konusudur

D&G , G-Star ,Diesel vs. cidden bi de bunların tipler aşırı kara olur böyle çingene gibi (gibisi fazla) ... bu gibi tiplere oldum olası ısınamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

asıl sana pes bunu burda anlatmanın alemi ne. naptıysan yaptın, bize ne

Aynen öyle.
    Bize ne yaw sevgilinden ! yok parkından, yok yediğiniz çekirdekten

• quote:

quote:

quote:

sana yuh diyorum başka bişey demiyorum! başkalarına zarar vermediği sürece herkes her istediğini yapmakta özgürdür.

Her ne kadar dine bağlı biri olmasam da sokakta yiyişen birilerini görmek istemem. olan var olmayan var. halka açık alanda yiyişirsen davet etmiş olursun gel beraber yiyişelim diye. toplum ve ahlak kuralları var.

toplum ve ahlak kuralları diye insanların özgürlüklerine müdahele edemezsiniz. arkasına sığındığın ahlak kurallarını oluşturanlar bugün parklarda rontgencilik yapan magandalardan oluşuyor. Bilmiyormuş gibi konuşma. kendi eşlerini, kızlarını eve kapayıp sokakta başkalarını dikizliyorlar.

ÖzgürLükmüş, senin özgürLük anLayışın baya kıt.GeLip bide burada anLatması yokmu böLe konuLarın,git evine çek ne yapıosan yap geLip seni evdedemi gözetLeyecek ehtiyar takımı.Snn özgürLük dediğin şey hiçde adiL bişey oLmasa gerek.he bu arada sn daha geLişme aşamasındasın anLadığım kadarı iLe

• Ya beyler adam parkta öpüşmemiş vs. (anladığım kadarıyla) yani kız arkadaşı ile insan çıkıp dolaşamicak çekirdik çitleyemicek parkta da oturup birbirlerine bakıp duygusal anlar yaşayamicaksa bu konuyu da açmakta haklı bence.... özelini anlattığı falan yok siz özelini anlatan konu görmediniz galiba...
  • size pes diyorum başka bişey demiyorum! o zaman sizde internete girmeyin kardeşim çünkü internet sitelerinde her an ahlakınızı yıpratan şeylerle karşılaşabilirsiniz. Hatta apartmanlarda da yaşamayın çadırda yaşayın böylece kültürnüzü daha iyi korumuş olursunuz!
  • quote:

Sevgilimle beraber parka oturmaya gitmiştik. Çekirdek çitleyip sohbet edecektik. Hangi banka otursak anında etrafımızı 45-50 yaş üstü bir elinde tespih diğerinde kıvrılmış gazete, gömlekli, krolar sarıyordu. En sonunda kalktık gittik bir ağacın altına çimlere yayıldık, aramızda tam duygusal bişeyler gelişiyordu ki yandaki çalıların arkasından hıyar tipli magandanın birisi ile göz göze geldik!! yuhh be kardeşim git film izle nerde vakit geçirirsen geçir, bizi niye rontgenliyorsun!! Nedir yaa bu emeklilerden çektiğimiz..!!

Duygusal bişeyler yaşam ayeri bank yada Ağaç altımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

meydanda, ağaçlıkta, çalılıkta, çimlere yayılarak duygusal birşeyler geliştirirsen millette rontgenler. git evinde geliştir ne geliştiriyorsan.

Bir de bunların kafelerde yiyişen türleri vardır ki Allah muhafaza.
    Sorduğumuzda da ''Özel hayatım karışma'' derler. Ulan toplum iindesin ne özel hayatı? Git evinde sevişecek misin ne halt ediyorsan et

Toplum Ahlâk kurallarından yoksun 1 bağnaz kafa daha HALKA AÇIK ALANLARDA ÖPÜŞÜLMEZ VB. ŞEYLER YAPILMAZ MADEM YAPIYORSUN SONUCUNA KATLANICAN

Özel hayat herkesin gözüönünde yaşanmaz

• quote:

size pes diyorum başka bişey demiyorum! o zaman sizde internete girmeyin kardeşim çünkü internet sitelerinde her an ahlakınızı yıpratan şeylerle karşılaşabilirsiniz. Hatta apartmanlarda da yaşamayın çadırda yaşayın böylece kültürnüzü daha iyi korumuş olursunuz!

Sen ne güzel saçmalıyorsun öyle.
  • quote:

size pes diyorum başka bişey demiyorum! o zaman sizde internete girmeyin kardeşim çünkü internet sitelerinde her an ahlakınızı yıpratan şeylerle karşılaşabilirsiniz. Hatta apartmanlarda da yaşamayın çadırda yaşayın böylece kültürnüzü daha iyi korumuş olursunuz!

Sende git mars da yaşa kardeş.Ben apartmanda yaşıyorum.İnternete de giriyorum, ama gayet KüLtürLüyem ok.Kendine ii bak oLurmu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: churl

quote:

Sende git mars da yaşa kardeş.Ben apartmanda yaşıyorum.İnternete de giriyorum, ama gayet KüLtürLüyem ok.Kendine ii bak oLurmu.

belli.. kendin gibi laf atan ona buna sarkan, rontgencilik yapanları aklamaya çalışmandan belli..
  • adam belgesel izliyor niye kızıyorsun ki
  • quote:

quote:

quote:

belli.. kendin gibi laf atan ona buna sarkan, rontgencilik yapanları aklamaya çalışmandan belli..

KızLa ağaç aLtında veya açık herhangi ortamda romantik şeyLer yaşamaya başLayan herkesi bırak dürbünü teLeskopLa izLerim.En sevmediğim şeydir ne öyLe sokakta aşk oLmaz tmmmı ben böyLeyim.Sokaktaki her aşkada karşıyım eL tutuşmak hariç ne Lan böyLe.Git evinde ne b... yiyosan ye ok.

• Arkadaşım İzmirde kız arkadaşıyla yan yana ağaç altında oturanlar genellikle ilerleyen zamanlarda kucağa oturuo adam da belki öle olcak sanmıştır orası İst ama
  • quote:

Hayatın bilgisayar başında ollduğunu öğrendim. karıda kızda değil. Benim Türkiye'nin çeşitli illerinden hiç yüz yüze gelipte görüşmediğim dostlarım var ve bütün maillerimi ve üyeliklerimi paylaşacak kadar güveniyorum. ayrıca yurtdışında da arkadaşlarım var. Eminim bir gün gitsem beni zevkle ağırlarlar ki çağırıyorlarda. Çevrem var diyen, kavga olunca onu çağırırım bunu çağırırım yapan elemanların kendi çapındaki arkadaşlarından oluşan 1 ilçelik çevresi mi? Benim yurtdışına kadar ulaşan samimi arkadaşlarım mı? İnşaatta ameleliğe başlamak için çevresinden referans arayan sokak elemanı mı? geleceğim için yararlı olacak bilgisayar bilgim ve ingilizce seviyem mi?

Asosyalliğiyle övüneni de ilk defa görüyorum Yazık...

quote:

KızLa ağaç aLtında veya açık herhangi ortamda romantik şeyLer yaşamaya başLayan herkesi bırak dürbünü teLeskopLa izLerim.En sevmediğim şeydir ne öyLe sokakta aşk oLmaz tmmmı ben böyLeyim.Sokaktaki her aşkada karşıyım eL tutuşmak hariç ne Lan böyLe.Git evinde ne b... yiyosan ye ok.

Klasik bir abaza profili. Devam aynen böyle, konuyu açan arkadaşım bu foruma açmakla hata yapmışsın. O parkta bahsettiğin kişilerin çoğu bu forumda bilmiyor musun?

Bahar gelince üniversitelerde ağaçların altına, tenha yerlere genelde sevgililer oturur. Kimsenin milletin gözüne soka soka öpüştüğü falan yok. Sarılırlar, öpüşürler kimse de dönüp bakmaz, baksa da görmez. Ama orası üniversite. Bilmem anlatabildim mi. Abaza olduktan sonra heryerde bakar...

• Gereksiz Topic ßence.... Normal ßoyle Şeyler TR ßurası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

quote:

Hayatın bilgisayar başında ollduğunu öğrendim. karıda kızda değil. Benim Türkiye'nin çeşitli illerinden hiç yüz yüze gelipte görüşmediğim dostlarım var ve bütün maillerimi ve üyeliklerimi paylaşacak kadar güveniyorum. ayrıca yurtdışında da arkadaşlarım var. Eminim bir gün gitsem beni zevkle ağırlarlar ki çağırıyorlarda. Çevrem var diyen, kavga olunca onu çağırırım bunu çağırırım yapan elemanların kendi çapındaki arkadaşlarından oluşan 1 ilçelik çevresi mi? Benim yurtdışına kadar ulaşan samimi arkadaşlarım mı? İnşaatta ameleliğe başlamak için çevresinden referans arayan sokak elemanı mı? geleceğim için yararlı olacak bilgisayar bilgim ve ingilizce seviyem mi?

Asosyalliğiyle övüneni de ilk defa görüyorum Yazık...

quote:

Klasik bir abaza profili. Devam aynen böyle, konuyu açan arkadaşım bu foruma açmakla hata yapmışsın. O parkta bahsettiğin kişilerin çoğu bu forumda bilmiyor musun?

Bahar gelince üniversitelerde ağaçların altına, tenha yerlere genelde sevgililer oturur. Kimsenin milletin gözüne soka soka öpüştüğü falan yok. Sarılırlar, öpüşürler kimse de dönüp bakmaz, baksa da görmez. Ama orası üniversite. Bilmem anlatabildim mi. Abaza olduktan sonra heryerde bakar...

Abaza deiL ben küLtürLüyüm,ama sende zerresi yok,Şu anda TR de götünü başını açan okadar iLgi görüyorKi medeni oLuyorki.Ben inançLı bi insanım aLLaha şükürLer.Orada burada kızLa oturupta öpüşmem tamammı.Üniversiteden örnek vermiş bana.Sen kimsinki bana abaza diyosun.Sen bence cahiLin baştacısın.Dişisini yanına aLıp sokakta öpmek yaLamak kokLamak sevişmek sadece hayvanLara mahsustur ok.

• hiç boşuna ben dinimin gereği buna karşıyım deme inandırıcı olmuyorsun. Eğer inançlarını referans alacaksan o zaman nasıl olupta teleskopla bile öpüşenleri görünce dikizlerim dediğini açıklarmısın..
    ayrıca hayvanlar bunu sokakta yaparken diğer hayvanlar bakmıyor.. sen nasıl oluyorda kendinde hak olarak görüyorsun..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.