Sevgilimle beraber parka oturmaya gitmiştik. Çekirdek çitleyip sohbet edecektik. Hangi banka otursak anında etrafımızı 45-50 yaş üstü bir elinde tespih diğerinde kıvrılmış gazete, gömlekli, krolar sarıyordu. En sonunda kalktık gittik bir ağacın altına çimlere yayıldık, aramızda tam duygusal bişeyler gelişiyordu ki yandaki çalıların arkasından hıyar tipli magandanın birisi ile göz göze geldik!! yuhh be kardeşim git film izle nerde vakit geçirirsen geçir, bizi niye rontgenliyorsun!! Nedir yaa bu emeklilerden çektiğimiz..!!
burası TÜRKİYE
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Lordi
burası TÜRKİYE
ankara botanik parkta başıma benzer bişey geldi malesef apachi takımı heryerde hele bide bunların sahte diesel-D&G giyen modelleri yokmu bizim tayfanın alay konusudur
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Lordi
burası TÜRKİYE
Nükhet Duru, tıp literatürüne "Azgın Teke Sendromu" gibi güzel bir kavram eklemiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6
Nükhet Duru, tıp literatürüne "Azgın Teke Sendromu" gibi güzel bir kavram eklemiştir.
Alıntıları Göster
Burası Türkiye :|
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6
Alıntıları Göster
asıl sana pes bunu burda anlatmanın alemi ne. naptıysan yaptın, bize ne
quote:
Orijinalden alıntı: audiocu
Burası Türkiye :|
Alıntıları Göster
demek aradan adam çıktı siz ne yapıyodunuzda adam cağız orada sizi röntgenliyodu filim çevirirsen adamda haliyle bakar belkide ilerleyen saatlerde filme dahil olur
quote:
Orijinalden alıntı: Mage_DewiL
demek aradan adam çıktı siz ne yapıyodunuzda adam cağız orada sizi röntgenliyodu filim çevirirsen adamda haliyle bakar belkide ilerleyen saatlerde filme dahil olur
Alıntıları Göster
Röntgencilik Budur Oku Gör
Otobusde Okuldan Geliyorum Malum Belediye Otobusu Ders Boştu Erken Çıktık Mahalle Arasındaki Okulda Görevli Olan Genç Bayan Hocalar Vardı Otobusde Ben En Arkada Oturuyorum.Okulun Önündeki Durağa Geldik Hocalar Ayaklandı Hocaların Bir Sıra Önünde Oturan İhitiyara Baktım Taktı Gözlükleri İnenlerin Arkasını İnceliyor Yuh Artık Dedim
quote:
Orijinalden alıntı: Mage_DewiL
Alıntıları Göster
girişseydin adama madem bu kadar rahatsız oldun en azından bunları adamlara söyleseydin "birader işiniz gücünüz yok mu" diye...
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga_Pan11
girişseydin adama madem bu kadar rahatsız oldun en azından bunları adamlara söyleseydin "birader işiniz gücünüz yok mu" diye...
Alıntıları Göster
Bu neden Türkiye'den gitme nedenlerim arasında 567/2500.sırasını alıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Zuisudra
Bu neden Türkiye'den gitme nedenlerim arasında 567/2500.sırasını alıyor.
Alıntıları Göster
alla alla ne diyecektim adama patlamış mısırda istermisin diye mi sorsaydım!! yanlışlıkla geç.yorum ayağına yatıp devam etti maganda!
quote:
Orijinalden alıntı: marss
alla alla ne diyecektim adama patlamış mısırda istermisin diye mi sorsaydım!! yanlışlıkla geç.yorum ayağına yatıp devam etti maganda!
Alıntıları Göster
bnm de başıma geldi böyle bişey.parkta otururken karşıdan 3-4 kro.yaşları da 25 falan anca.kızı kesmeye çalışıyolar,kız bişey demiyo bana ama tırstı da yani.kıza dedim gel bütün günü parkta mı geçircez biraz vitrinleri seyredelim dedim.o da tamam iyi olur dedi.neyse 10-15 dk dolaştıktan sonra bunu bi bahane bulup evine bıraktım.sonra bizim tayfayı topladım gittik parka.hala orda krolar.ne kdr gelip geçen kız varsa süzüyolar.tek olanlara laf atıyolar falan.tayfaya dedim şu herifler işte dedim gittik daldık adamlara.bi temiz benzettik ama o parka bi daha gitmedik kızla
yani burada çok öyle tipler arkadaşım.okulda voleybol turnuvaları oluyo.ne kdr kro varsa bahçenin dışında kızları izlio.1-2 tane olsa dalacan ama 3 değil 5 değil birader.
bi de geçen gün başımdan geçen ve çok güldüğüm bi olayı da anlatayım: okuldan çıktık şimdi bahçede arkadaşları bekledik falan neyse bahçeden çıktık gidiyoz.3 kişi geliyo karşıdan.2si bizim yaşlardaydı ama 1i 6ya falan gidiyodur herhalde.'merhaba gençler gününüz nsldı' dedi dayılanmaya falan başladı böyle ama bu öyle normal hal hatır sorma değil.kendi çapında laf atıyo,dalga geçiyo.'iyidir' dedik geçtik ama nsl gülüyoz var ya.hepimiz aynı şeyi düşünüyoz 'ulan seni tek yakalayacam dışarda var yaa' diye küçükten alıştırıyolar bunları işte
quote:
Orijinalden alıntı: ALONSO_06
bnm de başıma geldi böyle bişey.parkta otururken karşıdan 3-4 kro.yaşları da 25 falan anca.kızı kesmeye çalışıyolar,kız bişey demiyo bana ama tırstı da yani.kıza dedim gel bütün günü parkta mı geçircez biraz vitrinleri seyredelim dedim.o da tamam iyi olur dedi.neyse 10-15 dk dolaştıktan sonra bunu bi bahane bulup evine bıraktım.sonra bizim tayfayı topladım gittik parka.hala orda krolar.ne kdr gelip geçen kız varsa süzüyolar.tek olanlara laf atıyolar falan.tayfaya dedim şu herifler işte dedim gittik daldık adamlara.bi temiz benzettik ama o parka bi daha gitmedik kızla
yani burada çok öyle tipler arkadaşım.okulda voleybol turnuvaları oluyo.ne kdr kro varsa bahçenin dışında kızları izlio.1-2 tane olsa dalacan ama 3 değil 5 değil birader.
bi de geçen gün başımdan geçen ve çok güldüğüm bi olayı da anlatayım: okuldan çıktık şimdi bahçede arkadaşları bekledik falan neyse bahçeden çıktık gidiyoz.3 kişi geliyo karşıdan.2si bizim yaşlardaydı ama 1i 6ya falan gidiyodur herhalde.'merhaba gençler gününüz nsldı' dedi dayılanmaya falan başladı böyle ama bu öyle normal hal hatır sorma değil.kendi çapında laf atıyo,dalga geçiyo.'iyidir' dedik geçtik ama nsl gülüyoz var ya.hepimiz aynı şeyi düşünüyoz 'ulan seni tek yakalayacam dışarda var yaa' diye küçükten alıştırıyolar bunları işte
Alıntıları Göster
Alanso; bu başına gelen olaya üzüldüm keşke oradaki çocuklar dövmeden önce polise şikayet etseydin.. Ben etmek isterdim ama bu seferde kendi ailemle başım derde girebilirdi. Bu gibi kroların ne zaman sonu gelecek! her yerde varlar ve laf atınca acaba kızlar bunlara pas veriyormu! veya izleyince ellerine ne geçiyor! Vcd playerlar 50 milyona migroslarda satılıyo bu kadar kolayken ulaşabilmek filmlere ne diye milleti rahatsız ediyosunuz bee.! hasta herifler!
quote:
Orijinalden alıntı: marss
Alanso; bu başına gelen olaya üzüldüm keşke oradaki çocuklar dövmeden önce polise şikayet etseydin.. Ben etmek isterdim ama bu seferde kendi ailemle başım derde girebilirdi. Bu gibi kroların ne zaman sonu gelecek! her yerde varlar ve laf atınca acaba kızlar bunlara pas veriyormu! veya izleyince ellerine ne geçiyor! Vcd playerlar 50 milyona migroslarda satılıyo bu kadar kolayken ulaşabilmek filmlere ne diye milleti rahatsız ediyosunuz bee.! hasta herifler!
Alıntıları Göster
işte o tipler turistlere tecavüz eder.. kendi bacısına bişe yapsalarda namus bekçisi kesilir. bi acaip insanlar.. insan demek bile abes ?
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
işte o tipler turistlere tecavüz eder.. kendi bacısına bişe yapsalarda namus bekçisi kesilir. bi acaip insanlar.. insan demek bile abes ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DarkMourning
sonuna kadar katılıyorum...
sorduğumuzda da Türk ve müslüman olduklarını söylerler ya, ona yanıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: löpçük
quote:
Orjinalden alıntı: DarkMourning
sonuna kadar katılıyorum...
sorduğumuzda da Türk ve müslüman olduklarını söylerler ya, ona yanıyorum...
Alıntıları Göster
:|
quote:
Orijinalden alıntı: Kherehabath
:|
Alıntıları Göster
bu yuzden kız arkadaşımla kalabalık yerlere gitmeyi sevmiyorum. ümraniye de dolasmak hiç istemiyorum. Allah'ın belası KIROBEKİRli apaçiler heryerdeler. gözünü sevdiğimin üsküdarı. manitayla gidilecek en güzel yer.
quote:
Orijinalden alıntı: attila_khan
bu yuzden kız arkadaşımla kalabalık yerlere gitmeyi sevmiyorum. ümraniye de dolasmak hiç istemiyorum. Allah'ın belası KIROBEKİRli apaçiler heryerdeler. gözünü sevdiğimin üsküdarı. manitayla gidilecek en güzel yer.
Alıntıları Göster
:[
quote:
Orijinalden alıntı: onur45
:[
Alıntıları Göster
resmen bizim mahallenin parkını anlatmışsın. yeni yapıldı 10 numara park. özel güvenliği falan bile var ama gel gör işte.......
quote:
Orijinalden alıntı: Artakisa
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Türkiye'den ayrılma nedenlerimden bitanesi.. Bi kızla gezerken aç toplumun gözleri kızın üstünde olması.. bknz: gel de katil olma