kardeş sen harbi yanlış yere açmışsın konuyu. kız arkadaşınla bankta oturarak, çekirdek yiyerek rontgenci abazaları teşvik etmişsin suç sende; eve atacaktın kızı ki günah işlemeyecektin ve rontgencileri tahrik etmeyecektin. hatta üç kıza üç ev bulup imam nikahıyla halledebilirsin işini.
walla bravo size.. gidin bi de amaı tebrik edin. madalya verin!
Sende insanlara karşı saygılı olmayı öğren.Ahlak nedir öğren sonra gel
senin ailen ne biçim ahlak öğretmiş sana.. bu kadar kırılgan bu kadar hassas mı.. gözünün gördüğü herşeyden ahlakın bozuluyorsa o zaman sende bir sorun var. önce git bir psikiyatriste görün.
quote:
Orjinalden alıntı: KaraDavut1989
Türkiye'nin geldiği duruma bakVe bu konuyu açan arkadaşıda destekleyen birçok arkadaş var yazık.Ahlaksızlığı normal birşey gibi görüyorlar.
Hakikatten Türkiye'nin geldiği duruma bak Sevgilinle el ele tutuşmayı bile nerdeyse ahlaksızlık olarak görüyorlar.
Millet kız arkadaşıyla banka oturamaz oldu, ahlak bu mudur? Eğer güzel ahlak buysa, Avrupa'nın ahlaksızlığının gözünü seveyim.
quote:
Orjinalden alıntı: TuGhAn
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: marss
biz çalılıkta o dediğin şeyi yapmıyorduk. Ola ki yapıyor olsakda bu sana insanların özel hayatına müdahele hakkını vermez. Parkta da olsa sokak ortasında da olsa vermez.. Çünkü kişisel verilerin izinsiz kayıt altına alınması suç oluşturur. tek istisnası kamu yararı.. Burada da kamunun hiçbir yararı yok!! sen de parklarda gezen ona buna laf atan tiplerden birisisin galiba bu kadar üstüne alındığına göre. Yaptığınız ayıp o toplumsal ahlak kurallarını çiğniyor diye eleştirdiğin parklarda yiyişen gençlerin sözde ayıbından daha beter..
TuGhAn bak adam ne demiş sen ne diyorsun
Kimin ne dediği beni ilgilendirmez ben kendi lafımın arkasındayım. Ben ortalıkta sevişmekten bahsetmedim. Bir insanın sevgilisini öpmesi ya da sarılarak oturmaları size göre sevişmekse birşey demiyorum. Lafı çarpıtıp da tribüne oynamayın. Ki zaten bu bahsettiğim şeyi yapan kişiler de herkesin göreceği, açık meydanda yapmaz bunu. Bakın yukarıdaki mesajımda ne demişim? "ağaçların dibi, tenha yerler..."
Sonuçta dışarıda yapması bile uygun değil ki.. Ha senin değer yargın buna el veriyosa bir şey diyemem
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 1881
Koç ağaç dibi, sokak tanımına girmez mi?
Kuytucu sevişgenler sizi
Tenhada sıkıştırırım der bunlar
batıkent temi oturuyorsun ?
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
ankara botanik parkta başıma benzer bişey geldi malesef apachi takımı heryerde hele bide bunların sahte diesel-D&G giyen modelleri yokmu bizim tayfanın alay konusudur
Dostum sana orda bakanlar ve destekleyicileri hayatını karı kıza laf atarak geçiren hiç kız eli tutmamış kıskanç tipler Yok dindar biriymiş falan geeeç bunlar onlar bahane kısmı adamın sevgilisi yokki kıskanıyor dikizliyor karşı çıkıyor bukadar basit.
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
Dostum sana orda bakanlar ve destekleyicileri hayatını karı kıza laf atarak geçiren hiç kız eli tutmamış kıskanç tipler Yok dindar biriymiş falan geeeç bunlar onlar bahane kısmı adamın sevgilisi yokki kıskanıyor dikizliyor karşı çıkıyor bukadar basit.
quote:
Orjinalden alıntı: PaiMei
quote:
Türkiye'nin geldiği duruma bakVe bu konuyu açan arkadaşıda destekleyen birçok arkadaş var yazık.Ahlaksızlığı normal birşey gibi görüyorlar.
Hakikatten Türkiye'nin geldiği duruma bak Sevgilinle el ele tutuşmayı bile nerdeyse ahlaksızlık olarak görüyorlar.
Millet kız arkadaşıyla banka oturamaz oldu, ahlak bu mudur? Eğer güzel ahlak buysa, Avrupa'nın ahlaksızlığının gözünü seveyim.
+kesinlikle katılıyorum. burdakiler arkadaşı yanlış anlamış sanırım.sevgilisini alıp parkta oturmasından doğal başka ne olabilir????zaten bazılarının yaptığı gibide yapmadım diyo hala üstüne gittiniz.
quote:
ben de böyle düşünüyorum.
quote:
sana yuh diyorum başka bişey demiyorum! başkalarına zarar vermediği sürece herkes her istediğini yapmakta özgürdür.
Bulunduğunuz parkın girişinde 16 yaşından küçükler giremez! diye uyarı levhası mı vardı?
Çocukların psikolojisine zarar veriyorsunuz daha ne olsun
quote:
Sen ne kadar komiksin yaa.Açtırma bayramLık ağzımı, deLikanLı çizgimden kayacam şimdi ha.Sabır aLLah sabır.
Ya bunLardan burgerking'de gördüm.Bi tane yanımda biri 8 biri 9 yasında oLan yigenLerim var.Yarım daire sekLinde oLan koLtukda nerdeyse yatmıs sey yapacakLar.Bende yigenLerin iLgisini baska tarafa cekmeye caLısıyorum, ee ne oLdu sonunda gördü sordu metin abi nabıyor bu abi ile abla ne diyeyim cocuga.Allahdan müdüre akraba idi ki usuLünce kış kışLadı sonra mı noLdu eve giddik bide haLamın kızına sordu.Lan Allahın acı git evine götür cocuk mu yaparsın , yaLar mısın naparsan evinde yap.
Vede sırf park'da öpüşen biriLerini görsem inat bakarım kaboLup gitsinLer diye sanki kapaLı aLan ve kendiLerinden baska kimse yok.
bende burada takıLdım gerçekten ya git evinde ne yapıyorsan yap ister ..... ister .......Neymiş böyLeLeri geri kaLmış yobaz Sizden güzeL yobaz,ar damarı çatLamış insanmı var be.Ohbe rahtLadım sonunda.TerbiyesizLer.
quote:
Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki
quote:
sana yuh diyorum başka bişey demiyorum! başkalarına zarar vermediği sürece herkes her istediğini yapmakta özgürdür.
Bulunduğunuz parkın girişinde 16 yaşından küçükler giremez! diye uyarı levhası mı vardı?
Çocukların psikolojisine zarar veriyorsunuz daha ne olsun
@Bir Kedi Gördüm Sanki +1905
Allah Allah park seninmi,isteyen herkes gelir.Rahatsız oluyosan git sen başka biryere. Yurdum insanını niye kötülüyorsunuz.Adamın canı sıkılmış geliyo parkta yer bulamıyo oraya buraya oturmaya çalışıyo.Böyle züppelerde laf ediyo bu güzel insanlara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme