Şimdi Ara

Bu kadarına PES ! resmen rontgencilik! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: marss

Sevgilimle beraber parka oturmaya gitmiştik. Çekirdek çitleyip sohbet edecektik. Hangi banka otursak anında etrafımızı 45-50 yaş üstü bir elinde tespih diğerinde kıvrılmış gazete, gömlekli, krolar sarıyordu. En sonunda kalktık gittik bir ağacın altına çimlere yayıldık, aramızda tam duygusal bişeyler gelişiyordu ki yandaki çalıların arkasından hıyar tipli magandanın birisi ile göz göze geldik!! yuhh be kardeşim git film izle nerde vakit geçirirsen geçir, bizi niye rontgenliyorsun!! Nedir yaa bu emeklilerden çektiğimiz..!!

meydanda, ağaçlıkta, çalılıkta, çimlere yayılarak duygusal birşeyler geliştirirsen millette rontgenler. git evinde geliştir ne geliştiriyorsan.

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Sevgilimle beraber parka oturmaya gitmiştik. Çekirdek çitleyip sohbet edecektik. Hangi banka otursak anında etrafımızı 45-50 yaş üstü bir elinde tespih diğerinde kıvrılmış gazete, gömlekli, krolar sarıyordu. En sonunda kalktık gittik bir ağacın altına çimlere yayıldık, aramızda tam duygusal bişeyler gelişiyordu ki yandaki çalıların arkasından hıyar tipli magandanın birisi ile göz göze geldik!! yuhh be kardeşim git film izle nerde vakit geçirirsen geçir, bizi niye rontgenliyorsun!! Nedir yaa bu emeklilerden çektiğimiz..!!

meydanda, ağaçlıkta, çalılıkta, çimlere yayılarak duygusal birşeyler geliştirirsen millette rontgenler. git evinde geliştir ne geliştiriyorsan.

Bir de bunların kafelerde yiyişen türleri vardır ki Allah muhafaza.
    Sorduğumuzda da ''Özel hayatım karışma'' derler. Ulan toplum iindesin ne özel hayatı? Git evinde sevişecek misin ne halt ediyorsan et

• quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

Sorduğumuzda da ''Özel hayatım karışma'' derler. Ulan toplum iindesin ne özel hayatı? Git evinde sevişecek misin ne halt ediyorsan et

sana yuh diyorum başka bişey demiyorum! başkalarına zarar vermediği sürece herkes her istediğini yapmakta özgürdür.

• quote:

sana yuh diyorum başka bişey demiyorum! başkalarına zarar vermediği sürece herkes her istediğini yapmakta özgürdür.

Her ne kadar dine bağlı biri olmasam da sokakta yiyişen birilerini görmek istemem. olan var olmayan var. halka açık alanda yiyişirsen davet etmiş olursun gel beraber yiyişelim diye. toplum ve ahlak kuralları var.
  • quote:

quote:

Her ne kadar dine bağlı biri olmasam da sokakta yiyişen birilerini görmek istemem. olan var olmayan var. halka açık alanda yiyişirsen davet etmiş olursun gel beraber yiyişelim diye. toplum ve ahlak kuralları var.

toplum ve ahlak kuralları diye insanların özgürlüklerine müdahele edemezsiniz. arkasına sığındığın ahlak kurallarını oluşturanlar bugün parklarda rontgencilik yapan magandalardan oluşuyor. Bilmiyormuş gibi konuşma. kendi eşlerini, kızlarını eve kapayıp sokakta başkalarını dikizliyorlar.

• quote:

quote:

quote:

toplum ve ahlak kuralları diye insanların özgürlüklerine müdahele edemezsiniz. arkasına sığındığın ahlak kurallarını oluşturanlar bugün parklarda rontgencilik yapan magandalardan oluşuyor. Bilmiyormuş gibi konuşma. kendi eşlerini, kızlarını eve kapayıp sokakta başkalarını dikizliyorlar.

gözüken yerde yiyişirsen bakarlar. ben olsam bende bakarım. hatta telefona kameraya çekerim arkadaşlar arasında muhabbeti olur diye. bak ne yakaladım, çalılıkta yiyişiyolardı diye dalga konusu ederim.

• biz çalılıkta o dediğin şeyi yapmıyorduk. Ola ki yapıyor olsakda bu sana insanların özel hayatına müdahele hakkını vermez. Parkta da olsa sokak ortasında da olsa vermez.. Çünkü kişisel verilerin izinsiz kayıt altına alınması suç oluşturur. tek istisnası kamu yararı.. Burada da kamunun hiçbir yararı yok!!
    sen de parklarda gezen ona buna laf atan tiplerden birisisin galiba bu kadar üstüne alındığına göre. Yaptığınız ayıp o toplumsal ahlak kurallarını çiğniyor diye eleştirdiğin parklarda yiyişen gençlerin sözde ayıbından daha beter..
  • quote:

quote:

Kültürüne zarar veriyorsun yetmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 16 Mayıs 2008; 12:02:41 >
  • quote:

biz çalılıkta o dediğin şeyi yapmıyorduk. Ola ki yapıyor olsakda bu sana insanların özel hayatına müdahele hakkını vermez. Parkta da olsa sokak ortasında da olsa vermez.. Çünkü kişisel verilerin izinsiz kayıt altına alınması suç oluşturur. tek istisnası kamu yararı.. Burada da kamunun hiçbir yararı yok!!
    sen de parklarda gezen ona buna laf atan tiplerden birisisin galiba bu kadar üstüne alındığına göre. Yaptığınız ayıp o toplumsal ahlak kurallarını çiğniyor diye eleştirdiğin parklarda yiyişen gençlerin sözde ayıbından daha beter..

Hayır öyle biri değilim. Ben 10 aydır evden işim olmadıkça çıkmayan, yalnızca son 5 aydır haftanın 2 günü 4 saat kursa gidip geldiğim ve ardından bilgisayar başında en az günün 15 saatini geçiren, kimi zaman 20 saati bulan. dışarda hayat olmadığı görüşünde ve aval aval gezip tozanların, her akşam buluşanların, her gün sahile inenlerin işe yaramaz tipler olup, serserilik yaptığı düşüncesinde olan bir insanım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

demek aradan adam çıktı siz ne yapıyodunuzda adam cağız orada sizi röntgenliyodu filim çevirirsen adamda haliyle bakar belkide ilerleyen saatlerde filme dahil olur

senin yorumlarından tiksiniyorum artık
    bu kadar saygısız terbiyesiz ve afedersin sapık olabilir bir insan
    blocklayacağım ilk üyesin haberin olsun
  • quote:

quote:

biz çalılıkta o dediğin şeyi yapmıyorduk. Ola ki yapıyor olsakda bu sana insanların özel hayatına müdahele hakkını vermez. Parkta da olsa sokak ortasında da olsa vermez.. Çünkü kişisel verilerin izinsiz kayıt altına alınması suç oluşturur. tek istisnası kamu yararı.. Burada da kamunun hiçbir yararı yok!!

Hayır öyle biri değilim. Ben 10 aydır evden işim olmadıkça çıkmayan, yalnızca son 5 aydır haftanın 2 günü 4 saat kursa gidip geldiğim ve ardından bilgisayar başında en az günün 15 saatini geçiren, kimi zaman 20 saati bulan. dışarda hayat olmadığı görüşünde ve aval aval gezip tozanların, her akşam buluşanların, her gün sahile inenlerin işe yaramaz tipler olup, serserilik yaptığı düşüncesinde olan bir insanım.

Dostum sen ne yaptın yaaa
    Sana ortam yapalım bi kız arkadaş bulalım yazık gençliğine.....

• quote:

quote:

keşke az dışarı çıkıp temiz hava alsan. magandaları cesaretlendiren görüşler ortaya atmassın belki.

• quote:

Orjinalden alıntı: Furkan

quote:

quote:

Kültürüne zarar veriyorsun yetmiyor mu ?

furkan bu hassasiyetini anlıyorum ama ne kadar yersiz olduğunu anlatmak isterim sana: Bizim kültürümüz bu gibi şeylerle yıpranacak kadar temelsiz değil. Gayet sağlamdır. Biz Türklere tüm dünyada neden misafirperver demişlerdir biliyormusun çünkü 2. dünya savaşı ve Körfez savaşında gidecek yeri olmayan savaş mağdurlarına yardım ettiğimiz kapılarımız açtığımız için.. oysa biz hep bunu eve gelen konuğumu gönlü hoş tuttuğumuz için sanırız.. halbuki konuğumuz kötü davranıyor olsak bile yine misafirperverliğimiz baki kalır..
    Şimdi burda da aile bağlarımız çok sağlamki 18 yaşından sonra bile işsiz güçsüz oğlum diye dehlemiyor aileler.. oysa avrupada işsiz oğlu evde oturuken aileler tatillerini yabancı ülkelerde geçiriryor biz bunu içimize sindirebilirmiyiz.. hayır.. demekki paklarda gezmekle, çıkıp dolaşmakla o gençlerin aile yapıları bozulmuyor. Ama bunun olabileceği varsayımlarını öne süren zihniyet kendi efradını dört duvar arasına sokarken çıkıp geziyoe ona buna laf atıyor, dikizliyor.. bu ne derece doğru sence?? Acaba kültürümüze hangisi daha fazla zarar veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marss -- 16 Mayıs 2008; 12:13:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

quote:

quote:

Dostum sen ne yaptın yaaa
    Sana ortam yapalım bi kız arkadaş bulalım yazık gençliğine.....

Hayatın bilgisayar başında ollduğunu öğrendim. karıda kızda değil. Benim Türkiye'nin çeşitli illerinden hiç yüz yüze gelipte görüşmediğim dostlarım var ve bütün maillerimi ve üyeliklerimi paylaşacak kadar güveniyorum. ayrıca yurtdışında da arkadaşlarım var. Eminim bir gün gitsem beni zevkle ağırlarlar ki çağırıyorlarda. Çevrem var diyen, kavga olunca onu çağırırım bunu çağırırım yapan elemanların kendi çapındaki arkadaşlarından oluşan 1 ilçelik çevresi mi? Benim yurtdışına kadar ulaşan samimi arkadaşlarım mı? İnşaatta ameleliğe başlamak için çevresinden referans arayan sokak elemanı mı? geleceğim için yararlı olacak bilgisayar bilgim ve ingilizce seviyem mi?

• sen eğer topluma açık mekanlarda özel hayat yaşakam istiyosan bakışları göze almışsın demektri,

özel hayat genel hayatın içinde gözden uzak yaşanamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus_1907

sen eğer topluma açık mekanlarda özel hayat yaşakam istiyosan bakışları göze almışsın demektri,

özel hayat genel hayatın içinde gözden uzak yaşanamaz

bu dediğinde bir yere kadar haklı olabilirsin. Ama o yer neresi.. toplumda normal karşılanmayacağı tüm kesimler tarafından kabul görmüş bir olay olur bakarsın gözlemlersin.. mesela bir kaza olur araba çarpışmışdır bakarsın, ya da stadın otasında, sokağın ortasına çırılçıplak bağırarak koşan insan vardır dikkatini çeker bakarsın.. ama elele, kolkola ,dudak dudağa çiftlerin nesi anormal ben anlayabilmiş değilim. hani sanki savaş çıkmışta, savunma yapacağına alem yapıyormuş gibi etrafın içine sindiremeyeceği olağandışı karşılanması gereken bir şey midir bu benim başıma gelen olaydaki pozisyonumuz!!
    bırakın allah aşkına başka şeyler öne sürün, bunun sonu plajlarda magandalık yapanları aklamaya kadar gider.. o zaman mayo giymesinler, denize girmesinler demeye başlarlar..

• Topluma açık yerlerde izlenmeyi de kayda alınmayı da göze almanız gerekir. Burada insan haklarına aykırı hiç bir durum yoktur. Çünkü orası özel bir alan değildir. Dediğiniz gibi başkalarına zarar vermediğiniz sürece ne yaparsanız yapın. Kimsenin gelip sizi engellemeye hakkı olamaz. Fakat izlenebileceğinizi de aklınızda bulundurmanız lazımdır.
  • Sabah şöyle bi şey okumuştum bir topicde:

"Parkta çimenlere yayılmış dinleniyordum. Baktım genç bir çift gelmiş yiyişmeye. Gözgöze geldik. Beni görünce utanıp toparlandılar ve kalkıp gittiler. Şehrin ortasındaki parkta da bu yapılır mı ya?"

• Sende git evinde yap ne yapıyorsan milletin içinde eline beline diline sahip ol
  • ya bu kız arkadaşınla ne yaptığını söylemek daha PES lik bir durum bence...

onlar sizin namusunuz(tabi yaşınıza göre değişir) özelini gelip burda ne anlatıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.