Şimdi Ara

bu kadarınada pes repot subject kafaya gre atılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gece saat 00,59da olımpıada ::1903:: nicli g1 clan lideri bir mage kafasına gre twondakı herkese repot attı ss çektım ss var ama koyamıyorum bana ınanmayanlar forumdann pm atsın resımlerı msn lerıne gnderırım bide bu repotun ne zaman kalkacak ve ben repotken gm benı grse bırşey olur mu?

• takma kafana önemli bişey değil 1 hafta sonra gidiyo
  • kardeşim banada attı zaten oyun çocuk oyuncağı oldu report olayına çözüm gelmesi lazım kolluk yakan clan liderlerine özel olursa daha işe yarar bir şey olur
  • onun nedeni oRc championun aRkadasiymis o demiski ban yedigin gun kadaR kisiye RepoRt atck
  • quote:

Orjinalden alıntı: wArPaUlDrOn

takma kafana önemli bişey değil 1 hafta sonra gidiyo

sen hiç report yememişsin galiba benim kafadaki 2 haftadır gitmiyo d1 e giriyom report var d2 ye giriyom yok nasıl iş anlamadım
  • gidiooo emrah kardeş gidio ben 2 kere yedim 1i :::Haspİ::: atmıştı dierinide biri atmıştı 2side geçti geçer sen bekle!!
  • zaten o 1903 sorunlu . ztn herkes kafasına göre report atıyor
  • :D
  • ::1903::Mage biliyorum onla eziq ken azmı kasmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppotun1st_ -- 23 Kasım 2006; 19:25:43 >
  • o salak mage clanına girmediğim için banada repot att he bu arada +7 raptor satan var mı olyimada?????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.