Şimdi Ara

BU KADRO BU SENE ŞAMPİYON OLACAK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kadroya bir CM birde LB katılırsa şampiyon oluruz.Yaş ortalaması bu 11'in 25 civarı olacak. Dinamik takım olacağız.Güzel bir sol bek bindirme yapabilen isabetli orta açabilen oyuncu artı defansif oyun kurucu olacak CM. Buna çok ihtiyacımız var kilidi açacak oyuncu bu olacaktır.Bu oyuncunun yedeği tabiki de Ferdi Kadıoğlu olacaktır.Ekici ve Alper bu kadroda kesinlikle düşünülmemelidir.Ekici sakatlık riski aşırı yüksek bir oyuncu ve Alper de beyin yoksunu bir oyuncumuz.yeni transfer Frey'i de göreceğiz ileride neler yapacak.Slimani gibi bir oyuncuyu kesebilir mi tartışma konusu ama İbra Kadabra nın bir tık altı bir oyuncu artı hırslı savaşan biri kendisi.
    Diyeceklerim bu kadar arkadaşlar. Bu sene doğuyoruz!!

• Freyin katkısı > Slimaninin katkısı

sene sonu upla
  • Roy Makaay kullanıcısına yanıt
    Valla ben de öyle düşünüyorum bi kaç maç sonra zaten Frey orayı ele geçirecek.Slimani kiralık zaten gelecek sezon için Frey'in daha çok maça çıkması lazım ve de 24 yaşında bu adam. bi kaç yıla güzel bi paraya da satarız inşallah.
  • M.Topal'ın olduğu kadro bu saatten sonra bizi şampiyon yapmaz 2tane 8no şart oğlu şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüm D kullanıcısına yanıt
    Mecburen olmalı Topal bu saatten sonra iki ortasaha transferi yapılmaz para olsa da acele transfer bizi zarara sokar.
  • Şampiyonluğu bilmem de kadro mevcut hâliyle beni tedirgin ediyor. Şu çıkardığınız kadro özellikle.
    Topal gibi artık yavaştan kariyerinin sonuna gelen yan pas geri pastan fazlasına kapasitesi yetmeyen oyuncuyla, bu takımda 23 kişilik listede bile olmaması gereken kalitesiz beklerle, sakat Ekici ile, kıçını kaldıramayan Ayew ve sözde Fenerbahçeli ama takıma en çok zararı veren ayı Volkan ile nasıl nasıl başarı yakalanacak? Şener'i oraya yazmanız bile bir dramdır. Leş gibi bir bek, sürekli ayağının altından top ve arkasına adam kaçıran kademe anlayışı sıfır bir sözde bek.

Kameni, Dirar, Isla, Şener, İso , Haso, Volkan , Alper & Ozan. Bunun gibi çöpleri başımıza bela edenlerin köküne kibrit suyu. O diktatör ve yaverlerini ibra edenlerde de kabahat var. Tüm kulüplerde yönetimler değişirken ibra edilip edilmeme olayı tarafsız kurullar tarafından denetlenmeli bence. Bu şekilde kötü bir düzen devam ediyor, her seferinde enkaz devralma muhabbeti oluyor ki bu seferki enkazın altından kolay kolay kalkılamaz. Köklü bir değişim şart ama bu da uzun vadede olacaktır. Yukarıda saydığım işe yaramaz oyunculara artık tahammülüm kalmadı. Araplara satılan oyunculardan iyi gelir elde edildi. Topal-Souza ikilisinin bozulmasına ayrıca sevindim.

Ali Koç başkana ve teknik ekibe güvenim tam. Volkan ile kontrat uzatılması gibi ciddi bir hataya rağmen çoğunlukla doğru işler yapılıyor. Son derece profesyonelce ve prensipli yönetileceğimize eminim. Ama başkanın da dediği gibi en az 2 dönem lazım kendisine. Aziz ve yaverlerine, camianın evladı korkak td bozuntularına bunca yıl katlandık. Asıl şimdi büyük destek ve sabır vaktidir. Herşey yoluna girecektir ama çok zaman gerek.

• Dediğin gibi bu , şampiyonluğun ötesinde bir şey.Önemli olan takımın yarısının temizlenmesi ve her yıl takımın değişmesi yerine 2-3 yıl özellikle genç oyuncuları bulmuşken kadroyu oturtmak. bunun örneği Tottenham.adamlar transfere ihtiyaç duymuyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi de arkadaşlar şener topal gibi oyunculara ben de tahammül edemiyorum ama gerçek şu ki FFP durumu var yönetim gelen paranın hepsini harcayamacaktır.

• o takımdan bi cacık olmaz

asıl şampiyon olacak kadro bu BU KADRO BU SENE ŞAMPİYON OLACAK!!
  • Kadro beni bile umutsuzluğa kaptırdı

Elif Elmas , barıs bunlar potansiyelli elinizdekilerden iyi olabilir ama sizi şampiyon yapamazlar dostum

Takımda gol atacak oyuncu yok nerdeyse

• Ekici bu takımda olmalı elifi oraya koymuşsun ama elif on numara oynayamaz dizilişin yanlış 4-3-3 cocunun oynatıcağı sistemle alakası yok

• BU KADRO BU SENE ŞAMPİYON OLACAK!!

4-3-3 denildi düzenledim.
    Tamam beyler kadroyu düzenledim ancak transfer sezonunun bitmesine az kaldı bu kadar da transfer yapılamaz ama gelecek sezondan itibaren yapılması gerekenleri hazırladım.

1-Ayew yanlış bir karardı 3-4 maçta oynadı ve gerçekten de yavaş.
    2-Eljif bu kadroda kesinlikle düzenli oynayacak.
    3-Eljif'in yanında Oyun kurucu yani Alex tarzı bir oyuncu, zor bulunur ama ne yapalım.
    4-Bu ikilinin altına defansif oyun kurucu-savaşçı oyun tarzı gibi bir oyun sergileyen 6 numara da denilebilecek bir oyuncu.
    5-Bu sezon sonu baya bi kişinin sözleşmesi bitiyor.Sadece Skrtel ve Yiğithan Güveli ile sözleşme yenilenmeli ve birçok çöp oyuncudan kurtulmalı.
    Sözleşmesi bitenler: Volkan,Ersu,Neudsadter,Skrtel,Güveli,Köybaşı,Şener,Valbuena,Aatıf,Soldado) + Ayew-Soldado kiralık zaten.

• Ayewi sadece Malatya maçında izledim şunu diyebilirim ki bu kadar ağır kanat oyuncusu varken pivot santraforunda ağır olması ciddi sorun çıkartır. Ayew ve Slimani çok uyumsuz olacak gibi geliyo bana geniş alanlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz rakipler rahat rahat önde basabilir.
  • Bizde Quaresma ve Negredo aynı anda oynarken rakipler önde basıyo bize sıkıntı yaşıyoruz baskıdan çıkılmıyo böyle sıkışınca şişirirsin forvete geniş alanda iş yapar ama ağır forvet oldu mu rakipler rahat rahat basıyo önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herikeyn

4-3-3 denildi düzenledim.
    Tamam beyler kadroyu düzenledim ancak transfer sezonunun bitmesine az kaldı bu kadar da transfer yapılamaz ama gelecek sezondan itibaren yapılması gerekenleri hazırladım.

1-Ayew yanlış bir karardı 3-4 maçta oynadı ve gerçekten de yavaş.
    2-Eljif bu kadroda kesinlikle düzenli oynayacak.
    3-Eljif'in yanında Oyun kurucu yani Alex tarzı bir oyuncu, zor bulunur ama ne yapalım.
    4-Bu ikilinin altına defansif oyun kurucu-savaşçı oyun tarzı gibi bir oyun sergileyen 6 numara da denilebilecek bir oyuncu.
    5-Bu sezon sonu baya bi kişinin sözleşmesi bitiyor.Sadece Skrtel ve Yiğithan Güveli ile sözleşme yenilenmeli ve birçok çöp oyuncudan kurtulmalı.
    Sözleşmesi bitenler: Volkan,Ersu,Neudsadter,Skrtel,Güveli,Köybaşı,Şener,Valbuena,Aatıf,Soldado) + Ayew-Soldado kiralık zaten.
    Ayew'i 2 maç ile yargılayıp yedeğe çekip yerine transfer istemek anlamsız.
    Slimani yerine Frey'i yazmanı hiç anlamadım.
    Sen sanıyor musun ki şu istediğin transferler yapıldığında takım 1 haftada inanılmaz bir oyun oynayacak?Her şeyi kağıt üzerinde değerlendirmeyin Ortega kaçarak gitti bu ülkeden uyum sorunu diye bir şey var arkadaş.

• aSeRR A kullanıcısına yanıt
    Ayew o eski gücünde değil bunu herkes görmüştür umarım ama inşallah beni yanıltır.
    Frey'i Slimani yerine yazdım çünkü bu adam değerlenecek 3 yıla upla .
  • herikeyn kullanıcısına yanıt
    Hocam Ayew eski gücünde,eski performansında olsa şuan ki mali durumda alabileceğimizi düşünüyor musun?Frey belki 2-3 yıl sonra dediğin gibi takımın değişilmez forveti olabilir.Takımı gelecek sezondan itibaren düşünmek yerine önce bu sezon neler yapılabilir konusunda tartışmak daha anlamlı olur.Gelecek sezon 10 futbolcunun sözleşmesi bitiyor sen zannediyor musun ki hiç biriyle sözleşme yenilenmeyecek?Bize kalsa hepsi çöp gitsin ama işler öyle dönmüyor.
  • aSeRR A kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın ama ne yapalım çok zor FM de bile Fenerbahçe yi almaya cesaret edemiyoruz.
  • Yav takım 6 pas yapamıyor 6 gelmiş şampiyonuz diyorsun. Bu aptal td ile şampiyon olacağız. Bir sıfatsız gitti bir sıfatsız geldi. Dirar volkan isla hasan ali hala bu takımda top oynuyor. Olursun şampiyon kesin.

• ottorehagel kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.