beyler malunuz bu sene 4-4-2 başarılı olmadı yeni bir taktik denenemezmi? mesela şöyle;
4-3-3
yada 4-2-3-1
illa 4-4-2 oynamak istiyorsak bence amrabat 2. forvet olarak oynamalı elmander ile birlikte. fikirlerinizi merak ediyorum beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: leblebimehmet amrabat 2. forvet olarak oynamalı elmander ile birlikte
Bunu bende çok merak ediyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: chngrn1905
quote:
Orijinalden alıntı: leblebimehmet amrabat 2. forvet olarak oynamalı elmander ile birlikte
quote:
Orijinalden alıntı: leblebimehmet
quote:
Orijinalden alıntı: chngrn1905
quote:
Yaptığın 4-3-3 kadro ile orta saha yol geçen hanı olur Melo'nun bu formuyla . Birde Selçuk kenarlara doğru kayarsa ne kadar etkili olur bilemiyorum . .
quote:
Orijinalden alıntı: TwinExist
Yaptığın 4-3-3 kadro ile orta saha yol geçen hanı olur Melo'nun bu formuyla . Birde Selçuk kenarlara doğru kayarsa ne kadar etkili olur bilemiyorum . .
Melo ile 4-3-3 olmaz şu anda 4-1-3-2 den başka formasyonda zorlanır GS
quote:
Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
quote:
Orijinalden alıntı: TwinExist
Bende onu dedim zaten . . 4-1-3-2 olabilir ya da 4-2-3-1 olur . Şu kadroda Hamit yerine Engin'de olabilir . Ambarat'ı Elmander'in yakınına koyabilir . . Ama topçuların bu formuyla 4-3-3 olmaz.
Bende onu dedim zaten . . 4-1-3-2 olabilir ya da 4-2-3-1 olur . Şu kadroda Hamit yerine Engin'de olabilir . Ambarat'ı Elmander'in yakınına koyabilir . . Ama topçuların bu formuyla 4-3-3 olmaz.
nokta atışı yapmışsın bu form durumuyla 4-3-3 oynamamız fantazi olur tebrik ederim. ama kadromuz 4-3-3 oynamaya müsait illa 4-4-2 oynamak istiyorsak bence amrabat forvet arkası gibi oynasın ne biliyim bir şeyler yapılsın artık çünkü takım iyiye gitmiyor ama allahtan bu sezon rakiplerimizde hiç iyii değil. acaba piri reyizin dokunuşlarıyla kısa sürede(kısa derken en fazla 2 hafta falan) oyuncular fizik açıdan güçlenemezmi başta melo ve selçuk... ulan şöyle 3 maç üst üste kazansak takım kendini toparlar ama ne biliyim işte tedirgin oluyorum acaba bu sezon hep böyle mi geçecek diye düşünüyor insan ne umutlar bağladık biz bu takıma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme