arkadaşlar axle 9800 gt 1 gb ddr3 256 bit ekran kartı nasıl bir kart. yardımcı olurmusunuz. fanı falan baya iyi görünüyo ama performansı nasıldır acep.
artık alınmaz ha eskiden uçardı ama artık anca yürür
uzerine 50 tl daha koy hd 5770 al daha mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: otoyolsb54
arkadaşlar axle 9800 gt 1 gb ddr3 256 bit ekran kartı nasıl bir kart. yardımcı olurmusunuz. fanı falan baya iyi görünüyo ama performansı nasıldır acep.
ustune bıraz daha ekleyıp gts450 yada hd5770 bakabılırsın bence
yok arkadaşlar yanlış anlamayın ama üzerine 10 lira dahi koymak istemiyorum. öyle böyle derken 5770 yerine gtx460 768 mb alırım diyodum ama para sıkıntısı oluyor. max 200 tl bişey alacam dx11 önemli değil o kadar. 22" monitör var bu yüzden 1 gb almam lazım fakat şu palitin 512 mb 9800gt green modeli var aynı fiyattalar o daha mı performanslı bundan anlamadım ki fiyatları niye aynı ayrıca palit olanda güç girişide yok.
ben msi 5750 alıp denedim benim sistemde ayrıca palit 512mb 9800gt green olanı bi arkadaşta var onda test etmiştim birbirine den performansları vardı mark puanları aynıydı nerdeyse. msi 240 tl civarlarında bu vapor msi dan iyi mi kötümü. kafayı yicem şu ekran kartlarınla yav ayrıca 9800 gt green güç girişi yok benim powerla çalışır diye düşünüyorum ama vapor için bide ayrıca power almak gerekmezmi..