Şimdi Ara

bu kasa 6816 Tl'den alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-dual-rtx2060-evo6gb-prime-b450m-k-toshiba-500gb-m-2-ssd-crucial-16gb.html

yarın gidip almayı düşünüyorum kasa 6816 TL
    Monitör olarakta 2250 TL
    TOPLAM 9066 TL yapıyor. Fazla anlamıyorum anlayan arkadaşım tavsiye etti kendimiz toplasak daha güzel bir sistem çıkartabilirmiyiz ne dersiniz ?

• Bu monitör hakkındaki yorumları ben de merak ediyorum
  • 10 TL farkla bu şekilde daha iyi f/p sistem oldu...

Psu, ssd, kasa anakart daha iyi, aynı GPU'lu kartlar, işlemci için ayrıca soğutucu fan; Sinerji'den topladım. Bu arada RTX2060 ile Super'i arasında ki fiyat farkı 600 TL civarında.

bu kasa 6816 Tl'den alınır mı ?
  • Hocam bu kasa 6250 TL den çıktı ilk alanlar çok ucuza kapattı bende çok istedim ancak kaçırmış bulunduk bu fiyatı ile bence bu fiyat etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144464670

• quote:

Orijinalden alıntı: areda1

Hocam bu kasa 6250 TL den çıktı ilk alanlar çok ucuza kapattı bende çok istedim ancak kaçırmış bulunduk bu fiyatı ile bence bu fiyat etmez.
    O zamandan beri her şeyin fiyatı arttı ama, yapacak bir şey yok.
  • 2k monitör almayın bu arada 2060 yanına, fps düşük kalır. 2060 super bile ucundan kurtarıyor, bence daha iyi marka bi 1080P monitörü daha ucuza alın, gerisiyle kasaya bir şeyler ekleyin.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Aslında bakarsanız hiçbir şeyin fiyatı artmadı hocam sürekli kontrol ediyorum ne dolar ne parçalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.