Şimdi Ara

Bu Kasa İle Ne Olur. Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasa Arkası

Kasa Arkası

Kasa Önü

Kasa Yan Tarafı

Kasa Yan Tarafı

Kasa Kapağı

Kasa Kapağı

Kasa önü

Kasa İçi

Kasa İçi

Kasa Kapağı

Kasa Kapağı

Kasa İçi

Şimdiden Teşekkürler

Yardımlarınızı Bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan010 -- 12 Ekim 2011; 20:56:41 >

• o kasadan hiçbir halt olmz bence iyi bir kasa alıp mod yapın. o kasaya harcadığınız paraya yazık..
  • Hocam modifiye sadece dış güzellik değildir. Dış güzellik zaten hayal güxünüze kalmış birşey. Siz en iyisi ilk önce sistemi geliştirin. Daha sonra ısı problemi olursa soğutma konulu bir modiffiye hazıralyın. taslak çıkarın. çizin aklınıza yeni fikirler gelsin ve kasayı baştan yaratın. Herşey sizin elinizde
  • o kasadan hiçbir halt olmaz.. vs gibi düşüncelere inanmıyorum

ama bu şekilde resimleri koyup ne yapıyım diyede yardım isteyen birisi hiçbirşey yapamaz en azından biyerden başlanmalı veya bir fikir sunulmalı burdan olacak yardımlarda, iyi olmuş ama şöyle dahada iyi olur, kötü olmuş şöyle yapmalısın, .. olmuş ama şuralarada el atıp şu şekle sokmalısın, o istediğin şeyi yapmak için böyle yapmalısın falan şeklinde olur

sen bu şekilde başlayıp o kasaya birşeyler yaparsan kasayı ziyan edersin yaptığın modda mod yapılmamış halinden beter olur
  • olmaz diye bir şey arkadaşım... elindeki kasa senin ve kullanımınıda sen biliyorsun ... elinde olan malzemeler ve bu işe olan hevesin en büyük avantajın olacaktır... forumun eski konularını incelersen bu tip kasalarla çok güzel işler çıkaran forum üyeleri var...sen önce kafanda bir düşünce oluştur ve yapmaya koyul.... kasayı söktükçe ve yapmaya başladıkça zaten aklına türlü türlü fikirler gelecektir... ve buradan da herkes sana tavsiyelerde bulunacaktır...

şimdiden kolay gelsin.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    4 yıl önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.