Şimdi Ara

bu kasa nasıl adam edilir öneri bekliyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmakta oldugum kasamı biraz toplamak görselini arttırmak istiyorum neler yapabilirim sizce bu kasaya?

Not: Kasa Modeli cosmos 1000 pure black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat87 -- 26 Eylül 2015; 14:51:20 >

• Yine siz bilirsiniz ancak kasanın görseli olsa ne olur olmasa ne olur. Manitayı üzerine bindirip sahil yolunda dolaştırmıycaz ki kasayı. Kasa işte gayet te iyi duruyor bence. Kusura bakmayın tabi seçim sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

Yine siz bilirsiniz ancak kasanın görseli olsa ne olur olmasa ne olur. Manitayı üzerine bindirip sahil yolunda dolaştırmıycaz ki kasayı. Kasa işte gayet te iyi duruyor bence. Kusura bakmayın tabi seçim sizin.

Sende haklısın aslında ama napalım manitanın moralimi bozdugu zamanlardada bu meret moralimi düzeltiyor o yüzden bendeki yeri manitadan daha öncelikli

• aynen cellat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dahil tüm erkeklerin derdi aynı :)

Ç-E-N-E
  • Sivi sogutma icin renkli sivi alabilirsin fosforlu. Kasanin icinede kirmizi led.

• BarkingFrog kullanıcısına yanıt
    kırmızı led + pastel yeşil sizce nasıl görünür?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olabilir. Kasa modifikasyon bölümüne bakabilirsin diğer arkadaşların yaptıklarına bakıp fikir edinirsin.

• Görsellik konusunda çok bilgili değilim ama aqua tonları başarılı olabilir !
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

Görsellik konusunda çok bilgili değilim ama aqua tonları başarılı olabilir !

aqua tonları derken neyden bahsediyorsun tam olarak anlamadım? Cokfazla bilmedigim için soruyorum. link falan verebilirmisin bakayım.
  • Yani cok acik yesil maviye calan.veya turquaz gibi renkler fosfor Ile cok guzel gorunebilir.Kısacası su 've deniz tonları.belkide Ben yanlis tarif ettim ama bu renklerden bahsetmek istedim.
    Mesela.https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4hRIuaY7bxgn4wFq3xafQuBbhC1FKs7kKddxcWmPQo3Sw5DiwWByYlS0x8A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 28 Eylül 2015; 15:36:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.