Bildirim
bu kasalardan hangisini alayim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım sen almanca biliyosun ama birçok arkadaş bilmio malesef benim gibi..
Dili ingilizce yapsan da bizde bişeler okuyabilsek -
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
Sanırım sen almanca biliyosun ama birçok arkadaş bilmio malesef benim gibi..
Dili ingilizce yapsan da bizde bişeler okuyabilsek
dostum bende ingilizceden anlamam ama kasanin tipi hakkinda görüslerinizde olur ilgin icin tsk. -
Sadece görünüşten soleyim o zamanhttp://cgi.ebay.at/Thermaltake-Armor-Big-Tower-VA-8000-BWS-ATX-Schwarz_W0QQitemZ6875060807QQcategoryZ21884QQrdZ1QQcmdZViewItem
Bu kasa en iyisi ve de özellikeri de iidir bunu almalısın bence ..
Senin beğendiğinin tipi resimden pek belli olmuyor ama TT Big Armor alırsan pişman olmazsın -
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
Sadece görünüşten soleyim o zamanhttp://cgi.ebay.at/Thermaltake-Armor-Big-Tower-VA-8000-BWS-ATX-Schwarz_W0QQitemZ6875060807QQcategoryZ21884QQrdZ1QQcmdZViewItem
Bu kasa en iyisi ve de özellikeri de iidir bunu almalısın bence ..
Senin beğendiğinin tipi resimden pek belli olmuyor ama TT Big Armor alırsan pişman olmazsın
sagol dostum
-
kimse yokmu ya -
Arkadaşım veridiğin site Almanca ayrıca anlayamıyorum millet senin zevkine mi yorum yapıcak? böyle boş konular açmayalım... -
Thermaltake Armor -
quote:
Orjinalden alıntı: Bethesta
Thermaltake Armor
-
Ben de Thermaltake Armor diyorum -
armor dan şaşma -
Tt Armor yaklaşık 1 senedir kullanıyorum çok kullanışlı yanı şeffaf pencereli üzerinde gelen fanların bir kısmı neon ışıklı
modlamaya müsait, işçiliği çok iyi ben memnunum şiddetle tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 1 Mayıs 2006; 10:19:24 > -
quote:
http://cgi.ebay.at/Thermaltake-Armor-Big-Tower-VA-8000-BWS-ATX-Schwarz_W0QQitemZ6875060807QQcategoryZ21884QQrdZ1QQcmdZViewItem
bencede bu -
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
Tt Armor yaklaşık 1 senedir kullanıyorum çok kullanışlı yanı şeffaf pencereli üzerinde gelen fanların bir kısmı neon ışıklı
modlamaya müsait, işçiliği çok iyi ben memnunum şiddetle tavsiye ediyorum.
Aopen h-600 b28 400w den ne farkı var ?görebildiğim üst tarafında fan yerinin olması kapağının şeffaf oluşu onun dışında aopen den ne farkı var?
birde türkiye satış fiyatı ne kadar ?
psu su da yok sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 1 Mayıs 2006; 13:11:09 > -
mczaga kusuruma bakma ama ikisini karşılaştırmış olmanı garipsedim
yok hiç farkı yok siz ne almak istiyorsanız alın yoksa ben buraya bir ton resim ekleyip
armoru övmeye başlayacağım en iyisi yorulmıyım. -
Modlama işlerinden anlayan ve uğraşmayı sevenler için birebir diyebilirmiyiz ? Yoksa hakkaten benim gibi kullanıcılar için bi fark yok.
Birgün gelicek bende modlama yapıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 1 Mayıs 2006; 13:54:34 > -
sagolun arkadaslar armora dogru yöneldim bide bazi arkadaslar gereksiz konu anlamiyoruz felen yazmislar kardesim anlamak sorun degil markayi taniyorsan biliyorsan anlama gerek yok sana rus sitesinden fx60nasil diye bir link versem söylemi diyeceksin arkadasim anlamadigim icin yorum yapamiyorum cok gereksiz bi konu -
sen kasaların hepsini ebay den bakmışsın bence birde şu adrese girwww.digitalcenter.com
çok iyi kasalar var ama bana marka ne diye sorarsan thermalkate in üstüne tanımam ama aopende kendini piyasaya kanıtladı onun da sağlam kasaları var -
quote:
Orjinalden alıntı: flood
sen kasaların hepsini ebay den bakmışsın bence birde şu adrese girwww.digitalcenter.com
çok iyi kasalar var ama bana marka ne diye sorarsan thermalkate in üstüne tanımam ama aopende kendini piyasaya kanıtladı onun da sağlam kasaları var
dostum sagolda o link bozuk ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X