Şimdi Ara

~bu kasalardan hangisini tercih etmeliyiz?~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ya biz arkadasa yeni bi sistem toplayacagız. 4 kasa arasında kaldık
    NZXT Trinity
    Coolermaster Centurion Bs
    Feel Hurricane II
    Recom Backdraft AlienWare tarzı kasa
    psu olarak fps bluestorm 500 watt alıcagımız icin kasa yapısı malzeme ve sogutma +görüntü olarak hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuujin -- 15 Kasım 2006; 21:44:24 >

• Hurricane 2 kullanıyorum, soğutması çok iyi ve fanlar büyük olduğu için fan seside pek yok. Görüntü de havalı, tavsiye ederim, ama standart PSU'ları dandikmiş biraz, ben psusuz aldım onu deneme şansım olmadı yani.
  • yok zaten psusuz alıcagız psusuz aldıgında feeli kac dolara aldın acaba 100 dolara kadar bütce var ama kararszım baska kasa önelerinizide kesinlikle dikkate alıcagım
  • Trinity hoş duruşuyla göz dolduruyor açıkcası.Komple çelık ve dayanıklı bir kasa.Lcd iyi yerleştirilmiş ve materyal kaliteli.Benim tercihim budur tabiiki.Zevkler ve renkler kişiye göre farklılık gösterir.
  • FEEL'i geçiniz, işçilik berbat, kaliteli bir kasa değil. Onun yerine NZXT veya Coolermaster alın.
  • sana psu'suz babalar gibi kasa buyur:
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1799
  • valla ben aopeni arkadasa gösterdim ama görüntüye önem veriyor benimde trinity gönlümden yana bakalım belki baska öneriler gelir (feele benimde icim ısınmadı imitasyon kasa üretiyor resmen)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence thermaltake armor al.inventus'ta nakit fiyatı 108$.

yada bunlardan birisini alacaksan eğer nzxt trinity
  • nzxt trinity,alabılıyorsan tt armor al fıyatıda uygun bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.