Şimdi Ara

Bu kasanın yan kapağına 25cm üstü fan takmak istiyorum. Yan kapak değişikliği gerek (Nzxt Tempest)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasa bu

6 fan var kasada
    2 önde 12cm mavi ledli
    1 yanda 12cm mavi led
    1 arka 12cm
    2 üst 14cm

şimdi gelelim isteğime

ben o yan kapağa 25cm üstü fan takmak istiyorum. Bu markanın bir türlü yedek parça satışını yada yan kapak çeşitlerini bulamadım ki, yotur da.

yapmak istediğim çok yüsek o.c performansı elde etmek. Hoş kasa çok serin ancak ben pasif soğutmaların da iyi olmasını istiyorum. Mesela ram vb. Normalde ısılar çok iyi ancak iyi bir o.c sonrası ısı artıyor elbette.

Kasa aşırı sesiz. 6 fan var ve gece yarısı olsa bile odada ses yok

1x yana 25cm üstü fan
    2x öne 14cm mavi led fan
    1x arkada 12cm
    2x üst 14 cm

Kasayı bu hale getireceğim. Tabii nederece mümkün o yan kapağa fan bilemeyeceğim.

Yardımcı olur musunuz? Çok aradım.

• 300 mm kasa fanı var mıdır bilemiyorum ama 23cm lik bulabilirsiniz. En mantıklısı eğer sığıyorsa iki adet 180mm alıp takmak. Eğer gerçekten iyi bir hava akımı olsun istiyorsanız da 14 cm lik 4 adet fan işinizi fazlasıoyla görecektir ki bu kadarına gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Benim Xpredatorun yan tarafında altta iki adet 120mm fan var onlar fazlasıyla yetiyor tabi overclock yapınca neler değişir bunu da göz önünde bulundurmalı
  • http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-xlf-f1706-xlf-serisi-170mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=45724

Şunda 2 tane sıgıyır ise yan kapağa @ AMFİBİ ye gönderin yan kapağı kessin size geri göndersin
  • Kasa yan kapağına 30 cm fan taktırmak istiyorum yada 2x büyük fanlar
    nzxt tempes evo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifwaleron -- 3 Temmuz 2011; 8:06:03 >
  • Forumda üyeler arasında arayın bulursunuz. Pm yolu ile anlaşın.
  • AMFİBİ

bir üye ismi anladım kadarıyla.

Kasmasi dert değil de oraya tıransparan bir blokaj kyoulmaıs ve toz filitlereleri de gerekli.

bu arkadaş da en az 50 tl ister. Tabii iyimser tahmin
  • amfibi adlı üyeye mesaj attım. Ancak yanıt yok.

Başka bir yol yok mu? Sanırım o kişi yapmamayaqcak bu işi.

Acelem var.
  • Ve aleyküm selam akifwaleron sen daha iyi bilirsin ama bence kasaya yeni fan eklemekle veya eskileri değiştirmekle uğraşma , elindeki parayı buraya sarfetme , eğer maddi imkanın varsa Cooler Master Haf x veya Aerocool Xpredator gibi büyük fanlara sahip bir kasa almaya çalış yada alana kadar biraz sabret. Ben Haf x kullanıyorum. Haf x kasaya 4 adet ledli büyük fan takabilme imkanı var.http://www.youtube.com/watch?v=g1Gd9pWyAdA http://www.youtube.com/watch?v=bCfCCX2NzX0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.nur -- 18 Haziran 2011; 21:08:42 >

• kasa çok sesli gibi geldi bana.

ayrıca fiyatı da cm olduğu için gereksiz pahalı olsa gerek.

• 1. kasa cm yani, gereksiz derecede pahalı. Zaten tipsiz bir şey tam bir kütük.
    2. kasanın hayranıyım. O kasa 1. kasaya fark atar. Hem tasarımı harika hem de kullanışlı.

ben cm kasaları pek sevemem ancak şu haf-x modeli çok iyimiş hoşuma gitti

istediğim şey mümkünse bendeki kasa hem sesiz hem de iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.