Şimdi Ara

Bu Kazada Kusur Oranım Nedir? Belgesiz Tramere Eklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ters şeritte yola park etmiş araca geri geri gelirken dokundum. Sahibini buldum ve tutanak tutmak istediğimi söyledim. Ne sahibi ne de yanındaki akrabası yanaşmadı. Sen suçlusun zaten ne tutanağı arabalarda bişey yok yakma sigortamızı diyip üzerime yürüdüler. Ben gene de tuttum.

Benim tamponda minicik bir çatlak var başka hasar yok nazarlık olsun. Onlarda da yoktu zaten vuruktu vurduğum yer. Tutanağı vermedim sigortacıya. Karşı taraf tutanağın fotosunu çekti. Kaza fotoğraflarını çekmediler. Benden habersiz tramere ekletme gibi şansları var mı? Eklerlerse haberim olur mu? İstemiyorlardı ama belli olmaz başka hasarlarını bana yükletmeye çalışabilirler. Bir de bana yüzde kaç kusur çıkardı tahminen?

Ters şeritte park etmişti.
    Ben akan trafiği aksatmamak için hızlıca hareket etmek isterken dokundurdum.

Bu Kazada Kusur Oranım Nedir? Belgesiz Tramere Eklenir mi?

Resim açılmıyorsa

https://store.donanimhaber.com/0f/b4/b4/0fb4b4acb0654c1cc1863ef448443304.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 9 Mayıs 2019; 16:37:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hatalı park olduğu için diğer araç kusurludur. kendileri kusurlu oldukları için (tutanak doğru tutuldu ise) sizin poliçenizden herhangi bir şey işletemez, tramere gönderemezler. aracınızda çok ufak bir hasar varsa uğraşmayın
  • Minik çatlak.
    Karşı tarafta bişey yok, daha önceden vuruk zaten.

Boşa iş yapılmaya çabalanmış!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Karşı tarafın bana önceki vuruğu itelemeye çalışmayacağından nasıl emin olabilirim? Eşeğini sağlam kazığa bağla demişler. Ben gerekeni yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza Kusur Oranı Ne Çıkar?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.