Şimdi Ara

Bu kilit ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarını çalınmaya karşı korumak istersen uçaklarda kullanılan çelik kablodan mamul edilmiş bu şifreli kilidi kullanabilirsin.

Dört haneli binin üzerinde kombinasyon kabul ediyor

Kensington Combo Saver ürünün adı ve resmi

Bu kilit ne işe yarıyor?

Şimdi düşünüyorum ama bu kilidin bilgisayarı çalınmaya karşı nasıl koruyacağını anlamadım.Bilgisayarı herhalde direğe bağlamayacağız çalınmasın diye.

Bilgisayarım da yok.Bilen biri anlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 19 Temmuz 2013; 21:50:04 >

• Masa ayağı gibi yerlere bağlanabilir deniyor, farklı bir teknolojisimi var halatın ucunda bilmiyorum ama masayı kaldırıp ayağın ucundan çıkartmak basit iş, zannediyorum azda olsa bir caydırıcılık verir hırsıza hem işi uzar hem çalsada o kilidi pc yuvasından çıkartamaz çıkartsada yuvayı zedeler bu haliylede bir işine yaramaz, satamaz.
  • yanlış hatırlamıosam manyetik bi sistem var;kapı alarmları varya 2 tl ye satılanlar aynı mevzu işte bide şifre mevzusu var işte bilgisayar harici bi yere takabalirsin ama kilidin girdiği çıkıntıya göre bi yuvaya sahip olması lazım
  • Teknoloji mağazalarındaki kilit sistemi ile aynı. köşede bir giriş olması lazım, oraya takıp şifreliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    13 yıl önce açıldı
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.