Şimdi Ara

Bu kilo ve boyla bu bisiklet kullanılır mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. koskoca Ankaranin bisiklet satıcı firması olan accel firmasının en ünlü dükkânından bisiklet aldim
    satıcılar o kadar cahil ki boya kiloya bakmadan bisiklet satıyorlar. carraro force 271 modeline sahibim Large kadro. boyum 1 70 kilom 43(biliyorum az) :D. bu boyla bu bisiklet kullanılır mi ? amcam sıkıntı olmaz diyor ama bilemiyorum bana biraz büyük gibi arazide kontrol etmekte zorlaniyorum. ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MTB'lerde genellikle bir boy kucuk alinir cunku daha kolay hakimiyet oluyormus. M kadro size daha iyi olurdu diye dusunuyorum.
  • Bisikleti bacak arana al.
    Kadrodaki üst boru bacak arana değiyor mu değmiyor mu bak. Hafif değmesi lazım veya arkadaşın dediği gibi bir boy küçük iyi olur daha iyi kontrol için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • l kadro olmamış 16-17 inç normal sana
  • L büyük olmuş hocam muhtemelen satıcı zor satılan bir ürünü satmak için o boyu verdi sana.
    Sana M kadro daha rahat olur.Yaş kaç bu arada? kilo konusuna gelince beslenmenizi daha düzenli yapmaya ve 1-2 öğün artırmaya bakın, bisiklet çok enerji harcatan bir spor, daha fazla kilo kaybetmeniz durumunda büyük tehlikeler yaşayabilirsiniz
  • Neil deGrasse Tyson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yaşı söylemeyim :D söylediklerini dikkate alacağım.
  • bana 21 kadro bıle kucuk gelmesıne ragmen ben 17 kadro aldım. cunku MTB aldım ve DIRT JUMP gıbı gorunmesını ve hareket yaparken daha rahat olmak ıcın aldım. MTB lerde ıs degısıyor.

www.mtbtr.com
    Bisiklet Kadro Boyu Hesapla
    http://www.mtbtr.com/kadroboyu/hesapla.asp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.