Şimdi Ara

Bu kira fiyatları ne böyle ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Ankara Eskişehir 3+1 evler 10 binden başlıyor 45 bin tl ye kadar çıkıyor. (Rezidansları saymıyorum onlar 200-250 istiyor) 1+1 evler 5.5’den başlıyor 15’e kadar çıkıyor.

şimdi bir insan varsayalım lise terk. Asgari ücretli işçi tek yaşıyor. Ki böyle bir insana kimse evini de vermez. Bu adam nerede kalacak hadi şans eseri evi buldu nasıl ödeyecek nasıl yaşayacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Antalya 1+1 10 bin tl min…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 22 Haziran 2023; 18:15:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ailemle yaşıyorum dışarda yemeğe vs az para harcarım. Alkol, sigara içmem, bilgisayar oyunlarına para harcarım. 2-3k benzine para gidiyor. Kredi kartı borcum aylık 15k. İnsanlar nasıl geçiniyor bilmiyorum.

• trabzonda site içinde 3 artı 1ler 2-3bin tlyede bulunuyo istanbulda yaşayacaksan ödeyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 22 Haziran 2023; 18:55:49 >
  • bu kiraları kim ödüyor diye soruyor musunuz hiç kendinize? ben soruyorum mesela, ben ödeyemem bekar asgari ücretliyim, ödeyenler kim ve neci?

• Gayet uygun.
    Konut bu ülkede değerini artırmaya devam edecek.

Kontrolsüz göçü destekleyen politikaları olan bir hükümet var olduğu sürece konut değerleri artacak. Konut fiyatı artmasa bile kira artmak zorunda.

Yeni dönem homeless kültürünün zeminini oluşturma dönemi. Mahkemeler kısa sürse adalet hızlı tecelli etse homeless kültürünü çok hızlı inşa ederdik.

Küçük USA.

• Hades333 kullanıcısına yanıt

Biraz yaşamaya kalkarsan evin kira değilse aylık giderin 50 binin altına düşmez.

Yaşamak ve hayatta kalmak ayrımını yapmak gerek. Ülkemizde önemli bir kesim eğlenmeyi haram olarak görmekte bunlar düşük paralar kazanırlar düşük standartlarda yaşarlar. Geçinebilme sebepleri düşük profilli yaşam tercihi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köye yerleşme sebebin evsiz kalmış olman. Ayrıca ben bunu destekliyorum.

Keşke gitseler İstanbul'u varoşluktan kurtarırız. 

• hocam zaten herkes bu paraları buldu bi şekilde, bi ben bi çevremdeki diğer işçiler kaldı, ülkenin en cahil tembel iş bilmez insanı biziz diye anlıyorum, haklısın ne diyeyim

• esnaf

• 0 evin değeri 5m olmuş kartalda.5m yatırım yapıp kimse 3bin TL gibi komik bir rakam kabul etmez. Geçen seneden Beri herşey sonuna bir 0 koydu. Yani yüzde 1000 pahalandı.merhaba Malesef çok kötü bir durum . Allah kirada oturanlara sabır versin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekonomi gayet güzel kiralar ve ev fiyatları uygun 10000 tl dediğiniz 400 usd bile değil

• oda kiralayacak diger ulkelerde oldugu gibi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.