Şimdi Ara

Bu kitaplara bu paraları nasıl veriyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35-40 liradan ucuz soru bankası yok. Bunlar 300 sayfalık ortalama kitaplar. 67 liraya soru bankası gördüm az önce, %15 indirimli fiyatıymış, kampanya bugün bitiyormuş. Behzat Ç'nin kitaplar bile ucuz geldi şuan.
    Benim bu paralara kitap alacak param yok. Ya sınava soru çözmeden giricem, ya da mecburen PDF indiricem.
    1 koli A4 şuan 104 lira. 2500 sayfa var. Kağıt başına 4 sayfa çıkartırım, toplam 10 bin sayfa eder. Yaklaşık 30 kitap.200 lira da muadil tonere versem toplam 304 liraya 30 kitap. Kitap başına 10 lira eder.

Eğitim kitaplarından KDV'yi %1'e düşürün önce. Soru bankasının lüksü mü olur olm peynir-ekmek kadar gerekli.

• Geçen sene zor veriyorduk zaten bu sene düşünemiyorum kitaplar çok zam almış.
  • pdflere abanın, pdf bulamazsanız oturup akıllı tahta versiyonundan ss alarak sayfayı pdf haline dönüştürün, ben şuan 345 tyt yi dönüştürdüm isteyen olırsa atarım yeni basım, aynısını ayt içinde yapacam yakında, kitao fiyatlarının bu kadar fahiş ücretlerle olması kabul edilemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    yeni sınav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazemeta9 -- 8 Eylül 2018; 17:13:12 >
  • Ana konu açılsın pdf'leri bir kişi drive hesabında toplasın tüm DH yararlansın var mı bunu yapacak bir baba yiğit
  • Ülkede kağıt yok. Kitap bulduğumuza şükür edeceğiz ileride.
  • ayt sini bana da atabilir misin lütfennn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Bu sisteme ne kadar vermeliyim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.unikampus.net/2019-yks-icin-yeni-cikan-kitaplar-pdf/
    Babam matbaacı ben pdf çıkarmıyorum siz hayırdır ya ?
    Daha ucuza geleceğinimi düşünüyorsunuz yanılıyorsunuz.
    gerekirse 1 öğün az yeyin alın mecbursunuz. Emek hırsızlığı yapmaktan iyidir-
  • Kitap ihtiyacı olan PM atabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • returnoftheking19 kullanıcısına yanıt
    Siteyi şikayet edelim beyler, bankaya gidiyorum şuan kredi çekmeye kitap alıcam
    babanın matbaa dükkanı nerde kulaksız caminin karşısındaki mi lol
  • Emek hırsızlığı olabilir ama öğrenciyiz ben babamdan bi kitap için 40 tl istemeye utanıyorum mesela ne yapabilirim en azından 30 a indirsinler ya para basmıyoruz evde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: returnoftheking19

https://www.unikampus.net/2019-yks-icin-yeni-cikan-kitaplar-pdf/
    Babam matbaacı ben pdf çıkarmıyorum siz hayırdır ya ?
    Daha ucuza geleceğinimi düşünüyorsunuz yanılıyorsunuz.
    gerekirse 1 öğün az yeyin alın mecbursunuz. Emek hırsızlığı yapmaktan iyidir-
    Arkadaş bütün albümleri satın alıyor hiç internetten şarkı indirmiyor
    Asla internetten film izlemiyor orijinal DVD satın alıyor
    Hiç crackli program/oyun/windows kullanmadı hepsinin parası neyse verip satın aldı

Adam haklı emek hırsızlığı yapmayın

• Bu sitede örnek kitaplar paylaşılanlar yayınevleri basıyor hayır orada değil ama bu kitap basma işinin gerçekten yanlış olduğunu düşünüyorum bir paket kağıt olmuş 24 tl adam evde basacam diyor basarsın kardeşim korsan olan heryeri ben şikayet ediyorum sizde yapın hırsızlık bu hırsızlık
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Ya bak haklısın haklısında o işler senin hesapladığın gibi olmuyor. Kimi zaman yanlış basacaksın yüzlerce kağıt boşa gidecek zarar edersin ayrıca normal kitap tadı vermiyor geçen sene 35 olan kitap 45 olmuş 10 tl daha veremiyormusun arkadaşım
    Ayrıca toner mürekkep fiyatından haberin yok senin herhalde
    bak ufak bir hesap yapayım
    500 Adet 80 GR A4 copy 24 tl
    Buna harcıyacağın mürekkep 5 6 tl olsa 30 tlye mal etmiş olursun zaten. bir kitap 35 40 tl akıllılık edeyim derken şey yapma
    Eee yazdık işte yukarda 300 liraya 30 kitap. 3 ay önce kitap 5 liraya denk geliyordu şimdi 10 oldu. Kolisini 54 e almıştım 104 oldu.
  • Pdflerden ekran başında ders çalışmak gözlerinizi çok yormaz mı? Ben 1 saat ekrana bakınca gözüm kanlanıyor göremez oluyorum. E günde 5-6 saat civarı çalışmak durumundayız hepimiz, nasıl baş edeceksiniz bu durumla?

Ben kitap olarak aldım hep, birazcık tuzlu oldu ama olsun sonucunda hayırlısı olur inşallah.
  • SEN 300 LİRAYA 30 TANE KİTAP BAS BEN SANA Bİ HELAL OLSUN DERİM AMA KİTAPLAR 300 ER SAYFALIK OLACAK EN AZ
    Haha kitap diyince renkli baski kagit basina 1 er sayfa falan mi saniyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazemeta9 -- 8 Eylül 2018; 14:57:32 >
  • Ayrıca renkli bas bakalim 300 e mal et 30 kitabi murekkepin benden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.