connected2.meModaoldugelelimdedikhttp://connected2.me/Modaoldugelelimdedik bu bayan güzel mi sizce birşey olduda
Burayı dolduracak kadar uzun süredir yaşadığımı düşünmüyorum. Eğlenmeli, geçmişte takılı kalmamalı. He bir de Çikolataşktır ! :D
quote:Orijinalden alıntı: MarcusAureliusEh.. İdare eder. Ne için sordun?Çikolata aşk değil nimet la o nimet !
quote:Orijinalden alıntı: MarcusAureliusEh.. İdare eder. Ne için sordun?bizim karşı komşunun kızı la bu noldu ki?
quote:Orijinalden alıntı: ShiftlenbikBayan kim çocuk diyecektin sanırım.yazar burda kendinin liseli olduğuna açık kapı bırakmış,içsel dünyasında olan karışıkları yazıya dökmüş
quote:Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum yazar burda kendinin liseli olduğuna açık kapı bırakmış,içsel dünyasında olan karışıkları yazıya dökmüş
quote:Orijinalden alıntı: BekleGeliyorumyazar burda kendinin liseli olduğuna açık kapı bırakmış,içsel dünyasında olan karışıkları yazıya dökmüşAlıntıları Göster Eğer yanlış görmediysem bu kız ile aynı liseye gidiyorum. Hatta 11. sınıfa geçti.
quote:Orijinalden alıntı: Tranquillity Eğer yanlış görmediysem bu kız ile aynı liseye gidiyorum. Hatta 11. sınıfa geçti. birazdan akraba da çıkar
quote:Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Broquote:Orijinalden alıntı: Tranquillity Eğer yanlış görmediysem bu kız ile aynı liseye gidiyorum. Hatta 11. sınıfa geçti. birazdan akraba da çıkar Alıntıları Göster Oha foto açılır açılmaz alt+f4 enter bastım pcyi de kapatmışım.
quote:Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi quote:Orijinalden alıntı: Tranquillity Eğer yanlış görmediysem bu kız ile aynı liseye gidiyorum. Hatta 11. sınıfa geçti. birazdan akraba da çıkar
quote:Orijinalden alıntı: clinteastwood10 connected2.meModaoldugelelimdedikhttp://connected2.me/Modaoldugelelimdedik bu bayan güzel mi sizce birşey olduda valla ekmeksiz gider
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren Adamquote:Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o Çikolata aşk değil nimet la o nimet ! Alıntıları Göster lan kuzenim bu benim bie sorun mu var
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren Adamquote:Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o Çikolata aşk değil nimet la o nimet ! Alıntıları Göster kez