Şimdi Ara

BU KIZ MİLLETİNİN KARAKTERSİZLİĞİ VE ŞİZOFRENİSİYLE NE YAPACAĞIZ BİZ BÖYLE? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
1
Favori
6.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Antares

Maddi durumunu instagrama ne kadar yansıttığınla ilgili. Bu ara twitterda ruling diye bir eleman var fake hesapları patlatıyor. Fake profillerin hepsi yakışıklı + son model araba, lüks mekanlar. Kızların dibi düşüyor. Dm konuşmalarını yayınlıyor ordan biliyorum.

Demem o ki standart biriyseniz rakibiniz çok o yüzden çenemle etkilerim düşüncesine girmeyin. Klavye başında herkes mükemmel.
    Tip ve şans etki etmezmi hocam veya fazla mesaj almayan ortalama tipte kızlara yazsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben yazmayın demiyorum. Bu kişilere değer vermeyin. Takılmalık olarak bakın bağlanmayın. Tabii ki sizle görüşüp ilişkiye başlayacak kızlar olacak ama geneli hakkında konuşuyoruz. Kız görüldü attığında umrunuzda olmayıp hayatınıza devam edebilmeniz gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardesim kizin yaptigi zaten normal degil onu bi kere kabul ediyoruz ama senin yapacagin ilk mesaja ertesi gune kadar fln cevap vermedigi takdirde bulusmanin iptal oldugunu dusunup hicbir reaksoyinda bulunmamak olacak, o saatten sonra kendi yazsa bile sen cevap vermeyince ben baska plan yaptim deyip gecmekti.

Yazindan anladigim kadariyla cok acemisin bu konularda yasin 30 olmasina ragmen. Salla gitsin aga, benim neler yasadigimi anlatsam ilk bulusmalarda fln kafayi yersin ben komik ani diye biriktiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Hocam ben yazmayın demiyorum. Bu kişilere değer vermeyin. Takılmalık olarak bakın bağlanmayın. Tabii ki sizle görüşüp ilişkiye başlayacak kızlar olacak ama geneli hakkında konuşuyoruz. Kız görüldü attığında umrunuzda olmayıp hayatınıza devam edebilmeniz gerekiyor.
    hocam bazı kızlar konuşmanın ortasında mesela bişey diyo anladım diyorum felan görüldü atıo niye görüldü attın diyorum dicek bişey bulamadım diyo
  • mesajına yanıt vermediği anda engeli basmalıydın. Kız o sırada başkasıyla konuşmuş, seni de yedekte bekletiyor.
  • Niye görüldü attın diye sormamalısın işte. İkili ilişkilerde söylenenden çok söylenmeyen ve anlaşılması gereken şeyler vardır. Biri senin yazdığına cevap vermiyorsa 1 işi vardır okumuştur ama yazamıyordur, 2 cevap vermek istemiyordur umursamamıştır, 3 konuşma bitmiştir. Bu 3 ihtimalde de "niye görüldü attın" demenizi gerektiren bir şey yok. Flört aşamasında bu tarz sorular insanı sıkar. İlla konuşmayı devam ettirmek istiyorsan o an başka bir konu açabilirsin.
  • 20yaş altında kızların kimlikleri tam oturmuyor.abuk sabuk saçmalıyorlar.akıl sağlığınız için uzak durun ve okul hayatına odaklanın.
    eğer 20yaş üstünde bunlar yaşanıyorsa tipin veya kariyerin sıkıntılı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 7 Haziran 2019; 15:46:3 >
  • kız milleti bu sizi test ediyorlar her zaman, bakıyor ezik misin değil misin? neden hödük gibi heriflerin yanında ipek gibi hatunlar var zannediyorsun, kafaları ters calısır hatun mıllettının, yapacagın bişey varsa ters yapacaksın
    mesaj mı? hafta 1-2 yolla bak hayatına, ezik olma baglı olma bunu sende gördükce dahada cok gelecektir üstüne
    eger pes eder üzülür onun dedıklerını yıne yaparsan ne kadar zaman gecerse gecsin, şutlanırsın!
    tıkandıgı anda işi kestirip bitiren daima sen ol bak bakalım ne oluyor sonra, yenı lımanlara yelken ac, takılma baglı olma
    ankatayfa.blogspot.com
    Sikicidede - Amlılarla iletişim 101 dersi için sınıflara
    http://ankatayfa.blogspot.com/2014/10/sikicidede-amllarla-iletisim-101-dersi.html

buda benden sana, cok uzun deme faydasını cok görürsün!

• Bazen erkekler de bunu yapıyo.Mesela bir arkadaşım var normalde saatlerce konuşuyoruz ama sürekli telefona bakmasına rağmen bir mesaj atınca 2 gün sonra cevap veriyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

20yaş altında kızların kimlikleri tam oturmuyor.abuk sabuk saçmalıyorlar.akıl sağlığınız için uzak durun ve okul hayatına odaklanın.
    eğer 20yaş üstünde bunlar yaşanıyorsa tipin veya kariyerin sıkıntılı olabilir.
    Tipim sıkıntılı olsa niye senle şunları yapalım içmeye gidelim veya haftasonu yaptığım kampa niye beni çağırmadın desin ki

• Çare yabancı hatun.

Nikahı basıp mutlu mesut yaşarken o ego tatmini yapan türk kızını da içten içe kıskandırırsın.

( Zaten bunlarda yabancı erkek tutkusu olduğu gibi yabancı kız nefreti var. Ks'da yabancı kızlara saydırıp türk kızını namus timsali yapan çok örümcek kafalı var.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Çare yabancı hatun.

Nikahı basıp mutlu mesut yaşarken o ego tatmini yapan türk kızını da içten içe kıskandırırsın.

( Zaten bunlarda yabancı erkek tutkusu olduğu gibi yabancı kız nefreti var. Ks'da yabancı kızlara saydırıp türk kızını namus timsali yapan çok örümcek kafalı var.)
    Abim yabancı hatun buldu şimdi mutlu mesut takılıyor. Benim şansım yok ben bunu anladım

• yanlış yaptıgım birşey demişsin

önüne gelen kıza buluşma teklifi etme... türkiyede yerel abazalar yetmıyordu bırde surıler afgan pakiler çıktı sen sanıyormusun ki onlar oraları kullanmıyor oradan bile kızlara yürüyorlar... Ve kızlar dağları ben yarattım havlarındalar zaten

her güzel muhabbet kurduguna bulusma teklif etme kızların hem egosunu yukseltıyorsun hem kendını begenmıs davranıyor bırak istiyorsa o etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

yanlış yaptıgım birşey demişsin

önüne gelen kıza buluşma teklifi etme... türkiyede yerel abazalar yetmıyordu bırde surıler afgan pakiler çıktı sen sanıyormusun ki onlar oraları kullanmıyor oradan bile kızlara yürüyorlar... Ve kızlar dağları ben yarattım havlarındalar zaten

her güzel muhabbet kurduguna bulusma teklif etme kızların hem egosunu yukseltıyorsun hem kendını begenmıs davranıyor bırak istiyorsa o etsin.
    Yok zaten bundan sonra kızlara iyi davranma dönemi bitti. Bundan sonra ilişki vaadiyle birlikte olup çakıp geçme dönemi başladı. Artık ağlıyorlar mı zırlıyorlar mı intihar mı ediyorlar duyguları darmadağın mı olmuş umrumda olmaz. Biriyle sevgili oluyorsam da sadakat falan yok istediğimle takılırım. Karşı cinse karşı karakterli davranma dönemi bitmiştir artık.

• Bu tarz kizlara genellikle soyle yapiyorum onun tanimadigi 1-2 güzel kız arkadaşımla fotoğraf çekiliyorum. Mesaj olarak ona atiyorum ve "İyi ki gelmemişsin buluşmaya sayende mükemmel bir insanla tanistim kendine iyi bak."
    Sonrasinda kuduruyorlar filan.
    Olay şu kendisini değersiz hissettireceksin böyle yapan kızlara karşi bırak delirsinler.

• Deneyimlerimin bana kazandırdığı en değerli bilgi 4S kuralıdır. Bunu uygularsan bütün ilişkilerin sağlıklı yürür.
  • Böyle bir CSB'yi ancak feminist bir kız yazabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagramda ki mallara bakıp onların yazdığını kaale almayın beyler.. çok farklı amaçlarda olabilirler. internetten yazıştığın bir kıza nasıl değer veriyorsun ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 7 Haziran 2019; 22:37:45 >
  • Seni ego tatmini olarak kullanıp ardından bir kenara atmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.