Şimdi Ara

Bu kız ne yapmak istiyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kızla tanıştım beni gizliden aramıştı ortak olduğumuz bir whatsapp grubundan fotomu görmğş gizliden aradı tanıltık 3 kere de buluştuk 2 hafta içinde oluyor bunlar.

Fakat mesela kız dansa gidiyor kıskandırmak için bir şeyler diyor sonra şaka diyor yok kız kıza eğlenmeye çıkıcaz akşam diyor diyorum ev arkadaşın da geliyor mu yok kızlarla konuştuk partneri olan glemiyor falan diyor alttan alttan kıskanmamı sağlamaya gıcık etmeye çalışıyor

işe gitti şimdi normalde işe gidiyorum yazan kız bir şey demedi bi var bi yok gibi

bu kıza nasıl davrancam

• Dengesiz ise uzak dur seni cok yipratir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moonlife01 M kullanıcısına yanıt
    AÇIK AÇIK konuscam böyle yaparsa
  • Engelle gitsin.
  • Kızın yaş max 19 sanirim

• Sana zarar veriyorsa bırak gitsin kardeşim. Kimse vazgeçilmez değildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam dayaklıkmış. Ayrıl . başını belaya sokar böyle tipler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşlar. 14 ve 13 sizin degil. Mi

• dengesiz birine benziyor veya egosunu tatmin etmek istiyor olabilir uzak dur benceyada araya mesafe koy..
  • Aklıma shingeki no kyojindeki anormal devler geldi niyeyse, bu aralar mangasına çok sardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en güzel pokemon balpazar
  • kiz kiskandirmaya calisip etkilemeye calisiyor. yoksa niye paylassin senle bunlari :) kiz dengesiz falan degil sadece biraz keko. ama dene sansini hic sanmadigin kadar tatli bir insan da olabilir

• seyidkutub kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke o kadar kolay olsa, hocamın durumunu ayrı değerlendireceğim ama üniversitedeyiz hayat bir şekilde akıyor, yanlış bir hareket mi yapıcam diye kendimi yiyip bitiriyorum, kıskanmam gereken durumlarda tepkimi onun da soğukluğuyla yiyorum. Hayatımda o olsun, eğlence bitti derken, bir canım yazmamasına bile kırılıyorum ama vazgeçemiyorum hocam. Konu sahibi hocamızın derdine gelecek olursak, fiziksel olarak etkilenmiştir sizden, hayatını akışında yaşayan bir tip belli, canı isterse sizinle olacak durumda. Tavsiyem sizin de böyle düşünüp yaklaşmanız.

• Albert Wesker. kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz şeyleri az çok yaşamış biri olarak o ayrılık zamanı geldikten sonra ve siz ya ben ne yapıyorum böyle dedikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bazı durumlar vardır o durumdan tokat yemeden anlaşılmaz ben size o tokadı yemeden söylüyorum anneniz babanız ve kardeşleriniz sizin asıl dostunuzdur çoğu zaman için sizi onlar gibi önemseyen insanlar var ise onun için üzülmeye değer ancak yoksa bu ilişki duygusal sömürü ve bedensel hazdan öteye gidemez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.