Şimdi Ara

Bu kız ne yapmaya çalışıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bayadır forumu takip ediyorum yeni kayıt oldum. İlk konumu açıyorum.

17 yaşındayım, lise sona geçtim. Sınavlarımın farkındayım. Kafama takılan bir konu var bir kız arkadaşım hakkında. Sizlere danışmadan bir şey yapmak istemedim.

Bu kızla 10.sınıftan beri aynı sınıftayız. 10.sınıfta neredeyse hiç konuşmuyorduk. Sadece derslerle alakalı sorular falan, bilirsiniz işte. Ben o sıralar bu kızdan hoşlanıyordum tabii ne gezer söyleyemedim.

Yazın facebook'tan muhabbeti başlattım. Kitaplar, diziler derken baya ilerlettim. Whatsapp'dan konuşmaya başladık. Ama tecrübesizlik işte, aşırı ilgi gösteriyordum. Bir sürü mesaj atıyordum, cevap vermedikçe daha da atıyordum. Kız da bunalmıştı herhalde,
    en sonunda "yeter, istemiyorum" gibisinden konuşmaya başladı. Ben de bundan ders almayıp salak gibi hoşlandığımı söyledim. Şakaya falan vurdu olayı. Benim aklım o zaman başıma geldi. Zaten o sıralar da takip ediyordum forumu. İlgiyi kestim. Kendime çeki düzen verdim. Tip olarak ortalama- ortalama üstü sayılırım. 193 boy var. O zamanlar 93 kiloydum, o yaz tatilinde sıkıca çalıştım şuan 80 kiloyum ve gayet iyiyim. Elektro gitar çalıyorum. Yani uzun lafın kısası kendimi geliştirmeye çalıştım elimden geldiğince. Bu kızla da normal, yeri geldiğinde ilgisiz vurdumduymaz takılıyordum. Sosyal açıdan da değiştim, eskiden sınıfta söz alamazdım, şimdi çok rahat ortamlara adapte olabiliyorum. Espri yeteneğimi geliştirmeye çalıştım falan. Gelelim asıl konuya.

Böyle değiştiğimi gören kız 11.sınıfta birden benimle ilgilenmeye başladı. Normal arkadaşların birbirine etmeyeceği hitap şekilleri falan. Canımlı tatlımlı konuşmalar olmaya başladı. Hala ilgisizdim. 3 kez sinemaya çağırdı, 2sini mazeretsiz 1ini mazeretli reddettim. Geçenlerde başka bir kız arkadaşımla sinemaya gitmiştik. Bu kızın da bu olaydan haberi olmuş. Whatsapp'tan uzunca bir mesaj attı. Yok işte ben seni o kadar çağırdım o kadar değer verdim falan. Bir ilişkide en sevmediğim şey bana değer verilmemesi vs vs. dedi.

Bunlara da yine kaçamak cevaplar verdim. Yine sinema ayarlamaya çalıştı, bu sefer kabul ettim, yakın bir tarihte gideceğiz. Bu kız ne yapmaya çalışıyor? Şunu söyleyeyim ki benim eski hislerimden bir şey kalmadı. Fakat bu kızın ne yapmaya çalıştığı kafama takılıyor sadece. Fikirleriniz önemli arkadaşlar.

Biraz uzun oldu ama okuyup cevap atacak, öneri sunacak bütün arkadaşlara teşekkürler. İyi forumlar.

• kız seni istiyor işte emmen lazım onu
  • güncel arkadaşlar, yardım gerek
  • kıza sana geçen sene yolladığı mesajın aynısını at sana mesaj atmaya devam ederse.

"yeter, istemiyorum" yaz gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 9 Temmuz 2014; 22:07:33 >
  • Katıksız Manyak! kullanıcısına yanıt
    dostum sinemaya gittik, baya bi konuştu, bu kızın ailesi biraz muhafazakar bi aile, işte aileme yakardım gelmek için zor izin aldım falan dedi. Pek umursamadım, filmde de sadece filmi izledim denebilir.

Şuan hala mesaj atıyor, kısa kısa cevap atıyorum, yakında kesin patlar , dediğin gibi yapacağım yorum için teşekkürler.
  •  Bu kız ne yapmaya çalışıyor?

Kızları anlayamazsın uzak dur :)
  • Bu sefer aynı şeyi ona sen yaşat. Her istediği şeyi istediği zaman elde edeceğini düşünmekten vazgeçsin. Bu hayatta hiç bir şey ailenden ve kendinden önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşık olmuş sana ama yüz verme bence hayır gelmez böyle kızlardan
  • tam ortamı yakalamışsın kıza sana yaptıklarının aynısını yap
    uyuz olurum böyle tiplere kötü günde uzak dururlar iyi günde totondan ayrılmazlar vur tekmeyi yuvarlansın

• vallahi senin içinde de varsa böyle bir şey bi şans daha ver derim ama yok ben bu kızdan inanılmaz soğudum asla olmaz diyorsan sen de yol ver kıza
  • mustardjar M kullanıcısına yanıt
    takıl tukul takılırkende kanka ayagı cek uzatırsa yeter istemiyorum de .. veya takıl tukul işini gor yeter ıstemıyorum de.... kendı kafasından senın elınde oldugunu dusunuyor sal gitsin ..kullanıpta atman boyle tıplerın kompleks ve egolarını ındırır bunu tum erkek topluluguna bır hayır ıcın yapabılırsın kardşm ha dedıgın gıbı ısen zaten cok daha ıyı kızları bulursun hem daha guzle hem daha iyi huylu kompleks ve egosu sısmıs bırı olmayan ..
  • Tam olarak nasil tuttun mesafeyi kizla anlatirmisin? Mesela konusmayi komple kestin omu konustu yoksa arada sende mesaj atiyor muydun?

• Kaçmışsın ve kovalanıyorsun. Adamsın kardeşim
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. akşamdan beri mesaj atıyor ama dediğiniz gibi aynılarını ona yaşatmaya kararlıyım.
    bu kıza karşı zaten hislerim kalmadı artık. ne mal olduğunu da anlamış olduk böylece.

steven_stiffler : sağol kardeşim :D

DamnHomie : dostum kızla baştan çok ilgiliydim, her mesaj attığında ben 5 mesaj atardım o bana cevap atmazdı ben bide üstüne "niye cevap atmıyorsun" yazardım. işte anlattığım olaylardan sonra iş değişti. yavaş yavaş ilgiyi kestim en ince detaya kadar.
    o bana yazmaya devam ediyordu, ben geç ve kısa cevaplar atıyordum, buluştuğumuzda veya okulda diğer arkadaşlarla takılıyordum, hatta okuldayken inat yapmıştım 2 ay boyunca ikimiz de tek kelime etmedik. Ben gayet iyiydim ama bu bazı arkadaşlara söylemiş işte kızgın mı bana diye sormuş onlara. Sonra cesaret bulup Whatsapp'tan yazdı kız. Yani şu kaçan kovalanır methodu kesinlikle işe yarıyor kardeşim.
  • kız önceden seni ezik olarak görüyordu .. değişim ona "acaba ? " dedirtti :) zoru oynamak iyidir tabi ki kız seni sinemaya çağırıyorsa ve mazeretinn yoksa git kız çağırıyorsa git ve öp kız bunu bekler .. ama eğer işin varsa işin oldugunu söyle o da ona baya çekici gelir ..

ne mal oldugu demeyelim .. kızların doğası bu kardeş kendilerine romantik olunmasını istesede kendisine hayvan gibi davrananları seçerler :)

ayrıca müzik aleti çalmanda seni bir adım öne çıkarmış
  • SoulRebel1903 S kullanıcısına yanıt
    @SoulRebel1903

aynen kardeşim o biraz ağır kaçmış :D aynen öyle dostum sözde hepsi romantik bi erkek ister ama öyle "iyi çocuklarla" olmaz onlar için. kötü adamı oynamak gerekiyor bazen.

müzik aleti konusunda da aynen dediğin gibi oldu, ben kendim müzik yapmayı sevdiğim için çalıyorum ama etkisi varmış gerçekten

yorum için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.