Şimdi Ara

bu kızın amacı ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aylık bi ilişkim vardı ilk 2 ay çok iyi gidiyodu ama kız son zamanlarda değişmişti geçen pazar bitirmek istiyorum yapamıyorum ilişkiden sıkıldım falan demişti ilkinde alttan aldım bi daha aynısını diyince ben de bitsin dedim neyse 1 şubatta ayrıldık dostça ayrıldık bi kin kırgınlık yoktu. bu kısım uzun mesele ama başkası olduğunu sanmıyorum cidden git gelli ruh hali olan ve psikolojisi iyi olmayan birisiydi annesi de kızım sen her şeyden bi anda sıkılıyosun sen ciddi bi ilişki yapamazsın diyen birisiymiş. neyse ayrılınca ben de gittim ne kadar bağlantım varsa kopardım tüm sosyal medyalardan çıkarttım ama engellemedim ona kalsa arkadaş kalabilirmişiz ama benim böyle bi karakterim yok. bugün ortak bi arkadaşla konuşurken muhabbeti nasıl açıldı bilmiyorum da atıyorum ortak arkadaş demiş ki a new life'la sevgililer gününde ne yapacaksınız kız da biz MAALESEF ayrıldık demiş. zaten bitirmek isteyen kendisi. bu kızın amacı ne ilgi mi istiyor? ben ölsem de yazmam tekrar olsak bile eskisi gibi olabileceğimi sanmıyorum bu şımarıkça davranışı yüzünden baya bi kalbim ona karşı soğudu ama amacını anlayamadım tecrübeli birileri yardımcı olabilir mi?

bu arada ben onu sosyal medyalardan sildim ama o bizim birlikte olan fotoları instadan vs silmemiş ne amaçla tutuyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 3 Şubat 2025; 0:59:47 >

• dengesiz ve ne istediğini tam olarak bilmeyen bir tip, bunu zaten ailesi de dillendirmiş. Böyle birini hiçbir zaman mutlu edemeyecektin, iyi olmuş ayrılman. Kızın sosyal medyasındaki fotoğraflarını falan düşünmeyi bırak, karışma bu saatten sonra seni ilgilendirmez. Önündeki seçeneklerini değerlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy McGill -- 3 Şubat 2025; 1:58:33 >
  • uzak dur selam dahi verme. dengesizliğiyle insanı çileden çıkaran en sık görülen kezo tipi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.