Şimdi Ara

BU KIZLAR NIYE BENIM PESIMI BIRAKMIYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................

tamam bılıyorum cok yakısıklıyım karızmatıgım zekıyım ama nıye hep ben nıyeeeee

• Evet hakketen çok zekisin nikini nasıl yazdığından zeki olduğun anlaşılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 2 Temmuz 2005, 8:11:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Evet hakketen çok zekisin nikini nasıl yazdığından zeki olduğun anlaşılıyor
    çok güldüm süper

• Hangi kızlarmış onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Hangi kızlarmış onlar

KUPA KIZLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 1 Temmuz 2005, 9:49:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Hangi kızlarmış onlar

KUPA KIZLARI

• hey allam ya ne günlere kaldık ben hiç kızlar peşimi bırakmıyo diye topic açıyommu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

hey allam ya ne günlere kaldık ben hiç kızlar peşimi bırakmıyo diye topic açıyommu

• padişahım çok yaşaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: contıravolta

.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................

tamam bılıyorum cok yakısıklıyım karızmatıgım zekıyım ama nıye hep ben nıyeeeee

Herşeyin karizma ondadır.

• aşağılamayın herifi yaww.bırakın takılsın
  • hacı arabadan da carizma mı lem yoksa
  • tembel sınava gitmeden önce patlatmış bombayı bi de kalırsam sizin yüzünüzden diyo adam gece 4 :30 da yattı sabahın 7 sinde gene gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Evet hakketen çok zekisin nikini nasıl yazdığından zeki olduğun anlaşılıyor

evet senin de oldukça düşük bir cümle kurmandan ne kadar zeki olduğun anlaşılıyor...
  • bize 1 tane bile kız bakmıo ben de diorum nie bakmıo lar hepsi sendeymiş oooff
  • herkeste olmayan bişey vardır belki sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: sputnick

tembel sınava gitmeden önce patlatmış bombayı bi de kalırsam sizin yüzünüzden diyo adam gece 4 :30 da yattı sabahın 7 sinde gene gelmiş

evet sınavdan kaldım ve forumun yüzünden oldu dalgınlığıma geldi ve değiştirilen kitapçığımı cevap kağıdında düzeltmedim soruların hepsini yapmıştım

• Kaşınıyo bu çocuk herhalde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.