Şimdi Ara

Arkadaşım benı kullanıyor. Cıddı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bizim okulda 5 kişilik bir arkadaş grubumuz var.Okulumuzda bazı günler 8 ders oluyor bizde o bir saati işte bakkaldan cips kola falan alarak geçiriyoruz. Cuma günüde 8 dersti dedik bakkala gidelim gittik o beleşçi arkadaş gitti kendine soda ve göremediğim bir şey daha aldı.

Sonra biz diğer arkadaşlar (biri yurda gitti) ne alalım diye düşünürken o sodasını almış bizi bekliyordu sonra bende 5 lira vardı sen al biz sana öderiz dediler. Cipsle kola aldım. Aldım parasını ödedim oturmuş yiyoruz bu beleşçi öküz sodasını içmiş birde aldığım koladan nasipleniyor. Sonra sınıftan 2 tane kız geldi bizi görünce biz cipsi sakladık kola verdik. Sonra bunlar cipsi gördüler aldılar bende arkalarından yemeyin falan dedim çünkü 4 kişiyiz zaten küçük bir şey sonra o beleşçi öküz yesinler bir şey olmaz dedi sinirlendim.

Sonra kızlar gitti baktık zile 5 dakika var gidelim dedik koladan kaldı biraz o beleşçi öküz yine at gitsin dedi ulan mal ben almışım at diyorsun. O arkadaşlardan 2'si öder ama o şerefsiz ÖDEMEZ.

Artık fakir olsa bir şey demiyecem bizimde borçlarımız vardı kapattık. Diyor param yok ulan öküz sigara içiyorsun içme bizden para,yemek otlanmak zorunda mısın ?

Geçenlerde kantıra gittik adam hesabı ödemeden çıktı ben kendi paramı ödedim bende dışarı çıktım arkadan adam bağırıyor parayı unuttun diye sonra bana diyor ki ödemediniz mi benim parayı ?
    Telefonumu cebimden alıp fotoğraf çekiniyor.
    Burs geldi Çınar'a gittik dedim gel tost alayım sana adam döner al dedi neyse eyvallah dedim 1.'sini yedi 2.'sini yedi sonrada Allahın ayısı.
    Işte beyler ben param azalmasın dıye tost bıle yemedım tokum dıye (açtım çok) adam tosta okey demedı doner alalım dedı okey dedım ustune ıkıncısını yedı boyle bır ınsan ıste.

Ben bunun bu şekilde davranmasına katlanmak zorunda mıyım ? Haftada 2 paket alıyormuş ulan içme git okulda harca.

Napayım artık sabredemiyorum beyler.Benim babamın emekli maaşının ben ona harcamak zorunda mıyım ? O sigarasını içsin diye.

• Gecenlerde neredeyse tıpatıp aynı olan bir konu hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Gecenlerde neredeyse tıpatıp aynı olan bir konu hatırlıyorum.

Doğru hocam bu sınfıtan bır arkadaşımın hesabı onla bırlıkte açtık zaten.
  • Ortaokul olaylarimi bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar zamandır arkadaşsınız mesela kantır olayında parası yok muydu direk çıktı yoksa bilerek mi yaptı onun ödemedigini bildiginiz halde ödememeniz de garip kaçmış adamın arkasından bağırması falan bence yakın arkadaşlar arasında paranın lafı olmamalı her şey karşılıklı onun yokken siz sizin yokken o yardım etmeli he seni kullanıyosa o arkadaş değildir zaten açık açık soylicekson sigara almaya paran var da buna mı yok diyebilirsin

• geçir sırtına bastın seltiksin atletini, penye şort, nike boğazlı ayakkabı, kafaya bant bide bileğe bileklik sonra basket topunu kafasında sektir sımaç bas (kafasına)
  • İlişkini kes kendine daha layık firiendsler bul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BABAMI NEDEN SEVEMIYORUM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

Ne kadar zamandır arkadaşsınız mesela kantır olayında parası yok muydu direk çıktı yoksa bilerek mi yaptı onun ödemedigini bildiginiz halde ödememeniz de garip kaçmış adamın arkasından bağırması falan bence yakın arkadaşlar arasında paranın lafı olmamalı her şey karşılıklı onun yokken siz sizin yokken o yardım etmeli he seni kullanıyosa o arkadaş değildir zaten açık açık soylicekson sigara almaya paran var da buna mı yok diyebilirsin

Hocam buluştuğumuz zamanlarda hesabını hep ödedık,sigaraya para buluyor ama buna bulamıyor. Bılerek çıktı hocam bızden once. Bız odedı blıyorduk. Yakın arkadaşımızda sonuçta benımde kısıtlı param var o adama yetıstıremem yanı. Mesela kafeye oturuyoruz garson gelıyor ne ıçersınız bız çay dıyoruz adam gazoz dıyor Artık kullandığını anladıktan sonra mesela kafede ben çay ıçtım nargıle mı aldım tam verırım parasını naparsa yapsın adam ıflahımı sömürdü.

• Kaç yaşındasınız ki ilkokulda oluyodu böyle mevzular

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Kaç yaşındasınız ki ilkokulda oluyodu böyle mevzular

Yaşıtız dostum senle.

Boyle uzaktan nasıl dıyım 1-2 lıra gıbı gelıyor ama bunu her gun yapıyor adam somurdu artık benı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: USA-Street

quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

Ne kadar zamandır arkadaşsınız mesela kantır olayında parası yok muydu direk çıktı yoksa bilerek mi yaptı onun ödemedigini bildiginiz halde ödememeniz de garip kaçmış adamın arkasından bağırması falan bence yakın arkadaşlar arasında paranın lafı olmamalı her şey karşılıklı onun yokken siz sizin yokken o yardım etmeli he seni kullanıyosa o arkadaş değildir zaten açık açık soylicekson sigara almaya paran var da buna mı yok diyebilirsin

Hocam buluştuğumuz zamanlarda hesabını hep ödedık,sigaraya para buluyor ama buna bulamıyor. Bılerek çıktı hocam bızden once. Bız odedı blıyorduk. Yakın arkadaşımızda sonuçta benımde kısıtlı param var o adama yetıstıremem yanı. Mesela kafeye oturuyoruz garson gelıyor ne ıçersınız bız çay dıyoruz adam gazoz dıyor Artık kullandığını anladıktan sonra mesela kafede ben çay ıçtım nargıle mı aldım tam verırım parasını naparsa yapsın adam ıflahımı sömürdü.

Sonuçta hepiniz öğrencisiniz açık açık konuşun kendinizi kullandırmayın çıkar ilişkisine dayalı arkadaşlık olmaz kırmadan söyleyin devam ederse kesersiniz ilişkinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: USA-Street

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Kaç yaşındasınız ki ilkokulda oluyodu böyle mevzular

Yaşıtız dostum senle.

Boyle uzaktan nasıl dıyım 1-2 lıra gıbı gelıyor ama bunu her gun yapıyor adam somurdu artık benı.

Bro bence daha olgun insanlarla takıl derim yaptıkları çocukça

• Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.