Şimdi Ara

Bu klavyeyi PS3 e takabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc için kullanığım microsoft comfort klavyemi ps3 de kullanma şansım varmı ?

Bu klavyeyi PS3 e takabilirmiyim ?

• Aynısı bende var klavye side fareside çalışır hemde çok güzel çalışır...Kullanıyorum memnunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 13 Mayıs 2007; 20:43:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Aynısı bende var klavye side fareside çalışır hemde çok güzel çalışır...Kullanıyorum memnunum :)

yanlız bunun bir ucu usb değil ki, usb ddönüştürücümü ? takacagız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST
    yanlız bunun bir ucu usb değil ki, usb ddönüştürücümü ? takacagız.

PS3 te PS/2 slotu olmadığından dolayı çevirici gerekir
  • hayır usb den hem klavye hem fareyi görüyo merak etme mor olan kablo ise pc ye usb si olmayanlar için...mor ile de hem klavye hem fare çalışıyo..için rahat olsun kullanıyorum diyorum ya hemde takar takmaz çat diye oluyo..Çevirici falan gerekmez....
  • quote:

hayır usb den hem klavye hem fareyi görüyo merak etme mor olan kablo ise pc ye usb si olmayanlar için...mor ile de hem klavye hem fare çalışıyo..için rahat olsun kullanıyorum diyorum ya hemde takar takmaz çat diye oluyo..Çevirici falan gerekmez....

Mouse klavye üzerindemi çalışıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 13 Mayıs 2007; 21:15:55 >
  • kardeş bunun bi alıcısı var onu usb ye takıyosun o kadar hem mouse hem klavye takır takır çalışıyo.....
  • quote:

kardeş bunun bi alıcısı var onu usb ye takıyosun o kadar hem mouse hem klavye takır takır çalışıyo.....

kardeş bildiğim kadarıyla alıcının bir ucu ps2 slotuna giriyor, yoksa ben mi yanlış biliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.