Bildirim
Bu kombiye termostat takılır mı?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güncel -
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev yalıtımlı değilse tavsiye etmem, faydasından çok zararını görürsünüz. Onun yerine radyatörlere iki tanesi genelde hol veya kombiye en uzak radyatör ve banyo hariç kaliteli termostatik vanalar takmanızı öneririm, Danfoss RA2000 serisi veya Siemens ilk tercihiniz olsun. Bu arada eviniz normal şartlarda ısınmıyorsa oda termostatı veya termostik vana takmanız anlamsız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zebza
Ev yalıtımlı değilse tavsiye etmem, faydasından çok zararını görürsünüz. Onun yerine radyatörlere iki tanesi genelde hol veya kombiye en uzak radyatör ve banyo hariç kaliteli termostatik vanalar takmanızı öneririm, Danfoss RA2000 serisi veya Siemens ilk tercihiniz olsun. Bu arada eviniz normal şartlarda ısınmıyorsa oda termostatı veya termostik vana takmanız anlamsız.
Ev ısınıyor, yalıtım mevcut lakin fatura biraz şişik geliyor. Masrafı indirmek için oda termostatı taktırırsak faydasını görür müyüz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalıtım varsa evde rahat ısınıyorsa faydasını muhakkak görürsünüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zebza
Yalıtım varsa evde rahat ısınıyorsa faydasını muhakkak görürsünüz.
İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X