Şimdi Ara

BU KONUDA BANA YARDIM EDEBILCEK VARMI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 57 lvl Ardream mage charım var item konusunda sıkıntım yok yanlız skill ve stat dağılımında biraz sorun yasıyorum acaba nasıl bır dagılım yapmalıyım suanki stat ve skıll dagılımı 51 ice 45 light statlarda 175 int 110 mp 63 hp verdim bazı arkadaslarımın soylemleriyle sizlerde bana fikirlerinizi solerseniz sevinirim SERVER LOGOS topic kalabalıgı oldugu ıcın sımdıden ozur dılıyorum....

• UP
  • UP
  • yaf yokmu yardım edicek insan evladı abuk subuk seylere yazıyorsunuz ama uzuyorsunuz bu kardesınızı
  • UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • yav lütfen gerçekten acil yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen
  • Benim logosta bi ardream arkadaşım vardı eskilerden.. Ama şöle diim 1 ayda esti geçti... Pek itemide yoktu,
    Crimson +7 Set
    Glacier Erenion +6
    Görev takıları
    Bide +6DD vardı sanırım..
    Kıyafetleri giycek, silahı alcak kadar int ve mp verdi, geri kalanı hpye... ICE oldu..
    Adamları donduruodu bizi tpleyip önlerine atıodu.. Çok zevkli günlerdi
    Dicem budur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • item konusunda sıkıntım yok demişsin ama itemlerini yazmamışsın
    70+ mage im var ardream oynamadım hiç ama bir gün ardream için mage yapacak olsaydım eğer fp (crystal) giyecek kadar int gerisini mp verirdim. crystal +9 (ya da bütçene göre +8) hp giyer, scorch (flame degilsen eşdeğeri oasis vs) kullanırdım. sakın woe falan alma jurad itemleri geldikten sonra eski 112 int stafflar çöp oldu. :)
    umarım yardımcı olur.
  • HMM ANLADIM 144 INT VERIN DIYORSUNUZ YANI PEKI SOLE BI MANTIK VAR SANIRIM INT OLDUGUN ZAMAN STUN YAPMA SANSIN DAHA COK OLUYORMUS CHAOTİC +7 VAR SUAN ELIMDE DEDIGIM GIBI 175 INT 110 MP 63 HP VAR CHARDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LyubochKa -- 21 Temmuz 2008; 22:32:35 >
  • 175 intin amacı ney anlamadım tamamen saçmalık eğer pet olcaksan +8 crimson set +8elixir dual rom ske belt ep dual sse al half paper olcaksan şu şekilde ol crimson dd giyebilecek kadar int gerisini mp wer elinede +7 +8hell blood al yüzüklerini dual fr (stafını ve yüzükelrini seçtigin skile göre deişirsin) diğer takılar yine aynı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.